Benim annem de epidurale çok fena kafayı takmış - daha aylar önce konuşmuştuk anne böyle bir yöntem var çok yaygın herkes böyle yapıyo diye - o günden beri yiyo beni özellikle son günlerde - şimdi yaklaştı ya - çok yan etkileri varmış - sakat kalınıyomuş - en iyisi genelmiş en son bugün bir doktor aramış - bu doktor annemin çalıştığı klinikteydi şimdi başka yere gitti - ilk bebeğim kilo almazken ve kordonu boynuna dolanık olduğunu öğrendiğimde beni çok teselli etmişti - genelde ona sorarım telefondan bişey kafama takılırsa ama bu doktor fazla doğum yaptırmamış bir doktor - klinik doktoru - ya da kadın hastalıklarında daha fazla uzamnlaşmış - işte bu doktoru aramış annem ona da danışmış bu epidural meselesini o da demiş ki ben tercih etmiyorum - tüm doğurttğum kadınlara da genel anestezi yaptırtıyorum - ve şu cümleyi kullanmış : eğer ben olsam kızıma epidural olmasına izin vermezdim
Of annem aradı bi hışımla işte böyle diyo sen birdaha düşün diye halbuki ben daha bugün kontrolüm esnasında sordum doktoruma ben epidural mi olucam diye - tabiki dedi kadın çok doğal bişeymiş gibi - hani başka bir anestezi yokmuş gibi - napacam annemin şu dırdırını bilmiyorum ki