2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok tırsak gördüm seniiiiiiiiiii
lülülülülülü
ay taze alemsin ya kopardın benii ama bak bilimsel olarak almanlar olayı ç ozmusler demekki bebegini ozleyen napcakk seviscek ))))
ayy evet ben çok özledimmm bebişimiii
delikafadulden
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden esra dün okudum da sana dememiştim nolur nolma zbu kız yapar diye desene senden kaçar mı:roflol:
ooo ayıpsınnn
çoktan biliyoss biz bu durumu
hatta bu topikte en son jübileyide ben yapmışımdır haftama göre
ama gelmiyoooo veletttttttttttt gelmiyoooooooooooooooooo
 
ayyy anasınııı göremedikkk ama oğluşununnn bissürü fotosunu gördükk ne güzelll
sorsana efrim kime benziyomuşşşş bu bebiş görüşürsennnn
 
şu listeyeee bakıyorumda
sıra bana gelinceye kadar 20 kişiyi geçecek heraldee
iyi taktım ben bu doğurma işine offfffffffffffffffffff
Sen hamile kalmak isteyenler topiklerine akıldın mı hiç? İnsanlar yumurtlama takibidir, gün aşırı ilşkidir aylarca kasıyorlar kendilerini. En son ümidi kesip çalışmayı bıraktıklarında hamile kalıyorlar. Yani takmazsan o kendi geliyor:emir_bebek:Bunu denedin mi güzelim?
bende düşündüm bunu aslında tetiklermiş ya mamiye teklif ettim
adamın gözleri e.t deki uzaylı yaratığın gözlerine döndü
şaka yapıyosun dimi dedi yoo dedim gayet ciddiyim dedim
gel dedi gidiyos hastaneye sezeryana giriyosun hemenn dedi
:sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol:
 
bizimkini ikna ettim bi sosyete pazarı yapıp geliyim tamamen toplanmadan pazar.bye
 
sizlere moral olsun çok kilo aldım diye dert etmeyin 16. günkü halimiz
picture.php
 
özlem eşinle aran nasıl eskisi gibi sıkıntı yok sanki??
gelen giden derken kaynadı sorunlar problemler değilmi


cnm arada bir yine atışıyoruz ama o kadar vahim değil durum zaten üstüme gelse panter gibiyim malum hormonlar tavan yapıyor bu aralar sıkıysa kavga etsin evi terkederim valla :eek:lmaz:
Nazan çok ahım şahım değiller ama keyifle yaptım.. Bir tanesi Jenny Canan'ın yaptığının aynısı, mavi kelebek olmayınca beyazdan yaptım.. Diğerlerini de uydurdum öyle.. İçine renkli badem şekerlerinden serpiştirdim. Renk kattı iyi oldu..

Bu arada cep telefonuyla çektim çok net olmadılar malesef..






çok güzel olmuşlar ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

kızımın yatağını hazırladık, sadece cibinliği kaldı... sadece o çubuk yatağın başına asılacak... ama eşimin o kadar gözünde büyüdü ki o iş... bi türlü içinden gelip de asmadı. daha doğrusu yatağımızın tipine mi uymadı acaba o takılacak çubuk anlayamadık, bi türlü takamadık. sinirlendi bıraktı. başka zaman başka şeyler için uğraşır da uğraşır... kafaya taktığını yapar. becerikli adamdır. ama cibinlik olayına o kadar isteksiz yaklaştı ki sanki zorla taktırıyormuşum gibi söylene söylene.... ben de çok kırıldım, "iyi tamam bırak olmuyor demek ki, boşver cibinlik şart değil" dedim, ütülenmiş şeyi tıktım bi torbanın içine kaldırdım. olmasa vallahi sorun değil ama cibinliği olduğu halde yatağının öle tülsüz filan olması da üzüyor beni. bugün eşime çok kırgınım. bakalım anlayacak mı? başkalarının işine koşa koşa gider. en yapılmayacak şeyleri yapar. geçenlerde bir arkadaş kedisi için pencerelerine sineklik yaptıracağını söylemişti, b,z,mki parçaldı kendisini nalbur nalbur dolaştı malzeme aldır, kendisi yaptı çıtalardan sineklikleri taktı menteşeli filan. iki gününü harcadı o iş için. ne kadar zor olabilir ki bi cibinliği takmak? uğraşmak istemedi işte budur zoruma giden. valla dokunsalar ağlayacağım.

