- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senınde tarıh kesınlestı kuzu.hadı hayırlısı bakalım.doruk beyede maşşalah kocaman olmus.doktorunu dınlede bol bol dinlen.ne kalmıs surda 5 güncük.sonra dinlenemezsın arasın bugunlerı kaydirigubbakcemile (hep öle diyolar ya ondan dedımkaydirigubbakcemile3)
Geri sayım başladı ha Burcum.. Ne güzel.. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
oh hayirlisi olsun, cok guzel tarih, kardesin de gelmis olucak:))cok sevindimalkisalkisalkis
hayırlı olsun Taze geri sayım başladı, sağlıkla gelsin Doruk
sorma geldıde bızım kızın gelmeye nıyetı yok gıbı.ama pazartesıye kadar gelmesın mümkünse,doktorum izinde :gitme: acıl bı durum olursa dıger doktor bakıcak.gercı hayırlısı olsun herseyın dıger doktorda cok iyi bakalım hangınde dogurmak nasip olcak
CANLARIIIIIIM,
giremiyorum kaç gündür,özledim sizi opuyorumnanaktan
annelerimiz,hepinize ve meleklerinize kocaman bir maşallah
bugün doktordaydık,doğum tarihim netleşti: 10 ağustos.
öpüyorum hepinizi,görüşmek üzere...
çok az kalmış yaa..geri sayım başladı sende de..kilosu da gayet iyiymiş..maşallah Doruk efendi'ye..,
bis bu hatunla 4 yıl aynı okulda okuyup 1 yıl aynı okulda staj seminerine katıldık.aynı şehirde yaşayıp aynı mesleği yapıyoruz.SAT'larımız aynıydı,sezeryan tarihlerimiz aynı.ameliyat saatini sormaya korkuyorum falla....
evrim artık girmez..uyumuştur diye de arayamıyorum.yarın çok güzel haberlerini alacağız inşallah.Allah yar ve yardmcısı olsun.
kızlar bebiş ağlıyo çldırcemmmmm
valla her dknızın kıymetini bilin bol bol uyuyun
anne olmak tarif edilemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Ben de babaya benzettim.. Babaya benzeyen kızlar şanslı olurmuş. Gerçi bebiş daha şekilden şekile girecek değil mi...melteeem..çok tatlı maşallah..babasının kopyası...
Heyecandan uyuyamadım:bbo:Sanki ben doğuracağım.Ayyyh!Dıkhandım ha!:gitme:
Burko nerdesin şimdi.. Evriş'in yanına ne zaman gidiyosunuz..Merakla bekliyoruz..
10.30-11.00 gibi gideceğiz. Bir terslik çıkmazsa 12.00'de alacaklarmış Evrim'i
ooo maşallah ya. agustos 3 den sonra bizim kızlar ardarda kavuştu bebişlerine ne mutlu.maşallah nehir bebeişimize....Arkadaslarım,
Seerni (Seda) arkadasımız,dün sezeryanla dogum yapmış. 3200 kg 51 cm dogmus Nehır bebek..cok cok selamları var size.. hayırlı ugurlu olsun Nehır bebegımız.
canım ya hayırlı olsun tairihiniz. demek sende geri sayıma başladın. hayırlı olsunnn10 AĞUSTOS PTESİ =) 5 günümüz kalmış oluyor. Çok tuhafmış tarihi bilmek. 3100 gr olmuş Doruk Saati cuma günü belli olacak. "İyice sıkışmış artık yeri" diyor doktor :)))) "5 gün boyunca çok dikkatli ol, mümkünse sürekli yat, kasılma falan olmasın" dedi.
tek kelimeyle muhteşem. . nasıl güzel bir resmdir bu .Kesnlikle Mamiye benziyor yahyamız. maişallah sübhanallah..[/URL][/IMG]
seninde hayırlı olsun tarihin veee sende tazemburcumla aynı gunde kavuşcaksın bebişine. ayyy çok heycanlı yaa herkes kavuşuyor arkaarkayaCANLARIIIIIIM,
giremiyorum kaç gündür,özledim sizi opuyorumnanaktan
annelerimiz,hepinize ve meleklerinize kocaman bir maşallah
bugün doktordaydık,doğum tarihim netleşti: 10 ağustos.
öpüyorum hepinizi,görüşmek üzere...
melteeeeeem maşallah kızına ne kadr tatlı ya. bencede eşine benziyor. hadi sennde gözun aydın sagsalim kavuştun kzına..:)
Hadi bakalım çok heyecanlı..Kıskandım yahu... Doğumda dışarda beni bekleyen arkadaşlarım olsaydı Evrim gibi... İnşallah internet vardır orda..
10.30-11.00 gibi gideceğiz. Bir terslik çıkmazsa 12.00'de alacaklarmış Evrim'i
ya kızlar size bişey soracağım benim dünden beri bağırsaklarım ötüp duruyor acaba neden olabilir gazlı bişeyde yemedim ama habire bağırıyor zaaart zuuuurt cork mork diye