- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes nerde ya - ya da şöyle sorim burdakiler neden bukadar sessiz aaaaaaa lmaz:
ben bi yandan film izliyorum
jenyy kurabiyeler şahane :) ellerine sağlık kuzum çilekli puding değil de şu yeni çıkan karamelliler falan var ya onlar nasıl olur sence?? 5 dk da hazırlanan onlar diğer kaynatılanlardan farklı bi etki yapar mı acaba
Oy oy oy maşallah kuzuya. Hakkaten tombalak olmuş. Doğduğunda korkmadan kucaklayabileceksin demek kikaydirigubbakcemile3Sezeryan olacağına seviniyorsundur değil mi? Doktor bana da 4 kilo üzeri doğar der diye çok korkuyordum da ben:kedi:ben geldimmm dr dannn
daha dogrusu dr sonrası kayınvaldenin gunu vardı borek çorek soyle tuzlulardan biraz rahatca artık yiyim kilo alma sorununu dusunmeden dedim oraya ititm yeni eve geldimmm
sisko tombalak kızım 4100 gr olmus
Aşkolsun, bu lafına darıldım açıkçasımafoldumbenEvrosun da dediği gibi listenin sadece üst kısmı var burada. Kafama göre yerleştirmiş değilim kimseyi. Tarih sırasına göre herkes varEvet sezeryan doğum tarihim belliydi, listenin en sonunda ben vardım. Sonradan silinmiş bir şekilde, herhalde arkadaş kafasına göre düzenledi listeyi. Siteye giremediğim günlerde doktorum tarihi değiştirdi, daha erkene aldı doğumu, onu yazacaktım aa baktım listede yokum. Neyse önemli değil..
ben geldimmm dr dannn
dr a epidural sıkıntzımı anlattım dedi ikinci uçuncu sezaryanlarda yapısıklık vs olma ihtimali dahada yuksek oyuzden dedi benim rahat calısmam için senin uyuyuor olmang erek dedi itme kakma hareketleri normaldan daha fazal olabilir dedi o esnada fena olabilirsin falan dedi
kesik daha buyuk olabilir dedi yapısıklık sebebi ile mantıklı uzun uzun anlattı busefer baktı benim surat asık endise içindeyim samimi soyluyorum ben esimide genel aneztezi ile sezaryan yaptım dedi eng uvenli yontemi su anda bu çunku dedi ayrıca bakınca bebek oldukca iri buda diger bir neden dedi genel olması için dedi emin ol 9 da ameliyattasın 10 da bebegini emziriyor olacaksın kendinde olarak ayık olcaksın hiç merak etme dedi oyle net konustuki,
kızlar çatı muayenesi olan varmı varsa kaç defa yapıldıı acill nolurr
BAŞAK ın bebek haberini aldım. gözüaydın olsun. allah kızlarına uzun ömür versin. EBRUnun haberine hala sıra gelmedi. yavaş yavaş okuyorum bakalım.
çatı muyanesini soran arkadaşımızın gerçekten acelesi varmış galiba, şuan online değil... ben yine de cevap yazayım. tam 3 kere alttan muayene oldum. ilki 37.haftadaydı, çatı muayenesi diye.... pek acımadı ama tabi çok hoş bişey de değil. normal doğumun rahat olup olamayacağı konusunda ışık tutuyor.
iki kere de açıklık ne kadar diye muayene oldum. biraz can sıkıcı oluyor, çatala yatıyorsun filan, ama dedim ya büyütülecek bişey değil. doğumun yaklaşıp yaklaşmadığına bakıyorlar. benim eçıklık henüz 1cm civarında çıktığı için biraz canım yandı tabi ama açılma arttıkça daha az acıyor olabilir.
tüm bunlar normal doğum yapacaklar için geçerli muayeneler sanırım.