Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bende dogum yaptim!!!! 07.08.09 saat 19:03 de
oo maşallah. gözun aydın sütün bol olsun...darısı bizim başımıza...kizlar bende dogum yaptim!!!! 07.08.09 saat 19:03 de
hakkımızda hayırlısı canım ya hepimiz normal istiyoruz ama bakalım hayırlısı olsun bebişlerve bizim için sen şimdi kaç haftalıksın..of ya bende bebeğim gelsin istiyorum artık yaaa... illaki 40 tamamlayacak herhaldeee.gerçi tamamladık sayılırda geçecek birde. doktorumda inatçı çıktı almıyorda sezeryanla son bekleme haftama ama. inşallah bu kadar beklemeye normal doğum yaparız arkadaşlar
neviiiiiiiin geçmişi okumayı boşver ben sana söyliyim dogurmyana olarak burkom ben petrik irem maviş ve tuana kaldık son 6 kişi yani..
Sağolun canım yaaa, ne vefalıymışsınıza.s.ay cananda kavustu sonunda cok sukur ya masallah. diger annelerde iiler bence sadece haber verememislerdir. cok gzel
burkocum canım uzulme yanlız deilsin bak toparlanan gelio topige..
Oy maşallah bir tosuncuğumuz daha olmuşalkisalkisalkisMercimekim Seçil den haber vaaaaaaaarrr
ve ne tevafukdurki Rüzgar bebeklerin ikiside sabah saat 8,55 de dunyaya gözlerini açtılar...
Seçilimizin Rüzgarı maşallah 4040 gr boyuda uzunmuş ama söylememişler. epudral sezeryan ile dunyaya gelmiş..
anne ogul gayet saglıklılarmış.evlerine gelmişler az önce. sütü gelmeye başlamış. bebeiş çok tatlı diyor ee agustos bebişleri hepsi ballı kaymak..:)
akşama girmeye çalışırım resim yuklerim dedi. herkese çok çok selamı varrrrrr...
:dilcikar:Nerdeeee, dünür faciası yaşadık sabah sabah:bbo:ayyy burkom burcum gelmemiş henuz.. aaaa sırayaı bozmak yok burcu gadın lutfen önce nesrin sonra ben sonra seeennn
Gözümüz yollarda kaldı Nevinim be. Hoşgeldin. Nasıl bebişle hayat?selaaaaaaaaam,
kaçak yeni anne geldi.biz bebeğimle gayet iyiyiz arkadaşlar,sizin de iyi haberlerinizi okuyup daha iyi olmak için geldim,biraz geçmişi okuyayım.
öpüldünüz...
kizlar bende dogum yaptim!!!! 07.08.09 saat 19:03 de
gunler geçtikçe uyku düzeniniz oturu canım benim. bebişin nasıl . en tosun bebek seçilin Rüzgarı oldu..bu gece çok rahat bi uyku çektik
15 gündr ilk kez 4 saat kesintisiz uyudum süper bi duyguymuş
kız burcu az kalsın arıcakdım seni ya hayırdır ne dünür faciası ayol anne ve kayınvaliden arasında bişeymi oldu ?