2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kıslar bu arada comely elbise falan deyince.ben dikiş dikmeyi biliyorum ve bu ara kendime elbise tunik falan dikmeye çalışıyorum. bana keyif veriyo.güzel bişi.
 
ben ilk ay regl oldum biliyormusun:) o yüzden bilemedik 2. ay eşim ssoruyodu bittimi bittimi dedim başlamadıki bitsin:)) 1 ocakta evde test yaptık çift çizgi çıkınca doktora gittik sonrası dediğim gibi işte zaten ben geç gitmişim kadın beni taa bilmem nezamana çağırıyor şimdi 2 kez gittik ya 3. gidisim 1 ay sonra olucakmış işte yani 21 ocakta dedi ayrıca okadar detaylı anlatmıyor hiçbirseyi inanılmaz yoğun aynı anda 2 3 odayı idare ediyor hiç memnun kalmadım tahlillere baktı iyi iyi iyi yazıyordu ama idrar sedimentim normal değil bakteri görüldü vs yazıyor işte bebeğe sakıncası olmazmı doğumu etkilermi o olurmu bu olurmu hiç bir acıklaması olmuyor onu geç sormasam nekadarlık olduğunu bile söylemiodu ilk gittiğimde..başka ilaç kullanmicammı dedim folik e devam dedi.ben birde düşün özel hastasıyım ve sanırım ahmet bey 80 alıyormuş bu 100 alıyor.kesinlikle değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu

ahmet bey gerçekten çok iyi. sormadan herşeyi anlatıyor. sen ne sorayım diye düşünüyorsun. benimde yıldız işaretli tahlil sonuçlarım vardı. sordum önemlimi onlar diye. 2li test için geldiğinde kan alırız bakarız.2li test için kan alınacak nasıl olsa 2kere acıtmayalım canın dedi. yani ilgil doktor. sen birde muayenehanesine mi gidiyordun. ona rağmen mi böyle davrandı. ben birde hastaneye gidiyorum özeline hiç gitmedim.
bana ilaç konusunu bile anlattı. ilk 3 aya kadar folicasit ondan sonra demir hapı vericez dedi. şimdilik bunu kullan dedi. bence de sen kesinlikle değiştir. Kendin ve bebişin için.

Varmı bir aşerme bulantı falan sende??

Bu arada pınar bena.s.
 
hoşgeldin kubralı hayırlı olsun bebeğin, kaç haftalıksın
 
Arkadaşlar merhaba. Bende Allah nasip ederse Ağustos annesi olucam listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnn:)
 
el bebek gül bebek
gel bizi de güldür bebek


çok güzel COMELY
 
normal hayatımda daha çok aşeriyordum iştahım hiç yoktu zaten normaldede şimdi dahada kötü oldum hiç birsey yiyip içesim yok bulantım hiç yok şükürki ben varya ultrasonda görmesem hamile olduğuma da inanmicam :)) hareketlerimde hiç zorlanma yok sadece göğüs rahatsızlığım var bi okadar.
hastanede özel muayene oluyorum ben.ben istiyorum ki ben susayım hiç aklıma gelmeyen seyleri nette ordan burdan duymadıklarımı bile doktorumdan duyayım otursun benimle hamileliği paylaşsın o yönlendirsin beni ben susayım aklımda sorunlar kalmasın içim çok huzurlu rahat olsun ama nerdeee.. hastaneye ssk ile gittiğimizde ahmet beyden randevu istesek veriliyormu yoksa özelmi gitsemki bilemiyorum birde ahmet beyi denicem..bir altarnatif de zübeyde hanımda bir dr varmış onada gitçem bakalım
 
selamlar tüm annelere bende ağustos annesi olucam inşallah. daha önce yazdıklarınızı okudum ama çok kanamalı ve mide bulantılı dönemler geçirdiğim için yazamadımm. şimdi hepsi geçti artık yatmak zorunda değilim.. hepinize rahat huzurlu hamilelikler diliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

sana hem hos geldin hemde gecmis olsun diyorum..:CüvCüv: o igrenc migde bulantilarini bende yasadigim icin düsündügümde dahi bayilacak gibi oluyorum..ama cok sükür gecmis...simdi hamileliginin tadini cikarmaya bak...:emir_bebek: Kiizzlaar sizlerede günaydin!!!!:ecrin_bebek:
 
hoşgeldin eeylem aramıza..nihayet bi antalya'da oturan çıktı karşıma.antalya'nın merkezindemisin?
 
hoşbulduk petrik 12+5 8 ağustosta görünüyo doğumumuz ama yaramazın ne yapacağı belli olmaz tüm ipler elinde ne zaman gelmek isterse o zaman gelir. siz kaç haftalıksınız?
 


