Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TOPİĞİMİZİN BİDENESİ EVRİMİMİZDEN HABER VAR. ÇOK ŞÜKÜR BU HABERİ VERMEK BANA NASİP OLDU...
veeeeee ARKADAŞLAR
KUZEYİMİZ OLMUŞ. ÇOK ŞÜKÜR SAGLIKLI 3950 GR 52 CM BOYUNDA ASLAN GİBİ DELİKANLI .TAZEM BURCUM ARADI ŞİMDİ. EVRİM HENUZ ODAYA GELMEMİŞ.AYYYH TELEFONDA KUZEYİN AGLAMA SESİ GELİYORDU BAGIRYORDU YAVRUM[/COLOR
arkadaşlar bugün moralim bozuldu biraz.paylaşayım isterim.malum evi taşıdım tayinim çıkacak diye ama çıkmadı( evin tam dibinde okul.ne hayaller kurmuştum.eski görev yerim çok uzak.süt iznine bile gelemem..gerçi 6 ay çalşmayacağım inşallah ama çok tuhaf bu Batmanda işler okulda ilk sıradayım kadro boş ve çıkmamış..Koca Batman'da sadece bir kişinin tayini çıkmış..
Berat Kandili'nin güzelliğine sığındım kızımın nasibine güvendim iyi oldum biraz
hepinizin kandili mübarek olsun.
didom didem kuzum sıkma canını vardır bir hayır. 2. dönem tekrar tayin istersin olmasmı. hakkında hayırlısı olsun sen şimdiden teeeeee kaç ay sonraki süt iznini falan düşünme inş. Rabbim yoluna koyar herşeyi.kzınla olan heranın tadını çıkar. fındık burunlu yavrunu öp benim içinarkadaşlar bugün moralim bozuldu biraz.paylaşayım isterim.malum evi taşıdım tayinim çıkacak diye ama çıkmadı( evin tam dibinde okul.ne hayaller kurmuştum.eski görev yerim çok uzak.süt iznine bile gelemem..gerçi 6 ay çalşmayacağım inşallah ama çok tuhaf bu Batmanda işler okulda ilk sıradayım kadro boş ve çıkmamış..Koca Batman'da sadece bir kişinin tayini çıkmış..
Berat Kandili'nin güzelliğine sığındım kızımın nasibine güvendim iyi oldum biraz
canım merak ettık senı.neyse iyimişsin.zaten hepimiz tahmın etmıstık nişandır die.dogruymus demekkı.artık senınde elın kulagında haber beklıycez senle.eşinde gelmıs bebişin bekledı babasını.acelecı davranmadı,izmirli kızlarla mutlaka irtibat halınde ol merakta bırakma bizi kuzugünaydın kızlar. dün doktora gittim. nişanım gelmiş. kasılmalar var ama 1 hafta daha gelmez dedi doktor. rahim ağzım kapalı baya. doktorun yaptığı çatı konrtolünden sonra hala sağlam mıdır bilmem. şimdi geçmişi okuyacağım. kızlar eşim geldi. ben 2-3 gün giremem. merak etmeyin daha doğum olmayacak benim de olduğu an haber vericem.şimdi geçmişi okuyayım.
esra pervin nazan doğurmuş olmalı. gypsy esra napıo bebek nassı ... geçmiş doludur şimdi.
TOPİĞİMİZİN BİDENESİ EVRİMİMİZDEN HABER VAR. ÇOK ŞÜKÜR BU HABERİ VERMEK BANA NASİP OLDU...
veeeeee ARKADAŞLAR
KUZEYİMİZ OLMUŞ. ÇOK ŞÜKÜR SAGLIKLI 3950 GR 52 CM BOYUNDA ASLAN GİBİ DELİKANLI .TAZEM BURCUM ARADI ŞİMDİ. EVRİM HENUZ ODAYA GELMEMİŞ.AYYYH TELEFONDA KUZEYİN AGLAMA SESİ GELİYORDU BAGIRYORDU YAVRUM[/COLOR
yok hala bende iyice meraklandım.artık numarası olan bırı arasa şu hatunu iyi olcak.zaten acıbademde yapacagı kesındı.acıbadem hastanesının yenıdogan bebeklerıde aynı sayfada toplanıyo.hangı semtte oldugu önemlı degıl sanırımnazan kadıköy acıbadem de yapmadımı ki doğumunu..bugün doğanların resimleri bile var..dün doğanların arasında yok
ben bu duaya kocaman bı AMİİİNN diyorum.rabbım hepimizin gönlüne göre versın inşalah.sagsaglım bebklerımızı saglıkla kucagımıza almak nasip olsun hepimize inşallahaminn canım..