aman takma bizim durumlarda senden farklı değil aynı şeyleri yaşıyoruz ne o elalem için dövme makinası yapacakmış bizim cibinlikte kuzu kuzu bekliyor :sinifsinif:



Arkadaslarım.. Dıdodan haber geldı.. Salıfonun kısa ve oz anlatımı ıle aktarıyorum;

Kılo 3300 gr.. boy 49 cm.. Buradan Neva nın ıyı oldugunu anlıyorumm :))

Dıdo, daha kendıne gelememıstı emınım.. o yuzden hıc gerı donus yapmadım.. ıkı saat sonra falan arar, Dıdodan da haber ılerıtımm sıse.. Neva cıgımızda aramızda çok şükür..

maşallah nevaya :nazar: allah sağlıklı uzun ömürler versin :Saruboceq:

nie ayça ben yerim valla dayanamaz
ne yani sembolik zaten öyle şeyler tutmam evde yer kaplar şekerini yer gerisi çöpeeee


:roflol: alemsin ya
yarında randevum var bu arada bakalım dr. ne dıcek bana saat 10.30 da nst ve kontrol


inş. güzel haberlerle gelirsin ...
herkese selam
dr.dan geldik her şey yunda cok şükür...
kızım 2790 gr.boyumuz 48 cm. olmuş dr.um 2 yada 3 hafta veriyorum dogum için dedi ama yinede her an başlayabilir dedi.bakalım haftaya carşamba tekrar gidicem çatıma bakıcakmış...dogumun normal olmaması için herhangi bir problem cıkacagını sanmıyoum dedi.normal dogum istiyorum ama herşeyin hakkımızda hayırlısı tabii benim ve durucugum için....

maşallah :nazar: inş. herşey istediğin gibi olur...

Dıdodan haber var;

13 30 sıralarında aradı.. sesı cok ıyı gelıyordu.. mıyomlarını da aldırmıs bu arada.. az agrım var dedı.. neva ıle anlattıkları cok guzeldı; beyaz tenlı sıyah saclı bı kız dedı, cok cok meme emıyor dedı, ne kadar aç bir kızmış dıyor :) memeden cektıklerı gıbı yaygara koparmaya baslıyor dedı.. süt emdıkce Neva, gelmeye baslıyormus.. keyfı yerınde.. cok mutlu idi.. Hepinize cok cok selamları var.. Salıfo foto ceker cekmez, bende buraya ekleyecegım dostlar..


çok güzel haber getiren sağolsun a.s. nevaya maşallah benimde obur bir kızım olur inş.
Kım bu bilin bakalım??

getattachmentrud.jpg


bende didenin sanmıştım :kedi: maşallah çok tatlı bir bebiş zemuszemus
selam kızlar, ben geldim doktordan.
çok büyük ihtimalle (yüzde 95) pzts günü doğum görünüyor. ceren hanım kendi gelmese de müdahalae edecekler. kolundan tutup getirecekler bana. zira suyu azalmış ve plesantası yaşlanmış artık. hala 2.800gr. artık büyümüyor yani. o sorun değilmiş ama suyu azaldığı için strese girip kakasını yapabilirmiş, ve suyu az olunca da kaka yoğunluğu ciğerlere zarar verebilirmiş... falan fiilan.... anlayacağınız pzts büyük gün. nstye tekrar gireceğim pzts günü. eğer doktor bebekle ilgili bir risk görmezse belki bir iki gün daha bekletebiliriz dedi ama ben artık beklemekten de sıkıldım. olmadı sezeryan yapsıınlar. suni sancı her zaman işe yaramıyormuş. o kadar sancıyı çekip sonra tıpış tıpış sezeryana giriyormuşsun. benim kardeşim de geç doğmuştu hatırlıyorum. suni sancıya rağmen doğmamıştı. eee o zamanlar sezeryan da yoktu gibi bişey, yazık annem o kadar sancıyı çektikten sonra eve gelmiş, birkaç gün sonra da normal doğum yapmış.

bebeğin sağlıklıymış ya en önemlisi bu maşallah ceren bebeğe bu arada ismide çok güzel opuyorumnanaktan

Arkadaslarım; 7/24 haber alma hızmetınız devrede;

Server(Gizze) Arkadasımız dogum yapmıs bulunmakta dün itibari ile..