Günaydın kızlar. Benim soğuk algınlığı tam gaz devam ediyor. Sürekli gaz çıkarıp duruyordum (eşime çaktırmadan) :) bunun üstüne bir de salya sümük, sürekli burnu çeken bir insan oldum. Tam bir hanzo oldum, bir oramı buramı karıştırmadığım kaldı lülülülülülü

Bu arada eşimin de tayin isteyebilmesi için bir yığın güzel okul açıldı :) Çok yüksek olasılıkla onun da tayini çıkacak haftaya.. Allahım her şey çok güzel gidiyor, rüyada gibiyim :nazar: :nazar: :nazar:

norra dun sabah uyandıgımda burnuma ne kokusunun geldigini tahmin bile edemezsin hani ickiden sonra icilen malum corba var ya sabah gozumu acar acmaz ya oyle guzel koku geldiki neyseki bi turk restoranı yapıyomus cuma gunleri yarın oraya gitcez

:1shok: sabah sabah? Kız ben onu ayık kafayla içemem bile kaydirigubbakcemile3 Ama sana afiyet olsun şekerim.

günaydın kızlar. figencim dün senin aşeriğin şeyi tahmin ediyorum, ben onu hamile değilken de hep aşeririm. en sevdiğim meyvedir. ama kesinlikle bulunmuyor kışın. moru filan bulunuyor ama yeşil kütür kütür olanı yok. doğru tahmin mi?
buarada iyi ki gizlikapaklı yazıyoruz canımızın çektiklerini, kimse anlamıyor di mi?

Evet, iyi ki :)) Bu arada İzmir'e tayinimin çıktığını öğrendiğimde en çok sevindiğim şeylerden biri bu oldu :)) Allahhh dedim, erik ve çağla :) ardından çilek.. Çağlaya bayılırım..

arkadaşlar ben çok endişeliyimen son doktora gittiğimde iki miyomum vardı...doktorum takip edeceğiz dedi..gebelikte hormonların etkisiyle büyüyebiliyorlarmış..4. aydan sonra yapılarında bozulma olup düşüğe yol açabiliyorlarmış..büyümeyebilirlermiş de.netten araştırdıklarım bunlar..bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?ne güzel bebişimi gördüm doktor sağlıklı dedi ama bu miyom işi üzüyor beni:KK43:((((((((

Canım hiç üzülme.. İnsanlar sapasağlam hamile kalıp da olumsuzluklar yaşayabiliyorlar. Diğer yandan bazı hastalıkların tedavisi için doğum yapılmasının gerekli olduğunu duyuyoruz. Üstelik de erkenden öğrenmişsin, mutlaka doktorun önlemini alır. Olmazsa bir prfo a görün. İçin rahat etsin.

Sen moralini yüksek tut. İnsanlar yüksek moralle kanseri yeniyorlar. Allahın izniyle sapasağlam alacağız bebişlerimizi kucağımıza.. :ecrin_bebek:

kızlar buarada canım ceza ve duman dinlemek istiyo kac gundur
cocuk rapcimi rockcimi kırmamı olcak belli deil
ilk zamanlar meal dinliodum simdi costum :)))

babymom ben de senin gibiyim. Her şeyi dinlerim.. Sen hepsini dinlet, hangisini beğenirse artık.. 2 arkadaşım var (karı-koca), metalci tipler bunlar, bebekleri 4 aylık mıydı neydi, arabada bir yere gidiyorduk, radyoda metal müzik çalıyor (çok yüksek değildi), çocuk mışıl mışıl uyuyordu. Alıştırmışlar sıpayı :)

