- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
kusura bakma ya mink kelebeğe 7 haftalık diye yazmışsın görmedim.crl si kaç çıktı benim doktor cm olarak ölçüyor ama ben çevirdim bebeğimin boyu biraz kısa geldi bana.
ACRL:9.0 mm yazıyor anlamı ne ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma ya mink kelebeğe 7 haftalık diye yazmışsın görmedim.crl si kaç çıktı benim doktor cm olarak ölçüyor ama ben çevirdim bebeğimin boyu biraz kısa geldi bana.
ben pko hastasıyım ve kiloluyum buna ragmen rabbim nasip etti işte hamileliği 1 tane 8 yasında kızım var bu da bugun itibariyle 6+6 olması gerekiyor pazartesi giitik kalp atışlarını gördük bakalım pazartesi tekrar gidicez kilo ve pko olduğu için doktor risk grubundasın seniçok sık kontrol etmemiz gerekecek dedi bakalım sen ne yaptın dide gidecektin bugun doktora hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
kızlar doktordan geldim. perşembe gitcektim ama dayanamadım. bebeğimi ve kalp atışını gördük.hihoyyyt lekelenme için progestan verdi. nasıl alacağıma karar veremedim. ya ağızdan ya fitil gibi alınıyormuş.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
benimde doğum tarihi 2 ağustos eklerseniz sevinirim.bu arada mide bulantılarım arttı iki gündür çok yoğun yaşıyorum kızlar .benim doktorumda test istedi salı günü alıcam hayırlısı ben eşimle akrabayım buda ikinci bebişim olucak inşallah.yaşda biraz var önümde direk görünen amniyosentez var bana dua edin kızlar.
Evvveeetttttt arkadaşlar!!!
Tebrikleri alabilirim, mide bulantılarım başladı, rüya sona erdi :bbo:
Soda içiyorum, çubuk kraker ile akraba olduk,öyle adamı perisan edecek kadar değil ama kendini hissettirecek kadar, du bakalımm ne kadar sürecek, umarım kısa sürer ve de bu şiddette kalır..
Rabbim beterinden saklasın :Saruboceq:
kızlar sat benim kasım 7 dün ebeye kaydımı yaptırdım saglık ocagına tansiyonum yüksek çıktı 15-10 telaşlandı biraz kendisi hesapladı 6 haftayı bitirmiş 7 haftadan gün alıyorsun dedi şaşırdım ben 6 girdim zannediyordum kafam karıştı
Soda içiyorum, çubuk kraker ile akraba olduk,öyle adamı perisan edecek kadar değil ama kendini hissettirecek kadar, du bakalımm ne kadar sürecek, umarım kısa sürer ve de bu şiddette kalır..
kızlar sat benim kasım 7 dün ebeye kaydımı yaptırdım saglık ocagına tansiyonum yüksek çıktı 15-10 telaşlandı biraz kendisi hesapladı 6 haftayı bitirmiş 7 haftadan gün alıyorsun dedi şaşırdım ben 6 girdim zannediyordum kafam karıştı
Minin kelebek.. o durum öyle başlıoo... önce hafif hafif yokluyor seni, sonra da o bulantılar seni HaMmmmm yapıyor,:1shok: duaların kabul olur inşallah, gelirsin aramıza.. sonra da tövbe dualarına başlarsınn be kuzu :bbo:
ay süper iş ozaman ne güzel hem keeyı görmüşsün hem kalp atısını duymussun :1hug: bu arada fitilmi hapmı alacagını doktorunu arayıp sormalısın.senın için en iyisine o karar verır bencekızlar doktordan geldim. perşembe gitcektim ama dayanamadım. bebeğimi ve kalp atışını gördük.hihoyyyt lekelenme için progestan verdi. nasıl alacağıma karar veremedim. ya ağızdan ya fitil gibi alınıyormuş.Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
tamam canım eklerım şimdi senıde kaydirigubbakcemile5 canım eşimle akraba olman artık pek bı sorun olmuyor,sadece bilinçli olmak yetıyor herseyın iğnesı asısı falan var,takma bence kafanabenimde doğum tarihi 2 ağustos eklerseniz sevinirim.bu arada mide bulantılarım arttı iki gündür çok yoğun yaşıyorum kızlar .benim doktorumda test istedi salı günü alıcam hayırlısı ben eşimle akrabayım buda ikinci bebişim olucak inşallah.yaşda biraz var önümde direk görünen amniyosentez var bana dua edin kızlar.