Kızı Derin, 3750 kg, 54 cm olarak dunyaya gelmıs oluyor.Normal dogum yapmış, sancı cekme kısmı bıraz sıkıntılı olmus,dogum kısmı ise cok kolay.. Emıyormuş, kara mı kara bır kızım oldu dıyor,fotografını da en kısa zamanda ekleyecekmış.. herkese cok selamı var.


ay maşallah birde resmi olsa süper olurdu kaydirigubbakcemile2
amanın saçlara bak maşallah maşallah
ya kızlar ben böyle soyunduramıyorum hemen hapşırıyor tek kat tulum giydiriyorum uyurkende ince penye battaniye örtüyorum yoksa hemen eli yüzü buz gibi oluyor

benimde bu kıyafet konusunda aklım çok karıştı ama ya CADIARZU
Ben de doktordan geldim kızlar. Bebişim 3200 gr olmuş. 2 gündür biraz az su içmiştim. Doktor suyunda azalma var, su içmeyi arttır dedi. Plasenta yaşlanmaya devam ediyor, bebeğin durumu gayet iyi dedi. Çıkarken de haftaya görüşürüz, belki de daha erken görüşürüz, dedi. İnşallah :Saruboceq:

maşallah bebeğine çok güzel kilosu :nazar:

bende düşündüm bunu aslında tetiklermiş ya mamiye teklif ettim
adamın gözleri e.t deki uzaylı yaratığın gözlerine döndü
şaka yapıyosun dimi dedi yoo dedim gayet ciddiyim dedim
gel dedi gidiyos hastaneye sezeryana giriyosun hemenn dedi
:sinifsinif:

sırnaşık şey
 
MAŞALLAH DEMEYİ UNUTTUM KIZLAR
göbeğim baya bay çekilmeye başladı
ya ben doğum sonraı muhabbeti yanlız yapmaktan yoruldum doğurunde gelin gari
bu arada annem yanımda ya rahat rahat nete takılabiliyorum
 
Ben de doktordan geldim kızlar. Bebişim 3200 gr olmuş. 2 gündür biraz az su içmiştim. Doktor suyunda azalma var, su içmeyi arttır dedi. Plasenta yaşlanmaya devam ediyor, bebeğin durumu gayet iyi dedi. Çıkarken de haftaya görüşürüz, belki de daha erken görüşürüz, dedi. İnşallah :Saruboceq:

maşalla yavruna...ama daha vaktin var senin..zamanını bekle diye dua et bence..acele etme güzelim ..

marketçiye gittim
oğluma yeni bi oyuncak yolladın dedim nası yani dedi kurtlarda oynuyodur içerde şimdi dedim
verdim paketiii
adamcağız kaç sefer özür diledi bilsek satarmıyız abla dedi
koca bi kutu carte door hediye ettiii
hihooooo
pek sever beni benim gibi müşteriyi nerde bulcekk pisboğazzlınıyım teki oldumu biliyoooo :roflol:

kaydirigubbakcemile3
 
nassı güsellll yusuffff... maşallah annesii... nasıl dayanıosun ısırmıo musun yemio musun bu yakışıklı erkekiiiii...
cidden baya incelmişsin maşallah canım 2nizede.
 
Nihayet görebildim Servan'ı..allam bu ne yakışıklılık böle..çok tatlı...maşşallah..:nazar:.kocaman olmuş artık..abi olmuş o..Helin de bi gösterseydi yüzünü..oğluna bakılırsa gerçekten güzel hatun..
 
canım cig kofte istiyorrr demin birsuru tuzlu kuru pasta yedim hatta birkaç tane tatlı yeğdim bir saat sonra sekerimi olctum alahım inanamadım 108 hiç artırmamıs gayet guzel dedim iboya cig kofte yemege gotur beni artık tokso falan birsey olmazz aserme moduna gireyim son uçgunum bari:))) moda ya gidiyoruz az sonra orda çok meshur bir cig kofteci vardaa :KK66:)
 
sizlere moral olsun çok kilo aldım diye dert etmeyin 16. günkü halimiz
picture.php
picture.php

yusuf beyin 15 günlük hali


İkinize de maşalla Deryacım. Göbeksiz yaşam nasıl ? Özlemiş misin?
Bİr de en çok kızının ve oğlunun bir arada fotoğraflarına bayılıyorum :) Maşallah ikisine de... İnşallah hiç ayırlmazlar, ömür boyu abla - kardeş birbirlerine destek olurlar.
 
