selamlarrr
korkunç geçen bir dun un ardından bugun daha iyiyimm
dun tum gun hemen hemen hiç uyumadı bizim cadı ece ve esir etti beni kucagımdan memeden hiç ayrılmadı artık uyustu goügus uclarım gece emzik verdik hemen aldı alıstı berkeye çok ugrasmıstıkagzından atıp duruyordu
vermek istemeimilk bir ay vermeyin diye okumustum anne sutu almazmemeyi istemezv s diye ama mecbur verdik dun aklımı oynatıyorudm tum aksamı aglayarak geçirdim gozlerim sissis bugun
amaa sabah dr a gittik hastaneden çıkarken 220 gr vermisti 6.gun gidisimizde 50 gr daha vermisti bugun gittik ve 1,5 gunde tam 100 gr almıss 3730 gr olmus dogum kilosuna yaklastıçok mutlu oldumm
sarılgıı biaz da olsa gerilemis muhtemelen gerileycek belirginbirsarılık olmazsa tekrar kan almaya gerek yok tdendi onada ayrı bir sevindim hastanenin cafesinde tost yedim cay içtim acık alanda insan içinde allahım ne guzelmis yaaaa
) simdi bir saattir uyuyuor daha ne isteyeyimm bizden son haberler boyle
mucize dogurmuss gozu aydın olsun normal sancı çekip arkasından sezaryan olanlarda daha çok agrı oluyomus rahimkasılmaları nedeni ile oyle duymustum allah yardımcısı losunsut icinde insalah enkısa zamanda gelir sutu bol bol benim uçuncug unden sonra adam gibi gelmeye basladı
tuana uzme kendini arkadasım tansiyon son donem odem vs oçok olagan seyler gerekirse sende sezaryan olursun allah saglıkla kucagına versin nesekil oldugu çok muhim degil arkadasım uzulme