- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
nazoooo naberr
sancın felan yokmu he
doğur artık seni bekliyorum
Bu ınadınızla sız bu cocukları anaokul zamanında cıkarırsınız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazoooo naberr
sancın felan yokmu he
doğur artık seni bekliyorum
GYPSY , EVRİŞ,
arkadaşlar bugün sabah 10.30 dan 16.30 a kadar dışardaydım. 4 saat kadıköyde dolaştım. sırf normal doğum kolay olsun diye hergün uzun süre ayakta duruyorum. ama yok yani, hala sancı mancı yok. ayrıca da GYPSY bence sen beni bekleme. bak sonra oğlun kakasını yapacak, içinde yüzecek. allah korusun, aman aman ben neler söylüyorum. şakası bile kötü... neyse işte kuzum, , sen yine de beni bekleme... doğur artık deli kadın....
sezeryan yapacak olsaydım şimdiye kızım kollarımdaydı. bunu düşündükçe içim fena oluyor. allahım inşallah pişman etmez ille de normal olsun dedim diye.
JENNY gözünaydın canım,bebişine iyi bakmışsın. inşallah hep böle sağlıklı devam eder. 2.500 ü geçsin yeter be kuzum. buna da şükür.
naper kizlar??
En sevdıgım soru laelaelaelaelae karnı kaşlarına degen her hamıle gıbı otursam popom agrıyor, yürüsem kukum agrıyor.. senden naperrrrr??
Gezmekle normal dogurulsaydı.. sımdı Yahya 1 aylık olmustu :))) bence sen de kendını hırpalama kuzum, ornek kapı gıbı karsımızda :)
ağır topların hepsı asagıda duruyor.. hayır ola ınsallahhhh.. konussanıza be kadınlar!!
üç beş gün sonra yırtsanız da kendınızı zor gırersınız sız.. :sinifsinif:
ee sende benden once dogurcan.sen ne zaman sonra girersin dogurduktan sonra??...valla ben hastaneye laptopumu goturucem 5 gun patlarim ben orda..online baglanirim simdi kaka yaptik simdi mama yedik diye...