bugun kuyumcuya gidicem dogum hediyeme karar vericem.eşim sen git begen ben alırım dedi. malum son zamanlar ben çıkamam diye kendim begenmemi istedi. ayyh ne alsam hiç fikrim yok. taşlı yüzüklerin her sayısını aldık malum 2.5 yılda dogum gunu yıldönumu şu bu derken tek taş 3 taş 5 taş kalmadı. dogum için ne alsam.şööle hem yatırım amaçlı hemde şık bişi..fikri olan varmı......
Ne kadar ince dusunmus esin pinkyy, bizim dogum gunu hediyesi kaynadi, dogumdan 10 gun sonra evlilik yildonumumuz, bakalim 3lu bi paket bekliyorum...gelmezse
klava: ay annemde gecen lafi gecti damadini tuttu ya, peki sen tibete ne alicaksin dedi, dedim yuh, o mu tasidi 9 ay, bunu diyen oz annnem???
Monologu devralıyorum..
Kendimden utanıyorum.. Hani kayınvalidem hiç arayıp sormuyo bişey ihtiyacınız var mı demiyor demiştim ya.. Az önce süpriz bir kargo geldi.. Battaniyeler, zıbınlar, ayakkabılar, bir sürü örgü yelek hırka, uyku tulumu falan falan çıktı içinden. Çok mutlu oldum.. Zaten anlam veremiyordum ilgilenmemelerine.. Akşam arayıp teşekkür edicem..
ne guzel dusunmus, gec olsun guc olmasin, bizimkilerden hala tik yok, hic de umidim yok, hep lafta kaldi....
kızlar bu arada bizim kızın adı CEREN olacak galiba
oy oy masallah, cok guzel isim..
Arkadaslarım.. Dıdodan haber geldı.. Salıfonun kısa ve oz anlatımı ıle aktarıyorum;
Kılo 3300 gr.. boy 49 cm.. Buradan Neva nın ıyı oldugunu anlıyorumm :))
Dıdo, daha kendıne gelememıstı emınım.. o yuzden hıc gerı donus yapmadım.. ıkı saat sonra falan arar, Dıdodan da haber ılerıtımm sıse.. Neva cıgımızda aramızda çok şükür..
masallah kuzumuza...insallah resim yollar biran once..
merhaba kızlar.ben geldim ama hemen çıkacağım.bildiğiniz üzere pazartesi günü doğum yaptım.3kg 52cm.biraz sıkıntılı geçti benim için tansiyonum çıktı doktrum sakinleşmemi bekledi konuştu epey benimle.g.anestezi ile oldu.sonrasındada cok zor kendime geldim kasılmam çok olmuş başıma toplanmışlar falan ama şimdi iyiyiz herşeye değer.resmini koymak isterdim ama bir türlü beceremiyorum bu işleri daha öncede denemiştim yapamamıştım.
kimler doğum yaptı çook merak ediyorum.
gozun aydin canim...
Dıdodan haber var;
13 30 sıralarında aradı.. sesı cok ıyı gelıyordu.. mıyomlarını da aldırmıs bu arada.. az agrım var dedı.. neva ıle anlattıkları cok guzeldı; beyaz tenlı sıyah saclı bı kız dedı, cok cok meme emıyor dedı, ne kadar aç bir kızmış dıyor :) memeden cektıklerı gıbı yaygara koparmaya baslıyor dedı.. süt emdıkce Neva, gelmeye baslıyormus.. keyfı yerınde.. cok mutlu idi.. Hepinize cok cok selamları var.. Salıfo foto ceker cekmez, bende buraya ekleyecegım dostlar..
kiyamam canim benim ya, ne guzelhemen gelmis sutu...darisi basimiza...
masallah tu tu tu...
selam kızlar, ben geldim doktordan.
çok büyük ihtimalle (yüzde 95) pzts günü doğum görünüyor. ceren hanım kendi gelmese de müdahalae edecekler. kolundan tutup getirecekler bana. zira suyu azalmış ve plesantası yaşlanmış artık. hala 2.800gr. artık büyümüyor yani. o sorun değilmiş ama suyu azaldığı için strese girip kakasını yapabilirmiş, ve suyu az olunca da kaka yoğunluğu ciğerlere zarar verebilirmiş... falan fiilan.... anlayacağınız pzts büyük gün. nstye tekrar gireceğim pzts günü. eğer doktor bebekle ilgili bir risk görmezse belki bir iki gün daha bekletebiliriz dedi ama ben artık beklemekten de sıkıldım. olmadı sezeryan yapsıınlar. suni sancı her zaman işe yaramıyormuş. o kadar sancıyı çekip sonra tıpış tıpış sezeryana giriyormuşsun. benim kardeşim de geç doğmuştu hatırlıyorum. suni sancıya rağmen doğmamıştı. eee o zamanlar sezeryan da yoktu gibi bişey, yazık annem o kadar sancıyı çektikten sonra eve gelmiş, birkaç gün sonra da normal doğum yapmış.
nazancim hakkiinizda hayirlisi, saglikla gelsin...
Arkadaslarım; 7/24 haber alma hızmetınız devrede;
Server(Gizze) Arkadasımız dogum yapmıs bulunmakta dün itibari ile..
Kızı Derin, 3750 kg, 54 cm olarak dunyaya gelmıs oluyor.Normal dogum yapmış, sancı cekme kısmı bıraz sıkıntılı olmus,dogum kısmı ise cok kolay.. Emıyormuş, kara mı kara bır kızım oldu dıyor,fotografını da en kısa zamanda ekleyecekmış.. herkese cok selamı var.
oy oy ne guzel haberler var bugun, allah anali babali buyutsun..
gizze gelgit canım 2 nizin de bebesi hayırlı olsun. sağ salim kavuşmuşsunuz darısı bislerin başına inşallah. allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün inşallah.
kızlar. süt işine taktım kafayı. göğsünden süt gelenler vardı ya aramızda. benim göğsümün ucunda da hep peynir gibi duruo amka hiç sıvı halde görmedim. temizliorum göğsümü gene taşlaşmış halde duruo orda yeni gelen. benim sıvı sütüm yok galiba. nassı bişi bu yaa. süt veren anneler önceden sütünüz gelio muydu.
canuim benim bi daha hic sut gelmedi, ve ucu cok kuru kabuk kabuk...saedece 1-2 kere 1 damla gelmisti kaaacc ay once...
sizlere moral olsun çok kilo aldım diye dert etmeyin 16. günkü halimiz
heyytt be masallah, 2 cocuk annesi demeye bin sahit ister..