benimde 2 tane kocaman kistim var hamile kaldığım ilk günden beri hatta vajinal yaramda var dr. kistler birkaç ay içinde kaybolur önemli birşey değil dedi oyüzden rahat olun hiçbirşey olmaz onlara rabbimin bir bildiği vardır.... iyi düşünelim iyi olsun olumsuz olumsuz nereye kadar..... bende hep tedirginim aman şu keseyi görelim ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için, keseyi gördük kalp atışın görelim boş gebelik olmasın onu gördük, lekeler başladı aman düştü düşecek, onuda atlattık şükür şimdi ense ölçümü nasıl çıkacak dedim şükür oda iyi çıktı şimdi ikili teste taktım sonuçlar nasıl gelecek acaba onu atlatsak bunu atlatsak derken bebek doğacak nerdeyse.....ben artık takmamaya karar verdim hayırlısı allahtan mevlam neylerse güzel eylermiş.....

Ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen hafta kontrole gittiğimde 10+2 idim. Allaha şükür her şey yolundaydı. Doktora dedim, "bir oh çekebilir miyim" diye, "çek ama 13 hatta 14'ü tamamlayana kadar dikkatli ol, hala riskli bir dönemdesin" demişti de, biraz sıkılmıştım. Sonra bir arkadaşım dedi ki, "14 ü atlatsan da hep risk var, hatta kucağna aldıktan sonra da var, okula başladıktan sonra da.. Bundan sonra hep böyle, o nedenle canını sıkma, moralini yüksek tut" düşündüm, doğru..

Onu atlat, bunu atlat, bir bakmışsın kucağında. Bu günlerin değerini bilmeli hanımlar, bitişik komşum uykuya hasret yaşıyor :) Cinsel yaşamımız da dahil her şeyimiz çocuğa endeksli artık, diyor. Eşimizle başbaşa son aylarımız inşallah :) (ilk defa anne olacaklar için)

selamlar tüm annelere bende ağustos annesi olucam inşallah. daha önce yazdıklarınızı okudum ama çok kanamalı ve mide bulantılı dönemler geçirdiğim için yazamadımm. şimdi hepsi geçti artık yatmak zorunda değilim.. hepinize rahat huzurlu hamilelikler diliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

kubrali hoşgeldin canım, inşallah bundan sonra rahat edersin. Hepimizde seninki gibi problemler oldu.. Hepimize geçmiş olsun..
 
EMEL SARMAŞIK sizde hoşgeldiniz

benim 10+2
listemizi minik kelebek yapıyor kaç gündür yok nerelerde acaba ?
 
taze fasulye geçmiş olsun canım kendine dikkat et...ne güzel sen de çok mutlusun..

sarmaşık sen de hoşgeldin...
 
Kizlaarrr gunayydiiiiinnnn......
babymom senin o sitedigin malum corbaya ben cuma gunu aserdim ve ictim yanindada bursanin meshur yemegini yedim teryagli olan hani:)))
ama benim canim hergun bisi cekiyor, ve basakin dedigi gibi evde hazirlayan biri olsa cok makbule gecicek...
 
selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz a.s. herkese sorunsuz ve saglıklı bebişler diliyorum:Saruboceq: valla kızlar beni burda çıldırttınız zaten çok severdim o malum meyveyi :jeyyar: manyak hastasıyım şimdi daha beter oldum nolcak bizim bu halimiz yaacokacimcoook
 
bnm canım ya kokareç ya döner ya köfte hep bunları istyo ve tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııı ımmmmıhhh ekşi sadece turşu yıyebılıyorum.[/QUOTE
ben de senin tersine sadece ekşi ve tuzlu yemek istiyorum. et ve türevleriyle, tatlıyla hiç aram yok. limon sıkılıp soğuk yenen herşeyi rahat yiyorum. gerisi zorla.
 
kızlar benim bebekte 13+1 günlükmüş doğumda 11 ağuştos deil 5 ağustosa fln geliomuş cin takvimide yanılttı bizi sonunda istediğimiz oldu bebek erkek çıktı cin takviminde kız cıkıodukaydirigubbakcemile3
 
X