Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla EVRİŞ, hani müjde verene bahşiş vermek adetmiş ya, sen iyi bahşiş toplardın. kaç kere müjde verdin verdin bak şurda kaç kişiyiz.... mesele; bu bahşişleri nasıl tahsil edip nasıl sana iletmeli?
Hayırlısı olsun Nazancığım. Kızın sizin iddiayla pek ilgilenmiyor anlaşılansengözlerimebaksanabSağlıkla gelsin de, ne zaman ve nasıl isterse öyle gelsin.selam kızlar, ben geldim doktordan.
çok büyük ihtimalle (yüzde 95) pzts günü doğum görünüyor. ceren hanım kendi gelmese de müdahalae edecekler. kolundan tutup getirecekler bana. zira suyu azalmış ve plesantası yaşlanmış artık. hala 2.800gr. artık büyümüyor yani. o sorun değilmiş ama suyu azaldığı için strese girip kakasını yapabilirmiş, ve suyu az olunca da kaka yoğunluğu ciğerlere zarar verebilirmiş... falan fiilan.... anlayacağınız pzts büyük gün. nstye tekrar gireceğim pzts günü. eğer doktor bebekle ilgili bir risk görmezse belki bir iki gün daha bekletebiliriz dedi ama ben artık beklemekten de sıkıldım. olmadı sezeryan yapsıınlar. suni sancı her zaman işe yaramıyormuş. o kadar sancıyı çekip sonra tıpış tıpış sezeryana giriyormuşsun. benim kardeşim de geç doğmuştu hatırlıyorum. suni sancıya rağmen doğmamıştı. eee o zamanlar sezeryan da yoktu gibi bişey, yazık annem o kadar sancıyı çektikten sonra eve gelmiş, birkaç gün sonra da normal doğum yapmış.
Oh oh bir kuzucuk daha geldizemuszemusMaşallah maşallahArkadaslarım; 7/24 haber alma hızmetınız devrede;
Server(Gizze) Arkadasımız dogum yapmıs bulunmakta dün itibari ile..
Kızı Derin, 3750 kg, 54 cm olarak dunyaya gelmıs oluyor.Normal dogum yapmış, sancı cekme kısmı bıraz sıkıntılı olmus,dogum kısmı ise cok kolay.. Emıyormuş, kara mı kara bır kızım oldu dıyor,fotografını da en kısa zamanda ekleyecekmış.. herkese cok selamı var.
aman yok be deli kız, ben senle yarışacağım derken kuzucuğum içerde nerdeyse susuz kalıyormuş. yok annem yok, ben doğurayım senden önce, sen daha sık dişini, BURKOyu filan da bekle..... ben getirir elini öptürürüm sen daha doğurmamış olursun belki....
ay gizze çok narinn bi hatunduuu nasıl çıkardı normal yollaa bebişiii maşallahhh:Saruboceq:
gizze gelgit canım 2 nizin de bebesi hayırlı olsun. sağ salim kavuşmuşsunuz darısı bislerin başına inşallah. allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün inşallah.
kızlar. süt işine taktım kafayı. göğsünden süt gelenler vardı ya aramızda. benim göğsümün ucunda da hep peynir gibi duruo amka hiç sıvı halde görmedim. temizliorum göğsümü gene taşlaşmış halde duruo orda yeni gelen. benim sıvı sütüm yok galiba. nassı bişi bu yaa. süt veren anneler önceden sütünüz gelio muydu.
bende hiç süt belirtisi bile yok bırak peyniri..... hatta dolgun göğüslerim sönmüş gibi görünüyorlar. doğum yapınca dolacaklardır herhalde. ama hiç bir damla bile süt görmedim ucunda.gizze gelgit canım 2 nizin de bebesi hayırlı olsun. sağ salim kavuşmuşsunuz darısı bislerin başına inşallah. allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün inşallah.
kızlar. süt işine taktım kafayı. göğsünden süt gelenler vardı ya aramızda. benim göğsümün ucunda da hep peynir gibi duruo amka hiç sıvı halde görmedim. temizliorum göğsümü gene taşlaşmış halde duruo orda yeni gelen. benim sıvı sütüm yok galiba. nassı bişi bu yaa. süt veren anneler önceden sütünüz gelio muydu.
yazık ya, benim kız şimdi içeride iki haftadır boşa mı duruyor? hiç büyümemiş. tövbe tövbe.... bazen allahın işine karışıyorum gibi geliyor. hiç boşa olur mu di mi? doğmadığına göre vardır bi sebebi... ama ne bileyim, şimdi ben sezeryan olacaksam, keşke bir hafta önce olsaymışım, en azından bebeğim azcık emerek filan büyürdü. çitlembiğim benim.2.800 grmış. inşallah çok eksik çıkmaz. genelde epey farklı doğuyor ya bebekler.... inşallah benimki 2.500 ü geçmiş olsun da başka bişi istemiyorum.
yazık ya, benim kız şimdi içeride iki haftadır boşa mı duruyor? hiç büyümemiş. tövbe tövbe.... bazen allahın işine karışıyorum gibi geliyor. hiç boşa olur mu di mi? doğmadığına göre vardır bi sebebi... ama ne bileyim, şimdi ben sezeryan olacaksam, keşke bir hafta önce olsaymışım, en azından bebeğim azcık emerek filan büyürdü. çitlembiğim benim.2.800 grmış. inşallah çok eksik çıkmaz. genelde epey farklı doğuyor ya bebekler.... inşallah benimki 2.500 ü geçmiş olsun da başka bişi istemiyorum.
selam kızlar, ben geldim doktordan.
çok büyük ihtimalle (yüzde 95) pzts günü doğum görünüyor. ceren hanım kendi gelmese de müdahalae edecekler. kolundan tutup getirecekler bana. zira suyu azalmış ve plesantası yaşlanmış artık. hala 2.800gr. artık büyümüyor yani. o sorun değilmiş ama suyu azaldığı için strese girip kakasını yapabilirmiş, ve suyu az olunca da kaka yoğunluğu ciğerlere zarar verebilirmiş... falan fiilan.... anlayacağınız pzts büyük gün. nstye tekrar gireceğim pzts günü. eğer doktor bebekle ilgili bir risk görmezse belki bir iki gün daha bekletebiliriz dedi ama ben artık beklemekten de sıkıldım. olmadı sezeryan yapsıınlar. suni sancı her zaman işe yaramıyormuş. o kadar sancıyı çekip sonra tıpış tıpış sezeryana giriyormuşsun. benim kardeşim de geç doğmuştu hatırlıyorum. suni sancıya rağmen doğmamıştı. eee o zamanlar sezeryan da yoktu gibi bişey, yazık annem o kadar sancıyı çektikten sonra eve gelmiş, birkaç gün sonra da normal doğum yapmış.