- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dide sevindim canım kızlar benide ekleyin sat 2 kasım hesaplayıcılara göre 9 agustos doğum gözüküyor hadi inşallah bakalım.
Çok iyi gerçekten 6+2 de karından kalp atışı? Hem de 125 civarı, süper.
test yaptım pozitif çıktı. 4 hafta 5 günlük hamileyim sonunda. sositosositosositososito:teytey: :sm_cool:
çok teşekkür ederim canım. ALLAH her kulunun gönlünü yaparmış. bizlerin de gönlünü yapsın hayırlısıyla.hosgeldın canım hadı hayırlı olsun... amanınnn nekadarda kalabalıklastık biz böyleeeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
test yaptım pozitif çıktı. 4 hafta 5 günlük hamileyim sonunda. sositosositosositososito:teytey: :sm_cool:
hosgeldın canım hadı hayırlı olsun... amanınnn nekadarda kalabalıklastık biz böyleeeee :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
oh oh maşallah ne güzel liste bu böyle.:teytey:böyle güzel arkadaşlıklar oldukça bütün sıkıntılarımız kolaycacık geçiveriyor:içelim:.kızlar bende çok çabuk acıkıyorum ve acıkınca bulantım artıyor.ama buda bi sorun bi arkadaşım bulandıkça yemiş ve sadece o ayda 7 kilo almış aman dikkat kendi sağlığımızda bebişlerimiz için önemli.yasakkelimebende grip olmuştum bol bol portakal suyu içtim çok direnç veriyor çok şükür iyiyim.geçti gribim çok uykum var kızlar biraz kestirecem sanırım hepinizi öpüyorum güzel annişler.:CüvCüv::CüvCüv:
sağol canım. darısı tüm isteyenlerin başınaemis hayırlı olsun sağlıkla ve güzellikle gelsin bebişin inşallah...
merhaba. canım beni de ekler misin? doğum daha erken olabilir ama şimdilik 25 ağustos görünüyor.GÜZEL ANNE ADAYLARIMIZ VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.Esin123…………………………….....2 ağustos
2.ASLI……………………………..........2 ağustos
3.entelliye…………………………........2 ağustos
4.Caninuss.......................................2 ağustos
5sakaleynmaster..............................2 agustos
6.Arda..............................................3 ağustos
7.Kayra............................................4ağustos
8.Badibade.......................................4 ağustos
9.defnedamla....................................5 agustos
10.Aftabru..........................................7 ağustos
11.gamze_hlm..................................7 agustos
12.dlkltn...........................................8 agustos
13.minik_kelebek..............................8 agustos
14.baybmon.....................................8 agustos
15.dide.............................................8 agustos
16.güzel edirnem..............................9 agustos
17angeleyes_3.................................10 agustos
18.CEMRESİ……………………...……10 ağustos
19.Evriş.......................................... .11 ağustos
20.Milk shake..................................11 ağustos
21.nazlı_03......................................1 3 agustos
22.gelgit…………………………...……14 ağustos
23.başak35……………………......…..14 ağustos
24.esrako.......................................16 ağustos
25.keops35.……………......…..........18 ağustos
26.tazefasulye................................18 agustos
27.lalace........................................27 agustos
28.Tealigt
29.bayan-66
30.Sabinev
31.bnc
herkezi ekledım arkadaslar listemiz baya kalabalıklastı :sm_cool::sm_cool::sm_cool: