2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ayy cok sevındım canım hayırlı olsun oglusun,senın bırtek karın yapın erkek olarak tutudu ozaman,gerisi foss cıktı.cok sevındım bebısını iyi olmasına.hadı hayırlısı canımcımm :1hug:
 

gözün aydın canım öncelikle sağlıklı olduğu sonrasında da cinsiyetini öğrendiğin için.tam kaç hafta ve günlük dedi doktor? internet hasabıyla ultrasona göre nerdeyse bi hafta fark var bende
 
Son düzenleme:
minik kelebek
canım kıyamam sana.iyi niyetinden hiç şüpheye düşmedik.hepimiz bazen farketmeden kaygı verici şeyler yazabiliyoruz.o kadar üzme canım.aslında hep güzel haber almak istiyoruz bende bugün hep wc de kendimi kontrol edip durdum her zamanki ağrılarım anormal ve kaygı verici geldi ama sonra düşündüm daha 5,5 ay var doğuma böyle sürekli korkuyla geçmez hamilelik ne kadar kaygılansamda olacağın önünü geçemem çevremde doğum haberleri kayıplardan çok daha fazla her şeyi allaha ve zamana bırakmak gerek değil mi şimdi bebeğim benimle ve sağlıklı o zaman kötüyü düşünüp onuda üzmeyeyim.şimdi daha iyiyim herşeyi oluruna bırakmak ve günün tadını çıkarmak en iyisi kızlar
 
bebişim 12 hafta 4 günlük. doktor 13 haftalık dedi. ama takvimlerimiz farklı olduğu için sata göre söleyemio.bebeğin boyutuna göre sölüor. 6.4 cm bebeto. gram olarak bilmiorum.kalp atışı 164 tü 150 olmuş.başkaaaa anladıklarım bunlar. hem farsça olması hem takvim farkı işi zorlaştırıo ama şimdilik bu kadar.izmire gelince tam olarak öğrenicem inşallah.çok soalun kızlar. allah bebişlerimize sağlık versinnnnn
 
selam kızlar dünden beri giremedim benim çamaşır makinesi arızalandı gidip yenisini alım şimdi sırası degildi ama tamiriyle ugraşamam servis devamlı sorun çıkarıyor bugünde eşimle eskiyi çıkartıp yerini temizledik tabi bütün işi eşim yaptı sayılır karşılıgındada benden yöresel bir hamur işi istedi mecbur yaptım artık ama belim koptu resmen yapmasam olmaz dün kucak dolusu kırmızı güll ve lilyumlar la geldi bugünde işleri yaptı gerçi erkek işiydi ben agır kaldıramam.
geçmişi okudum ve birazcık üzüldüm arkadaşımızın topigine girip okumaya cesaret edemedim allah sabır versin bende 2 gündür bebegimi hissedemedim endişelendim babamıza söyledim o elini karnıma koydu ve babaya tepki verdi kıpır kıpır oldu nedense eşimi hissediyor birçok kere denedim.
hafta içi özel bir hastaneden randevu alıp gidicem kızlar bebegimin kızmı erkekmi oldugunu ögrenmek istiyorum inşallah gösterir benimde merakım gider neyse kızlar uzun oldu sıkmayım sizleri herkese iyi geceler kimseciklerde yok zaten.
 

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: canım evet maalesef stresın bıze cok zararı var.ben bütün gün berbat haldeydım cok üzüldüm ve etkılendım.ama dedıgın dogru etrafımzdan aldıgımız güzel haberler kötü haberlerden daha fazla.ee biz niye hep kötüye odaklanalım dimi yanı.ıyyı düşünelim iyyi olsun inşallah.bencede olacagın önüne gecilmez ve inşalah hiçkötü birşey olmıycak bebişlerimize.dualarım hem kendım hem sizler için arkadaslar.a.s. a.s.
 
Son düzenleme:


Vayy Bir Sparta annesi daha.. hayırlı olsun Lalcim.. canımm arkadasım, gözün aydın,darısı benim başıma.. İki hafta var daha.. du bakalım nası gececek o ıkı hafta.. ama ben bir itirafta bulunayım.. oğluşum dıye sevmeye başladım.. başından beri ne hissediyorsam öyle seslenıyorum artık.. ha kız da olursa şahane olur.. hissiyat şimdilik bu.
 
ben de farkında olmadan oğlum diye seviordum ve içim sıkılıodu ya kızsa fenalık geçircek kız die.bi de içten içe kız istiordum.sonra zamanla farketmeyeceğini anladım.ağzımdan oğlum kaçıordu.ve hep kız bebek rüyası gördümm. bir kere erkek rüyası gördüm onda mavi bebek kıyfeti alıordum.bebeği göremedim
 
Hamileliğimin ilk başından beri kötü haberlerden kaçtım, kötü yazıları okumadım, üzücü şeyleri izlemedim, beni sıkan insanlardan uzaklaştım.. çünkü gerçekten çok fazla etkileniyor bu dönemde insan. Ne kadar iyiye-güzele dair şey varsa onlara odaklandım. Onun için de çaba sarfediyorum aleni aleni..

Sanırım çok etkilenilmiş.. şöyle bir göz gezdirdim, işin açıkcası ayrıntılara girmedim, çok da üzüldüm, çok ağlamışsınız, Minik kelebekimin de niyeti belli zaten.. kimsenin bundan asla şüphe edeceğini de düşünmüyorum.. üzme kendini kelebekim.. senin niyetinin güzelliğini hepimiz biliyoruz.

Ama hep yazdım.. yazmaya da devam edeceğim.. can sıkan,üzen, inciten (kendi sorunlarım da dahil) hiç bir seyi yazmadıgım gibi size.. yazılanlara da cevap yazmamaya, okumamaya devam edeceğim.

Bana göre burası keyif kalkanı.. böyle de kalmalı, kalınmaya çalışılmalı.
 
İyi akşamlar arkadaşlar ben arasıra yazıyorum.Doktora cuma gittim şimdi daha yeni girebildim.Benim bir kızım var 5 yaşında bir prenses daha geliyormuş:))) Doktor ikili sonucun iyi birde ben sorunlu başlamıştım yani 1 ay kanama oldu yattım falan böyle durumlarda 3 lü yapmıyoruz çünkü bir oran var o kafanı karıştırır dedi. Allahım hepimize sağlıklı ve sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Bu arada benim muhtemel doğum tarihim 10 ağustos
 

İyi aksamlar arkadasım.. hayırlı olsun prensesin,sağlıkla gelsin inşallah.. Güzel dileklerin için çok tesekkur ederim şahsım adına.
 
ikili sonucun için gözün aydın canım.zaten bazı doktorlar ikili iyi çıkınca üçlü istemiyor.prensesin hayırlı olsun canım.aynı cinsiyetten olanlar arasında daha güzel kardeşlik bağı kuruluyor.iki kız yada iki erkek kendi aralarında daha iyi anlaşıyorlar.bi derdimiz olduğunda erkek kardeşlerimizdense kızkardeşlerimizle paylaşıyoruz
 
kızlar doğum cetvelimi yeni haftasına göre düzenlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.daha önce eşim yapmıştı
 
arkadaşlar bişe sorcam ben internette 15 haftalık hamileyim ama doktora göre 14 haftalık acaba hangüsü doğru oluyor üçlü test yaptırmak için geç kalmayım sonra.....!!
 
arkadaşlar bişe sorcam ben internette 15 haftalık hamileyim ama doktora göre 14 haftalık acaba hangüsü doğru oluyor üçlü test yaptırmak için geç kalmayım sonra.....!!

doktorunun söylediği doğru.üçlü için erken ben 16+3 günlükken üçlü için kan verdim
 
LalEce oğluşun hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Bugün evde yoktum yeni geldim, yatmadan şööyle bir bakıp çıkayım dedim. Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler, sefa getirmişler. Bütün geçmişi okuyamadım, kaçırdıklarım darılmasın. Hepinizi öptüm, iyi geceleeer a.s.a.s.
 
helin hivda sen adananın için de misin? ben ilçesindeyim de adanadaki doktorları merak ediyorum. epidural normal doğum istiyorum o yüzden bildiğin iyi bir doktor varmı?yardımcı olursan çok sevinirim canım.
 

canım test sonucların güzel cıkmıs hayırlı olsun,ayrıca prenses gelıyormus,saglıkla gelsın inşallah
 
kıslar slmlar bu aralar pek giremiyorum.giremediğim için geçmiş baya birikiyo cok okuyamıyorum.okuduğum kadarıyla lalecenin oğlu olucakmış sanırım hayırlı olsun tatlım.baska kacırdığım bişey varmı minnoşlar sizlerden haber alıyım.hepinizi kocaman öpüyorum...
evrişciğim sen neye sinirlendin yine bişiler okudum ama anlayamadım canımm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…