bugun kuyumcuya gidicem dogum hediyeme karar vericem.eşim sen git begen ben alırım dedi. malum son zamanlar ben çıkamam diye kendim begenmemi istedi. ayyh ne alsam hiç fikrim yok. taşlı yüzüklerin her sayısını aldık malum 2.5 yılda dogum gunu yıldönumu şu bu derken tek taş 3 taş 5 taş kalmadı. dogum için ne alsam.şööle hem yatırım amaçlı hemde şık bişi..fikri olan varmı......
Ne kadar ince dusunmus esin pinkyy, bizim dogum gunu hediyesi kaynadi, dogumdan 10 gun sonra evlilik yildonumumuz, bakalim 3lu bi paket bekliyorum...gelmezse:eek:klava: ay annemde gecen lafi gecti damadini tuttu ya, peki sen tibete ne alicaksin dedi, dedim yuh, o mu tasidi 9 ay, bunu diyen oz annnem???

Monologu devralıyorum..

Kendimden utanıyorum.. Hani kayınvalidem hiç arayıp sormuyo bişey ihtiyacınız var mı demiyor demiştim ya.. Az önce süpriz bir kargo geldi.. Battaniyeler, zıbınlar, ayakkabılar, bir sürü örgü yelek hırka, uyku tulumu falan falan çıktı içinden. Çok mutlu oldum.. Zaten anlam veremiyordum ilgilenmemelerine.. Akşam arayıp teşekkür edicem..
ne guzel dusunmus, gec olsun guc olmasin, bizimkilerden hala tik yok, hic de umidim yok, hep lafta kaldi....

kızlar bu arada bizim kızın adı CEREN olacak galiba
oy oy masallah, cok guzel isim..

Arkadaslarım.. Dıdodan haber geldı.. Salıfonun kısa ve oz anlatımı ıle aktarıyorum;

Kılo 3300 gr.. boy 49 cm.. Buradan Neva nın ıyı oldugunu anlıyorumm :))

Dıdo, daha kendıne gelememıstı emınım.. o yuzden hıc gerı donus yapmadım.. ıkı saat sonra falan arar, Dıdodan da haber ılerıtımm sıse.. Neva cıgımızda aramızda çok şükür..
masallah kuzumuza...insallah resim yollar biran once..
merhaba kızlar.ben geldim ama hemen çıkacağım.bildiğiniz üzere pazartesi günü doğum yaptım.3kg 52cm.biraz sıkıntılı geçti benim için tansiyonum çıktı doktrum sakinleşmemi bekledi konuştu epey benimle.g.anestezi ile oldu.sonrasındada cok zor kendime geldim kasılmam çok olmuş başıma toplanmışlar falan ama şimdi iyiyiz herşeye değer.resmini koymak isterdim ama bir türlü beceremiyorum bu işleri daha öncede denemiştim yapamamıştım.


kimler doğum yaptı çook merak ediyorum.
gozun aydin canim...

Dıdodan haber var;

13 30 sıralarında aradı.. sesı cok ıyı gelıyordu.. mıyomlarını da aldırmıs bu arada.. az agrım var dedı.. neva ıle anlattıkları cok guzeldı; beyaz tenlı sıyah saclı bı kız dedı, cok cok meme emıyor dedı, ne kadar aç bir kızmış dıyor :) memeden cektıklerı gıbı yaygara koparmaya baslıyor dedı.. süt emdıkce Neva, gelmeye baslıyormus.. keyfı yerınde.. cok mutlu idi.. Hepinize cok cok selamları var.. Salıfo foto ceker cekmez, bende buraya ekleyecegım dostlar..
kiyamam canim benim ya, ne guzelhemen gelmis sutu...darisi basimiza...

Kım bu bilin bakalım??

getattachmentrud.jpg
masallah tu tu tu...

selam kızlar, ben geldim doktordan.
çok büyük ihtimalle (yüzde 95) pzts günü doğum görünüyor. ceren hanım kendi gelmese de müdahalae edecekler. kolundan tutup getirecekler bana. zira suyu azalmış ve plesantası yaşlanmış artık. hala 2.800gr. artık büyümüyor yani. o sorun değilmiş ama suyu azaldığı için strese girip kakasını yapabilirmiş, ve suyu az olunca da kaka yoğunluğu ciğerlere zarar verebilirmiş... falan fiilan.... anlayacağınız pzts büyük gün. nstye tekrar gireceğim pzts günü. eğer doktor bebekle ilgili bir risk görmezse belki bir iki gün daha bekletebiliriz dedi ama ben artık beklemekten de sıkıldım. olmadı sezeryan yapsıınlar. suni sancı her zaman işe yaramıyormuş. o kadar sancıyı çekip sonra tıpış tıpış sezeryana giriyormuşsun. benim kardeşim de geç doğmuştu hatırlıyorum. suni sancıya rağmen doğmamıştı. eee o zamanlar sezeryan da yoktu gibi bişey, yazık annem o kadar sancıyı çektikten sonra eve gelmiş, birkaç gün sonra da normal doğum yapmış.
nazancim hakkiinizda hayirlisi, saglikla gelsin...
Arkadaslarım; 7/24 haber alma hızmetınız devrede;

Server(Gizze) Arkadasımız dogum yapmıs bulunmakta dün itibari ile..

