2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


seninle herşeyimiz aynı benimde ilk 4 ağustostu ama şimdi 29 temmuza kaydım.hatta doktora bu gidişle haziranda doğum yapacam dedim.ne güzel ya.
Kızlar yanlış anlaşılmalardan dolayı kırmayalım birbirimizi.
 

yarın cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum.gelir gelmez yazarım sizlere
 
tesekkürler arkadaşlar yaa bende bel fıtığı yok ama belimde sorun var 7 yasındayken belimden su almışlardı bide kına gecemin aksamı hastenelik olmuştum bel ağrısından kontrol ettirmiştim ama yinede korkuyorum zaten dr bel ağrısı normal dedi benimde sağ bacağıma vuruyor
 
melike
korkma canım kanamadan bebeğin bayağı büyümüş artık.benim kanamam kesenin sadece 1 cm olduğu ve daha bebeğin görünmediği beş haftalıkken oldu ama çok şükür bu günlere geldik.allah herkesinkini tamamına erdirsin
 
figencim sanada geçmiş olsun arkadaşlar geçmişi okudum da tavuk yemek sakıncalıymış diye yazmışsınız ben bu aksam yedim bir kereden bişi olmaz herhalde dimi
 


Ya bence de şahane bir fikir ama.. sanırım bunun için geç mi kaldık ne? Evet burada hepimiz öğrendiğimiz çok önemli şeyleri birbirimizle paylaşıyoruz ve yine doğrudur arada kaynayıp gidiyor..

Hatta hatta acaba diyorum bu kadar bilinçli annenin bir araya gelmesi ne büyük bir şans diye de düşünüyorum. Çünkü gerçekten yeri geldiğince hayati önem taşıyan bilgiler yazıyoruz.
 
figencim sanada geçmiş olsun arkadaşlar geçmişi okudum da tavuk yemek sakıncalıymış diye yazmışsınız ben bu aksam yedim bir kereden bişi olmaz herhalde dimi


İçinden nasıl geliyorsa oyle yap arkadaşım.. ben yenmemesi taraftarıyım ama arkadaslarımın da cok ciddi arastırma sonucları var burada.. cok da mantıklı yazılar.. o yüzden için rahat olsun.. bri kere yemekten de elbetteki bir şey olmaz.
 
ya normalde sevmiyorum ama koktu cnm istedi o yüzden yedim yemesemde olur çünkü sevdiğim bişi deil
 
allah alllahhh nasıl bir kaynatmoşsınız.pekmezer,işkembe çorbaları koca totolular falan...nereme okudum bilmiyorum valla..öncelikle hasta arkadaşlara geçmiş olsun...
yarın işkembe çorbası pişireceğim sayenizde:) bir de sarelle yerine pekmez yiyelim demiş birisi..şimdi kocacığım sarelle almaya gidiyor bana....yazmayın buraya böyle şeyler yalvarırım arkadaşlar...yesem de midem yanacak yine....öperim hepinizi
 

Ne güzel özetlemişsin öyle tüm konuları.. evet hepsini okumuşsun vallahi.. çok tatlısın yaa..:roflol: demek Sarelle almaya gitti eşin ha.. yazık adama ya, saat olmuş kaç?? :roflol:
 
Arkadaşlar..

Şimdiden ayva çekirdeklerini bir kenara koyun.. Yediğiniz ayva çekirdeklerini cam bir kavanozda felan saklayın.. Diyeceksiniz HAYIRDIR EVRİMM?? :))))))

Hemen acıklayayım; bebeği emzirmeye başladıgınız zaman olurda göğüs uclarınızda yara olursa bu durumu yarım cay bardagı gül suyunun ıcıne 3 adet ayva cekırdegı atarak buzdolabında bekletiyormussunuz ve de jel kıvamına gelen o kremı gögüs uclarınıza suruyormussunuz.. Kadınların çoğu böyle geçirmiş, Agustos ayında ayva bulamayacağımıza göre.. şimdiden bi kenara koyup saklayın derim ben. En etkili yönetimin bu oldugunu savunuyorlar. Bilginize..
 

İyi geceler kızlar. Bugün görümcemleri gönderdim, bir duş aldım, mis gibi uyumuşum sonra.. Arada baktım ama, yazamadım. Burnumu açmaya çalışmakla geçti bütün günüm. Hastalığım geçti ama, nefes almakta güçlük çekiyorum. Okyanus suyu da otrivine kadar etkili değil. Nefes alamadığım için midir, baş ağrısı başladı bir de. Böööyle aptal bir gün geçirdim.

- spoiler- :)


KIZLAR BU PARAGRAFTA YEMEK TARİFİ VAR. CANIM ÇEKER DİYORSANIZ OKUMAYIN. ÖPTÜM SİZİ.

Bu arada kolay olsun diye eşime kırmızı et aldırdım, düdüklüye atar yaparım, diye düşünmüşüm. Çok da sevmem ama, artık beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Neyse sadede geleyim, dana antrikot aldırdım ve düdüklüye atarken tuz koymadım içine. Tuz eti sertleştiriyor diye duymuştum. Kızlar bu kadar mı lezzetli olur bir et.. Hem kolay, hem lezzetli, hem de pamuk gibi oldu. Tuzu sonradan ektim. Gayet de güzel oldu. Sos olarak da; salçayı sulandırdım, kekik, sarımsak, karabiber, az pul biber, biraz sıvı yağ (et yağlı idi). Katman katman sırayla et ve sosunu üst üste koyup pişirdim. Şiddetle öneririm. Çok pratik ve lezzetli oluyor.

BİTTİİİİ :):):)

Vur gülüm vur senin vurduğun yerde gül bitera.s.Ben dedim Eylül annesi olacaksın diye.

Aman kuzum, ne vurması? Meselenin özünü bilmediğimden, kızcağız kendini kötü hissetmesin diye ben şey etmiştim. :1hug: Şeniz Yoksa sana bişi derm miyim bebeeemm. Muck.


Ay dide valla ben canını çektirmek istemedim özür dilerim :) Ama bilmende fayda var;şu yeni çıkan (aslında eskiden vardı), katkı maddesi ve gıda boyası içermeyen sarelle midemi hiç yakmadı benim. Gerçekten organik galiba??
 
Yemek tarifi kolayca okunmasın diye diğerlerini dana gözü gibi yazdım :)

Evrim, o gül suyu ayva çekirdeği karışımı otomatikman mı jelleşiyormuş? Ezmeden, kendi kendine? Olayı o, o zaman herhalde? Teşekkürler..
 

Arkadasım, ezerek te oluyor, ezmeden de.. zaten ayva cekırdegını suya koysan su jelleşir ya.. o hesap ıste.. daha ıyı olsun dıye gül suyuna koymuslar sanırım..
 
Arkadasım, ezerek te oluyor, ezmeden de.. zaten ayva cekırdegını suya koysan su jelleşir ya.. o hesap ıste.. daha ıyı olsun dıye gül suyuna koymuslar sanırım..

:) Onu da bilmiyordum.. Neyse. Neslihan diye biri resmini büyütmüş :) Çok şeker bir göbüşün olmuş maşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…