2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evriş gypsy geçmiş olsun arkadaşlar. artık iyice ağırlaştık havalardan sulardan rahatsızlanıyoruz. denge problemleri arttı. Allah hepimize kolaylıklar versin
 
Eveeeet, kuzucuğum için yaptığım hoşgeldin malzemelerinin sonuncusunu da bitirmiş bulunuyorum. ışte anı defterimiz:

dsc04803n.jpg
ellerine sağlık çok güzel - ne güzel şeyler de yazarsın sen şimdi onun içine.....opuyorumnanaktan

Tebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

çok geçmiş olsun kuzum ya - sakınan göze çöp batarmış - okadar dikkat etmemize rağmen illa bir terslik oluyo - allahtan karnına gelmemiş son anda - bepanten iyi geliyo yanığa - ben çok sakarımdır bişeyler kızartırken ellerimi hep yakarım o yüzden bepanten hep bulunur bende - iyi geliyo dene bakalım mirmirmirmir
 
gelgitin bebişine maşallah.bilgilerini ekledim diğer tarafa..foto olsa tam süper olur
 
Tebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah biran önce iyileşirsinde doğuma kalmaz

Arkadaslarım;

Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))
allah sağlıklı sıhatli uzun ömür nasip etsin :nazar:
kızlar selam
yaklaşık 10 aylık hamileliğim boyunca burnum bile akmadı bırakın gribi
şimdi bütün vücudum dökülüyor inanamıyorum beynimden ayak parmağıma kadar her yerim ağrıyor
ishalde cabası
doğum içinde son olarak 3 ağustosa tarih verildi her işte bi hayır vardır bu halde doğurmam imkansız zaten
bana dua edin kızlar iyileşmem gerek yatmaktan baygınlık geçiricem hiç bana göre değil bu haller mafoldumben
geçmiş olsun canım bol sıvı tüket umarım yarına iyileşirsin
işte ben diyorum boşa bakıyorlar aslında şu an çanağa... maksat muhabbet olsun yani... o açılma anında anlaşılacak bence de...



olabiler petrikcim... ama ne kötü birşey değil mi, evde olan bitenden haberdar değilim... CADIARZU
benim dr gerek duymadı bakmaya sanırım son dk bakacak ama hersey normal yaparsın normal dedi.bundan dolayı olabiler mi acep:uhm:

BURKO defter süper olmuş eline sağlık
BAŞAK ve EBRUSKA allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

iyi geceler kızlar ben kaçtım
 
DıDE sana da geçmiş olsun kuzum
doğumada az kaldı heyecan doruklardadır şimdi
 
Tesekkur ederım herkese... Allah razı olsun hepınızden,

Dıdom, kuzenım yemek getırdı, yedım canım cıgerım merak etme, Ozy de yanımda.
 
merhaba kızlar. dolaştım geldim biraz fala dolaşmışım bikaç lise arkadaşımla oturup muhabbet ettim.ii geldi. evriş geçmiş olsun canım ya çok acır yanık. tam da zamanı. nasıl oldun şimdi.

esra sen de son an nie oldun ki. belki doğum öncesi bir durum. herkeste hormonel bişiler oluomuş. bazısı enerji patlaması yaşıomuş bazısı baygınlık geçiriomuş bazısı ishal. herkesin farklı galiba ama herkeste anormal bişiler oluomuş.

burko defterin çok güsel. allah hep güsel yazılar yazdırsın.

gelgit doğurmuş. maşşallah bebişine. allah analı babalı büyütsün.:nazar:

yarın ebruska doğurcak dimi. şimdiden allah kolaylık verisn canım. ağrısız acısız mis gibi bir doğum olur da meleğine kavuşursun inşallah canım.
 
Evriş, geçmiş olsun neyseki çok ciddi bir yanık değil anladığım kadarıyla..

Burko, süper defter. Puff bi de başımıza defter mi çıktı. Yani heveslendim gene de..
 
Esrako, beni messenger'a eklemişsin.. Adresi nerden buldun kuzu, merak ettim.. Ekledim seni ama ben msn pek açmıyorum, görüşmek istemediğim insanlar var soğudum, onları engellemeyi de sevmiyorum..yani beni online göremezsen diye söylüyorum..
 
evrimcim yarın sabah 10-11 gibi burada olacak annem inşallah.
 
ben de fotoğraflı anı defteri almıştım.mavi mavi cici bişey.hatta ultrason fotolarını da koyup duygularımı yazdım yanına.o zamanlar nevayı erkek sanıyorduk.
 
iyi geceler kızlar bütün hazırlıklarımı yaptım bir güzelde banyomu yaptım abdesimi aldım birazdan yatıcam sabah erken kalkıp saçlarıma fön çekicem akşam üzeri hastaneden aradılar sabah 9 ameliyatım başlayacakmış ona göre 7.30 da orda olmam gerktigini hattırlatttılar birde lavma ve sonda takılıcakmı diye sordum evet dediler içimden tüh yırtamadım dedim valla birde onları taktım kafaya lavma iyi olur gerçi kabızlıktan geberiyorum valla.
sbahtan kaysı hoşafı kaynattım posasını blendrdan geçirdim şişeler koydum yarına hazır nazır bkliyor dolapta.
lohusa yatagımı yapacaklardı evdekiler istemedim kızlar ilk dogumumda kendi evimde hazırlanmıştı yatagım ama yatmak kısmet olmadı geri toplandı bu sefer eve gelince hazırlasınlar.
 
slm kızlar bnm sancılar devamm 2 saatte yarım saatte 4 saatte yanı duzen yok ayın 1 de randevum var bnm kız beklıcekmı bakalım allahtn yanımda esımın halasıda var ebe söylemıstımya ya sıze esımı o dogurtmus dr. yanım emeklı olmus ama herneyse ya ben sancılandıkca normal dogumdan korkmaya basladım:gitme:delikafadulden ne olucak bılmem
EVRIS gecmıs olsun cnm
 
evrimcim geçmiş olsun kuzum gerçi sabah okursun mesajı ana dikkat et canım ya bu zamana kadar kazasız atlattık az kaldı canım gelmiş geçmiş olsun.
evet kızlar dokuz aylık ve daha fazlası beraberiz burada acı tatlı herşeyi paylaştık şimdi hamileligimin son saatleri sizlere hakkınızı helal edmenizi istiyorum birazdan yatıcam bende sizleri kırdıysam incittiysem özür dilerim herkesi öptüm herşey yolunda giderse evrimden alırsınız haberleri allaha emanet olun güzel anneler
 
burko defter cokkk ciciiiii
EBRUSKA haberlerını ne zamn verebılecek acep
GELGıT zuzumuzu doğurmus hadı gözümüz aydın
 
Başak, sen de sabah bebişini kucağına alacaksın demek.. Sağlıklı doğumlar diliyorum sana..
 
X