hirosima hoüs geldin geç kaldın tabi keske daha evel yazsaydın ama çokda geç dyegil tabi hayat bundan sonra baslıyor katılımlarını bekliyoruz
acıbadyem hast dr un kim acaba bende birsure kadıkoy acıbademde umit kaya ya devam etim dogum fiyatları çok yuksek diye doumu medipolde yaptım
canım benim doktorum koşuyolu anka dan arkun bey. çok çok memnunum. doğumu acıbadem, medipol veya kadıköy şifada yaptırıyor. acıbademi hem evimin 2-3 sokak arkası hem de güvendiğim bir hastane olduğu için tercih ettim. evet diğerlerine gore cok pahalı ama özel sağlık sigortam hastaneyi karşılamaya yetiyor Allahtan. doktor ücretini kendim ödiycem ama. o da sigorta şirketiyle anlaşmalı olduğundan parayı sigortadan karşılamasa bile indirim yapıyor.bi de tamamen kendi ekibiyle geliyor hastaneye. kendi asistanıyla yani. bugüne kadar kontrollerde sigortayı kullanmadım doğuma saklıyım diye. iyi ki oyle yapmışım, yuklu parayı birden odemek zor da, kontroller taksit taksit gibi oluyo ya,sorun olmadı. ama umit kayayı da biliyorum, 3 yıl kadar once 1 kere bi genel kontrole gitmiştim acıbademe, o bakmıştı.