Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wellcome yafrum nasılsın. rüya gördünmü rüya...hehe dünki gibi rüyalar gör de anlat bize. haaaaaaahaaaaaaaSelam kızlar:teytey:
wellcome yafrum nasılsın. rüya gördünmü rüya...hehe dünki gibi rüyalar gör de anlat bize. haaaaaaahaaaaaaa
eline sağlık burkocum adımızıda eklemişsin zahmet oldu kuzum teşekkür ederim
Neva bebişimiz de sağ salim gelmiş çok şükür. Darısı bekleyenlerin başına:Saruboceq:
Dideciğim gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin yavruna
maşallah maşallah nevamıza merak ediyoduk sabahtan beri ben çıkar çıkmaz gelmiş haber dide dende biran önce haber almak dileğiyleArkadaslarım.. Dıdodan haber geldı.. Salıfonun kısa ve oz anlatımı ıle aktarıyorum;
Kılo 3300 gr.. boy 49 cm.. Buradan Neva nın ıyı oldugunu anlıyorumm :))
Dıdo, daha kendıne gelememıstı emınım.. o yuzden hıc gerı donus yapmadım.. ıkı saat sonra falan arar, Dıdodan da haber ılerıtımm sıse.. Neva cıgımızda aramızda çok şükür..
hadi gazan mübarek olsun canımkızlar simdi son kez agda ya gidiyorum gazam mubarek olsun bakalım nekadar acıyacakk
ama sonkez bu koca karınla bu cileyi çekiyor olacagım içinde mutluyum
birkaç saat sonra benden mutlusu olmaycakkk insallah sonra dogum korkumda kalmayak her an gelebilir siskokızım artıkkk
herkese selam
dr.dan geldik her şey yunda cok şükür...
kızım 2790 gr.boyumuz 48 cm. olmuş dr.um 2 yada 3 hafta veriyorum dogum için dedi ama yinede her an başlayabilir dedi.bakalım haftaya carşamba tekrar gidicem çatıma bakıcakmış...dogumun normal olmaması için herhangi bir problem cıkacagını sanmıyoum dedi.normal dogum istiyorum ama herşeyin hakkımızda hayırlısı tabii benim ve durucugum için....
burkocumListeye beni de ekle lütfen...
Arttık eskisi gibi giremiyorum foruma ama eksik kalmayalım lütfen yaniiii. :)
sagol evroşcum az oncede yazdım ama kopuk cıkmış ileti.
Hayırlı dogum diliyorum canım sana belki giremem o aralar.şimdiden saglıkla sıhhatle al kucagına kızını inşallah...kızlar simdi son kez agda ya gidiyorum gazam mubarek olsun bakalım nekadar acıyacakk
ama sonkez bu koca karınla bu cileyi çekiyor olacagım içinde mutluyum
birkaç saat sonra benden mutlusu olmaycakkk insallah sonra dogum korkumda kalmayacak her an gelebilir siskokızım artıkkk
hayrılı haberlerle gel canımbiz birazdan doktora gidiyoruz arkadaşlar. gidip saçımı başımı toplayayım. 3-4 saat giremem herhalde. sağlıcakla kalın.
güzel isim daha iyi bencekızlar bu arada bizim kızın adı CEREN olacak galiba
hayırlısı canım gelişimini tamamlayan bebek vakit beklemeden geliyorkızlar nasılsınız
benim annem geldi fazla giremiyorum bazen okuyorum sadece... sancılarımda var genelde yatıyorum pazartesiye kadar zar zor tutucam artık içimde kendimi salı gününe çok şartladım belki o gün doğururum. bende bi tek evrişin nosu var eğer doğum yaparasam ona msj atarım.
Arkadaslarım.. Dıdodan haber geldı.. Salıfonun kısa ve oz anlatımı ıle aktarıyorum;
Kılo 3300 gr.. boy 49 cm.. Buradan Neva nın ıyı oldugunu anlıyorumm :))
Dıdo, daha kendıne gelememıstı emınım.. o yuzden hıc gerı donus yapmadım.. ıkı saat sonra falan arar, Dıdodan da haber ılerıtımm sıse.. Neva cıgımızda aramızda çok şükür..