hehe inek memesı gıbı oldu derken etrafımı koyulastı yoksa meme ucunmu bellı olmaya basladı.benımde meme ucu belırgınlestı ama süreklı öyle kalmıyor arada düzelıyorNazlı, öncelikle tebrik ederim, çok mutlu oldum. Çarşamba gidiyorum ben de, 6+2 olcam, pıtpıtları görürüm diye umuyorum. Dinletmedi değil mi? Bir de kalbi hızlı mı atıyordu? (Merak :)
Tebrikler tebrikler hihoyyyt canımcım, benim de başladı 3 gündür. Meyve yemek iyi hissettiriyor bana. Ben her türlüsüne razıyım eziyetin. Yeter ki bebişim iyi olsun, sağlıklı büyüsün.
Bir de memelerim inek memesi gibi oldu kızlar. sırnaşık şey
ohh doktora her gıdenden hayırlı haberler almak nee güzel,cok sevındım canım herseyın yolunda olmasına,inşallah sıra bizde bizde hayırlısıyla gidip gelelım doktora inşalahbu arada bugun dr a gitim dr um nedense usttenbakıyor altaninsanlar pekhoslanmıyor diye sanırım geçen oylebirlaf etmisti ben hoslanıyorum oysa daha net gorebilmek için ama birsey diyemedim
bu haftada yolkkesenini gorduk kahverengi lekelenmem oldugu için bugun gittim asıl haftaya cagırmıstı kalp atısı için
endise edecek birsey yokbir kere lekelenme olursa devam edebilir dedi pembe kahverengi endiselik değil dedi. zatenbirdaha da olmadı
yolk keseside olusmus gebelik ilerliyor demektir benimde duymak istediklerim bunlardı keyifle çıktım hastaneden bakalıımhaftaya cumartesi 6+6 iken kalp atısı gorebilcekmiyiz
walla kızlar ne yalan söyleyeyim bulantılarınızın başlamasına cok sevindim ilk bulantıları başlayan bendim sanırım.yalnız kalmamıs oldum neyse bu bulantılar herşeyın yolıunda olduğunu gösterir.ancak ben su içtiğimde bile fena oluyorum ruyamda kana kana su içtiğimi gördüm çok guzeldi.neyse katlanacağız bebşlerimiz içn.
bu arada dr ye gittim ve keseyde kalp atışlarınıda gördük.20 gun sonrasına cağırdı doktorum.ters giden birşey yok şimdiik inşallahd a olmayacak.doktorum cok olumlu konustu moralimi yerine getirdi sağolsun.
ayyy kızlar bu arada ben cok hastayım,grip oldum galıba.sanki benı dövmüşler gibi heryerım agrıyo :bbo: hapşuruyorum burnum akıyo ama şükür ateş veya üşüme yok,ayy inşallah atesım falan cıkmaz senağlama ne yapcam ozaaman off offff :çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun. bence bol bol taze portakal suyu iç. ve dinlen.ateşin çıkmasın inşallah hemen kalkarsın.
ayyy kızlar bu arada ben cok hastayım,grip oldum galıba.sanki benı dövmüşler gibi heryerım agrıyo :bbo: Hapşuruyorum burnum akıyo ama şükür ateş veya üşüme yok,ayy inşallah atesım falan cıkmaz senağlama ne yapcam ozaaman off offff :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım ya gecen 3 gün öncesine kadar bende grip olmuştum ama sana tavsiyem bol bol kivi ye günde 4-5 tane falan yedim tabi yanında portakal falanda yedim inan 1 günde ayaga kalktım canım allah sifa versin arkadasım kendine dikkat et
canım benim 6+2 de karın üstü aldı kalp atışlarını.mutlaka seninde alır hayırlısıyla. çok az dinletti bize. 125 civarı atıyo dedi. sanırım hızlı