önumuzdeki 1 yıllık ömrümüzde yaşayacakalrımızın yazıldıgı bu gecede bol bol saglık sıhhat afiyet.eşlerimizle ailemizle evlatlarımızla mutlu huzurlu bereketli bir ömür diliyelim inş.
çünkü
ömür isteyene ömür
sıhhat isteyene sıhhat
af isteyene magfiret
rızk isteyene bereket
evlat isteyene evlar
bereket isteyene zenginlik
iş isteyene haylır iş
eş isteyene hayırlı eş verildiği bir gece bu mubarek gece bol bol dua edelim...Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inş. bu gece herbirimiz içni dua edelim inşallah.:)sagsalim kavuşalaım yavrularımıza..
eliayagı düzgün yüzügüzel huyu güzel hayırlı saglıklı evlat olsunlar inşallah:Saruboceq:
selamlarrrr
hastaneden sesleniyoum:)))) baglantı varmıs ama girme imkanım olmaz diye laptopu almamıstım az evel iboyu yolladım evden aldı geldi online yine aranızdayım:)))canım sıkılıyor zaten vakit geçmiyor gunduz aksam gğlen giden çok arkadas es dost varda gunduzleri sıkıcı)
bençok çik iyiyim sezaryan kolaymıs ya ben epidural kolay sanıyordum aneztezide kolaymıs birsey yokmus hepsi bubmu falan oldum
agrı esigim yuksekmis sanırım agrı kesici bile istemiyorum kalca ignesinden nefret ettigim için neyse kızlar detaylara gircem resim falan ekliycem bir ses vereyim dedim birazdan yiney azarım
arkadaşlar bugün moralim bozuldu biraz.paylaşayım isterim.malum evi taşıdım tayinim çıkacak diye ama çıkmadı( evin tam dibinde okul.ne hayaller kurmuştum.eski görev yerim çok uzak.süt iznine bile gelemem..gerçi 6 ay çalşmayacağım inşallah ama çok tuhaf bu Batmanda işler okulda ilk sıradayım kadro boş ve çıkmamış..Koca Batman'da sadece bir kişinin tayini çıkmış..
maşllah babanızın aynısı gördüğüm kadarıyla bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun
a.s.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
gözünaydın canım.çok merak edildingünaydın kızlar. dün doktora gittim. nişanım gelmiş. kasılmalar var ama 1 hafta daha gelmez dedi doktor. rahim ağzım kapalı baya. doktorun yaptığı çatı konrtolünden sonra hala sağlam mıdır bilmem. şimdi geçmişi okuyacağım. kızlar eşim geldi. ben 2-3 gün giremem. merak etmeyin daha doğum olmayacak benim de olduğu an haber vericem.şimdi geçmişi okuyayım.
esra pervin nazan doğurmuş olmalı. gypsy esra napıo bebek nassı ... geçmiş doludur şimdi.
cnm ya sıkıntı yapma rabbim bi kapı kapanırken diğerini açar..daha 6 ay var..allahım kimseyi darda koymasın..bugece bol bol dua edeceğim ..sanada inşallah ...herkesin hayırlı duları kabul olur inşallah...:Saruboceq:
didom didem kuzum sıkma canını vardır bir hayır. 2. dönem tekrar tayin istersin olmasmı. hakkında hayırlısı olsun sen şimdiden teeeeee kaç ay sonraki süt iznini falan düşünme inş. Rabbim yoluna koyar herşeyi.kzınla olan heranın tadını çıkar. fındık burunlu yavrunu öp benim için
böylesi hayırlıymış..boşver..nasılsa 6 ay çalışmıycakmışsın..bi dahaki sefere olur inşallah.
çok sağlun.bu topiğin böyle büyülü bir havası var derdine kederine ilaç gibicanım takma kafana herseyde vardır bı hayır.illa bunuda hayırlı bi yanı cıkar senın için.
Arkadaslar hepimizin Berat kandılı mübarek olsun,Rabbim dileklerimizi kabul etsın hayra cıkarsın inşallah.... bebeklerımızı sagsağlim kucagımıza almak nasip olsun saglıkla buyutup hayırlı evlat olsunlar inşallah
kızlar kimse nazanı aramıycakmı? nıye hala bı haber cıkmadıkı cok merak ettım.dogan bebekler arasındada yok nazanın kızı acıbadem hastanesınde.acaba baska bı hastaneye falanmı gectılerkı.
ben de numarası var ama haber gelmeynce aramak istemedim.şimdi araıyorum sizede yazarım birazdankızlar kimse nazanı aramıycakmı? nıye hala bı haber cıkmadıkı cok merak ettım.dogan bebekler arasındada yok nazanın kızı acıbadem hastanesınde.acaba baska bı hastaneye falanmı gectılerkı.