Kızı Derin, 3750 kg, 54 cm olarak dunyaya gelmıs oluyor.Normal dogum yapmış, sancı cekme kısmı bıraz sıkıntılı olmus,dogum kısmı ise cok kolay.. Emıyormuş, kara mı kara bır kızım oldu dıyor,fotografını da en kısa zamanda ekleyecekmış.. herkese cok selamı var.

oy oy ne guzel haberler var bugun, allah anali babali buyutsun..

gizze gelgit canım 2 nizin de bebesi hayırlı olsun. sağ salim kavuşmuşsunuz darısı bislerin başına inşallah. allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün inşallah.

kızlar. süt işine taktım kafayı. göğsünden süt gelenler vardı ya aramızda. benim göğsümün ucunda da hep peynir gibi duruo amka hiç sıvı halde görmedim. temizliorum göğsümü gene taşlaşmış halde duruo orda yeni gelen. benim sıvı sütüm yok galiba. nassı bişi bu yaa. süt veren anneler önceden sütünüz gelio muydu.
canuim benim bi daha hic sut gelmedi, ve ucu cok kuru kabuk kabuk...saedece 1-2 kere 1 damla gelmisti kaaacc ay once...
sizlere moral olsun çok kilo aldım diye dert etmeyin 16. günkü halimiz
picture.php

heyytt be masallah, 2 cocuk annesi demeye bin sahit ister..
 
emın ol bızde bole oluruss 15 gün sonraa.. gıccccıkkkkkkkkkkkkkk şeyyy :umursamaz:
tabi zaten sıkılmayın bakın sonunda böyle olunuyor diye ekledim sositososito
ilk doğduğu haline hiç benzemiyor değilmi
nassı güsellll yusuffff... maşallah annesii... nasıl dayanıosun ısırmıo musun yemio musun bu yakışıklı erkekiiiii...
cidden baya incelmişsin maşallah canım 2nizede.

hemde nasıl yiyesim geliyor ben örseleyerek bebek sevmem ama dayanamıyor sıkıyorum azcık :emir_bebek::nazar:
sağol canım sıra sizlerde hadi gari zayıflayacağız berabercenek :lepi:kaydirigubbakcemile5
 
Deryaaaaaaaa..........maşşallah her ikinize de..Yusufu öp kokla bizler için noluuurrr...sen de güzel çocuk yapma konusunda gayet başarılısın...ellerine sağlık....:nazar:
 
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süpersinnnnn one yaaa göbüşş yok maşallahhhhhh
yusufu öpmke koklamak ısırmak geldi içimden benimki çıkana kadar idare ediverrr artık sendee
seninkini ısıralımmm çok güzell uyuyooo
en çokta ne etkiledi beni biliyomusunn
bi zamanlar o battaniye tulumları ciciler topiğine kokuyoduk ve bu günlere geldikkk
Rabbim ne kadar büyük yaaa

kuzeyindeee o kuyruklu tulumu giydiği günleri iple çekeceğimmm

neler yaşadık neler geldi geçti bugünlere geldik düşünsenize
seneye 1 yaş doğum günü fotoları felan koyucazzz hey yarabbimmm
 
canım cig kofte istiyorrr demin birsuru tuzlu kuru pasta yedim hatta birkaç tane tatlı yeğdim bir saat sonra sekerimi olctum alahım inanamadım 108 hiç artırmamıs gayet guzel dedim iboya cig kofte yemege gotur beni artık tokso falan birsey olmazz aserme moduna gireyim son uçgunum bari:))) moda ya gidiyoruz az sonra orda çok meshur bir cig kofteci vardaa :KK66:)

adaşşşşş
annemde çiğköfte yoğurucak bu akşam sizde oraya gelinnn
ne öle mado felannn anamınkini eline su dökemezlerrr bende yicem bikaç sıkımmm delikafadulden
mamide gelsede çıksak artıkkkk cokacimcoook
 
X