- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
benim 10mkasım aslında ama ayrıntılı da 4 gün büyük çıktı hep erken döllenme durumu varmış onun için 6 kasım yaptım ben satımı :))
hımm anladım kuzu..
DıDE, kızına maşallah. çok çok tatlı. analı babalı büyüsün inşalah. doğum hikayeni de çok güzel anlatmışsın canım. hiçbir ayrıntıyı atlamamışsın. ben de böle anlatacağım inşallah.
GYPSY, kız sen hala doğurmadın mı? ben 2 gündür giremiyorum ya , en çok senin doğurup doğurmadığını merak ettim. buarada harbi o şeyleri sen mi yaptın? kim kıyıp da yiyebilir kuzum allah aşkına? çok cici olmuşlar. ellerine sağlık. bir ara anlatırsın nasıl yaptığını
.
ıKı GÜNDÜR EVDE TRAFıK VAR. DAHA DOĞRUSU ıKı GÜNDÜR BıZ GEZıYORUZ. EVDE DEĞıLıZ. BENıM KIZ KENDıLıĞıNDEN GıRSıN ŞU KANALA DıYE YERıMDE KALDIRABıLECEĞıMı SANMIYORUM. KEŞKE KIZIM YARIN SABAH ıTTıRSE ŞU KAFASINI ÇIKIŞA DOĞRU. KEŞKE NST DE SANCIM ÇIKSA. O ZAMAN DOĞAL DOĞUMU BEKLERıZ DEDı DOKTORUM.
.
valla ben de suni sancı taraftarı değilim..duyumlarım hep çok can sıkıcı olduğu yönünde ve garantisi de yok..o kadar sancıyı çek çek sonra sezeryan ol..bence direkt sezeryan olman daha mantıklı...
kızlar epidural anestezi ile dıogum gerçekten çok rahatmış sonrasındada agrı kesiciyi epiduralden yaptırdım ve oldukça rahat geçirdim kanamamda hastanede güzeldi ama eve gelince azaldı ve sonrasında kesildi kesi yerim bandajlıydı hastaneden çıkarken dr pansuman yaptı ve bandajladı ama halen eşim açtırmıyor bandajı korkuyor çarşamba kontrolümde açtırıcakmış korkak eşim.
sizlere tavsiyem derya arkadaşımızda bana tavsiye etmişti kayısı kompostosu yaptım bir gün öncesinden blendrdan gaeçirdim posasıyla içtim zaten aç gitmiştim dr saat 2 den sonra su içebilirsin dedi ben dayndım kompostoya valla yattıgım yerde birkaç saat sonra gazman gibi gaz çıkartmaya başladım önemle duyurulur
ben seni genel anestezi olcan sanıyodum..hatta arkadaşlara da öyle yazdım..çünkü son mesajında dr.unun tansiyondan dolayı seni biraz daha fazla uyutacağını yazmıştın..ne oldu da değişti?