- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
canım sende hayırlısıyla kurtulacaksın bi bakmışsın bebişin kucağında anlamayacaksın bile sonra hep beraber tekrar burda toplanacağız herşeyi paylaşacağızkaydirigubbakcemile5
Evet evet... Değil mi? alkisalkisalkis
günaydınn arkadaşlarım nurdan dan haber vaaarr
dün gece 2 de suyu geldiği için hastaneye gitmişler açılma ve sancılar başladıgı için sezeryna aalmışlar. Saat 5.40 da teoman kollarımdaydı diyor,
3360 gr 49 cm boyunda gamzeli maviş bi oğlum var diyor.38+2 günlük.
Ikiside çok saglıklıymış.
Dün bahsettiği o yogun kıvamlı akıntı nişanmış.
aa =) Nurdan'ın gözü aydın, darısı başımıza.. Demek kendi gibi gamzeli bir sıpa doğurmuş =) Ay ne mutluuuuu opuyorumnanaktan
benimki kusak gibi hastanede sardılar 2.gun ve beni cok rahatlatıo gercekten. cıkarınca biraz yanmam oluyo ama bazen varkende oluyo . takmamıstım hemsire kızdı iilesmen icin takman lazım dedi. kusak gibi cırtcırtlı bisey dikisimide iceri alıo kalcamın yarısınıda.
Öyle bişi görmüştüm sanırım nette dolaşırken. Şu mu , bakar mısın?
Hamilelik, Lohusalık ve Sezaryen Kemeri E-hamile.com | hamile, iç giyim, gebe, gebelik, doğum, emzirme, sezeryan
Nurdan da mı doğum yaptı. Maşallah Teo'ya.. Yaa beni fena heyacan bastı, nolcak bilmiyorum.. Sınava geç kalmış öğrenciler gibiyim. Herkes mutlu sona erişti sanki ben bi yerde hata yapmışım gibiyim ne alakaysa...
Sonlara kalmak çok da iyi değilmiş haaa..
Pzt. benim de tarihim belli olacak ve tahminim hafta sonuna doğru ben de emişenler kervanına katılırım..Gerçi hala içimde kalsın istiyorum ama yok artık yavaş yavaş çıkma zamanı geldi..
Çok hoşsun ayçacım yaaa =)) Çok gülüyorum sana :)
Ay burcucum pazartesİ mİ gİrİyorsun sende sezaryana hadİ sende guzel haberlerİnle don İnsallah topİgİmİze
evrİmİn durumu cİdden farklı gercekten onu baz almayın bİr yİl ara İle aynı yerİn kesİlmesİ Çok daha agrı olusturuyordur emİnİm
ya Çok heyecanlı sİzler adına da benheyecanlanıyorum hala
canan nasılsım songunler uyunmuyormus dİmİİ kuzum msnde dİyordun bana oturucanmı daha dİye:))
mİde yanması son gunler bende Çok yasadım basından berİ yarmı sİse gavİskon İÇmİsken son bİrkaÇ hafatda İkİ sİse bİtİrdİm yanımda gezİyordum artık
ayaklarım ara ara İnİyor araara sİsİyoryİnenİ zaman tam eskİ halİne doncek bİlmİyorumm
Sağol Esracım. İnşallah sorunsuz atlatırız. Bu arada GAVISCON zaten tüm gebeliğim boyunca en yakın dostlarımdan biri olmuştu. Son 2-3 haftadır ayyuka çıktı. Hatta şifonyerimin üstünde deodorantım, nemlendiricim, lierac'ım ve gavsicon'um şeklinde duruyor. Geceleri yatmadan önce sütümü içip, dişlerimi fırçalayıp, karnımı kremleyip, gavisconumu içip öyle yatıyorum. Alkoliklerin hep elinin altında alkol bulundurması gibi, benim de her odada bir şişe gavisconum bulunuyor =))
inşallah senin de rahat geçer canım..çok az kaldı..allah yardımcın olsun..evrim de inş.en kısa sürede toparlanır..
mide yanması bu hafta o kadar arttı ki 3-4 günde 1 şişe gavisconu bitirdim..bu ne yaaa..normalde de yaşadım ama bu hafta gibi olmadı..çok kötü yaaa..(
Çok teşekkür ederim... Bak gaviscon ile ilgili duygularımı yukarı yazdım =)