2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Dıdodan haber var;

13 30 sıralarında aradı.. sesı cok ıyı gelıyordu.. mıyomlarını da aldırmıs bu arada.. az agrım var dedı.. neva ıle anlattıkları cok guzeldı; beyaz tenlı sıyah saclı bı kız dedı, cok cok meme emıyor dedı, ne kadar aç bir kızmış dıyor :) memeden cektıklerı gıbı yaygara koparmaya baslıyor dedı.. süt emdıkce Neva, gelmeye baslıyormus.. keyfı yerınde.. cok mutlu idi.. Hepinize cok cok selamları var.. Salıfo foto ceker cekmez, bende buraya ekleyecegım dostlar..
hihoyyythihoyyyt şükürler olsun ayy ayy didomda anne oldu ya. Allahım bizede göstersin o günleri..

Kım bu bilin bakalım??

getattachmentrud.jpg

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy bu nasıl bişidir allahım ya saçlara bak hey maşallah ne güzel bebek ya. bu arada kızmızı durmadan süslemişler ayol kaç kere üst değişmiş baksanıza. yerim ben onun ellerini ya uyuyuşa bak. Ayyyyy hala inanamıyorum ya.ayy ama ben dayanamıyorum böle.. ayhh valla düşündükçehıçkırıklarım artıyor.Mehmet akifde bunun sarışın versiyonumuolcak. böle bi balkaymakmı var benim içimde de. :nazar::nazar::nazar:
 
Ayyyyyy!! tamam tamam ben en ıyısı yazayımm.. Neva degıl oo... Servann... Helın ın oglu SERVAN ın fotografları bunlar yavrular.. :))
 
Ayyyyyy!! tamam tamam ben en ıyısı yazayımm.. Neva degıl oo... Servann... Helın ın oglu SERVAN ın fotografları bunlar yavrular.. :))
ayy resil olduk.....

olsun yaff bizim için kim oldugu okadar ayrıntı değül bebek işte datlu kaymak giib bir bebek.maşallah ..evet ya helin tosuncuk dogurmuştu
 
maşallahhhh Servana kocamannnn
saçlar süperrr yaaa benim oğlanda böylemi çıkar acebaaaaa
 
mavişşşş
doğurdum kız bennnnn
içerde uyuyo bebiş
bakmadınmı fotosuna oğlumunnn
 
dedımm sıteye renk gelsın dıye.. turuncu yaptım.. ıyı olmus mu?? (acaip şalağa yatarımm :)) )
 
Evrişşşşşşşş, yaa bu nasıl yeni doğmuş bebek dedim,kocaman bişe, herhalde fotoğraftan öyle.. Hani yani saçları da siyah olunca Neva olabilir yaneee..
 
Evet saçları siyah dediydin ya evrişim bizde neva sandık - hatta diyecektim nekadar uyanık bir bebek hiç yeni doğmuşa benzemiyo :)))
Maşallah Servana da :nazar:
ama biz nevanın da resimlerini bekliyoruz
 
selam herkese
servan bebeğe maşallah
darısı bizlere artık
dün doktor bana 1 hafta 10 gün daha doğmaz bu bebek dedi
bakalım kızım ne zaman gelmek isteyecek
 
koptum ya neva servan olayına. bende once neva sandımdı ama iiki tum sayfayı okumusum :))) masallah guzel bi oglancık hemde cok.
 
sağol jenny
bu arada burko benim kızımın adı ECE olacak listeye eklersen çok mutlu olurum
 
evde durup dururken tadilat cıktı.sırf balkon kapılarını degisecektik adam yıtı doktu yaparken heryer insaat alnı ve toz. evimin tum temizligi gitti sinir oldum heryer heryerde
 
Ayyyyyy!! tamam tamam ben en ıyısı yazayımm.. Neva degıl oo... Servann... Helın ın oglu SERVAN ın fotografları bunlar yavrular.. :))

Ben de diyorum bu fotoğraflar hiç hastanede çekilmişe benzemiyor. Ne çabuk gelmişler evekaydirigubbakcemile3Maşallah Servan bebişe:nazar:
 
X