- 30 Haziran 2008
- 3.652
- 82
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:sm_confused: hiç bi fikrim yok kuzu.valla belkı üşütmüşte olabılırsın,yada ne bılım bagırsakların sadece cv ötüyomu,faalıyet varsa belkıde doguma yaklasmanın işaretidir.olaabileeer yane
kızlar bı konuda acıl yardımınıza ıhtıyacım var. evriş in doğum yapacagı hastanenın adertsı lazım bana. özel çınar diye bılıyorum ama oyle bır hastane bulamadım. özel çınarlı mı acaba?
evet özel çınarlı hastanesi..
Arkadaşlarım kandilimiz mübarek olsun..bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin yüce rabbim, yeryüzündeki tüm gebeleri sağ salim bir avazda kurtarsın..
oyy oyyy tosunun annesi gelmiş.bebiş uyudu bende biraz nefes aldım Allahım bissürü doğumlar olmuş ne kada güzel meltem ne tatlı bebişin var aynı babaaaa
buu ne kardeşim bu kadar karnında taşı bütün çileyiii çek veletler babaya benzesinnn
olmazki amaaaaaa :sinifsinif:
evrım yaklasık 50 dk once sezeryana alındı kızlar.. kuzey çıkmıstır. evrımınde az suresı kalmıstır cıkar bırazdan Allahın ıznı ıle
TOPİĞİMİZİN BİDENESİ EVRİMİMİZDEN HABER VAR. ÇOK ŞÜKÜR BU HABERİ VERMEK BANA NASİP OLDU...
veeeeee ARKADAŞLAR
KUZEYİMİZ OLMUŞ. ÇOK ŞÜKÜR SAGLIKLI 3950 GR 52 CM BOYUNDA ASLAN GİBİ DELİKANLI .TAZEM BURCUM ARADI ŞİMDİ. EVRİM HENUZ ODAYA GELMEMİŞ.AYYYH TELEFONDA KUZEYİN AGLAMA SESİ GELİYORDU BAGIRYORDU YAVRUM[/COLOR