- 21 Ağustos 2008
- 2.541
- 4
Günaydın kızlar. Çok şükür site geri gelmiş. Dün akşam hiç giremedim hep hata verdi.
Benim 9 ayda yaşadıklarımı sizden iyi bilen var mı? Buseye beni sizden iyi anlatabilecek kimse var mı? Elbette ki yazacaksınız. Yazmazsanız bozuşuruz zatenlmaz:
Maşallah kocaman olmuş göbüş. Bayağı da aşağıya inmiş gördüm ben (ki genelde anlayamam inmiş mi inmemiş mikafamçokkarıştı) Ay hadi bakalım, az kaldı Ececeiğin gelmesine. Sağ salim gelsin inşallah:Saruboceq:son halim albumume son halimi ekledim :) bekleriss
Ah canıım, sen uyuyamazsın şimdi bütün gece. Kendimi o alde düşünemiyorumkafamçokkarıştıAllah yardımcın olsun arkadaşım. Sağ salim, çabucak kavuşun inşallah kuzunla:Saruboceq:Kızlar merhaba...
Son gün, heyecan dorukta..
Canım durumuna katlanmak gerçekten çok zor. Ama bak birbirinden güzel iki kuzu var kollarında. Onlar güç versin sana. Ev de bırak bir süre kendi halinde kalsın. Ucunda ölüm yok ya:umursamaz:kuzum ağlıyor yanlızım çok yoruldum kızlar gece 12 de bir kalktık en son sat 4 tü daha uyuyacaktım of bu annemde hiç akıl yok ben buna karar veridm inanın bitiğimin resmidir moralde sıfır dikş yerleri tekrar sızlamaya başaldı yemek yapamadım mutfak duruyor bebek ağlıyor
Ah canııım:sinifsinif:Çok üzüldüm bu zamanda bunun olmasına. Çok iyi bilirim o durumu. Çocukluğumdan beri sürekli çekerim. Muhteşem üçlü böyle durumlarda haşlanmış patates-yoğurt-koladır. Kolayı çok tavsiye etmiyorum şu halde ama bol bol yoğurt ye. Kase kase ye. Zehirlenme durumu varsa da yararlı olur. Geçmiş olsun tatlıma.s.kızlar selam
yaklaşık 10 aylık hamileliğim boyunca burnum bile akmadı bırakın gribi
şimdi bütün vücudum dökülüyor inanamıyorum beynimden ayak parmağıma kadar her yerim ağrıyor
ishalde cabası
doğum içinde son olarak 3 ağustosa tarih verildi her işte bi hayır vardır bu halde doğurmam imkansız zaten
bana dua edin kızlar iyileşmem gerek yatmaktan baygınlık geçiricem hiç bana göre değil bu haller mafoldumben
Gözü aydın olsun. Analı babalı büyüsün yavrusu.Arkadaslarım;
Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))
Kız dur ağzını hayıra aç. Daha kanala girmemiş Busecik. 2 güne de girivermez diye umuyorumkafamçokkarıştıBURKOOOO, ama daha ağustosa girmedik kiiiiiiiii? Sakın temmuzda gelmek istemesin Buse -tatlicadiarzu-
Şaka bir yana, gayet şeker bir defter olmuş. Bis de yasıcas di meeeee???
Benim 9 ayda yaşadıklarımı sizden iyi bilen var mı? Buseye beni sizden iyi anlatabilecek kimse var mı? Elbette ki yazacaksınız. Yazmazsanız bozuşuruz zatenlmaz:
Tabii ki çekebilirsin, ayıp ettinyerimsenibenBURKO, ne kadar güzel yapmışsın hatıra defterini... bayıldım. ben de yapmak isterim valla, kopya çekebilir miyim?
Ah canım çooooook sevinirim. Yaz tabii kayınvalidesi. Şimdiden alışsın kız sana:jeyyar:burcum cok ama cok guzel olmus, insallah gelinim icin bende geldigimde iki kelam yazabilirim..ellerine saglik...
Ah kuzuuuum, geçmiş olsun. Allah beterinden saklasınTebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!