- 6 Mayıs 2008
- 212
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık çok güzel - ne güzel şeyler de yazarsın sen şimdi onun içine.....opuyorumnanaktanEveeeet, kuzucuğum için yaptığım hoşgeldin malzemelerinin sonuncusunu da bitirmiş bulunuyorum. ışte anı defterimiz:
Tebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah biran önce iyileşirsinde doğuma kalmazTebrık edın benı,tam 9 ay kendımı herseyden sakındım.. bugun bacagımı yaktımm boydan boya.. makarna sosu tencereden devrıldı ve tam gobegıme dokulecekken bacagımı sıper ettım gobegı gerıye atabıldım.. butun bacak boydan boya sıcak krema ıle yandı.. mutfagı soylememe gerek yok sanırım.. halı dahıl her yer battı.. Ozgur evde yok.. kuzen geldı karsı komsum,kadın herseyı hallettı, benı kremledı.. mutfagı da temızledı,yemek te getırdı.. ole gıttı.. ben bole şansın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
allah sağlıklı sıhatli uzun ömür nasip etsinArkadaslarım;
Gelgit arkadasımız.. dün saat 19 30 da,genel anestezı ile 3000 gr,52 cm lik bir kuzu dogurmus.. hepinize cok cok selamı var.. haydin gözümüz aydın.Bir oğlumuz daha oldu :))
geçmiş olsun canım bol sıvı tüket umarım yarına iyileşirsinkızlar selam
yaklaşık 10 aylık hamileliğim boyunca burnum bile akmadı bırakın gribi
şimdi bütün vücudum dökülüyor inanamıyorum beynimden ayak parmağıma kadar her yerim ağrıyor
ishalde cabası
doğum içinde son olarak 3 ağustosa tarih verildi her işte bi hayır vardır bu halde doğurmam imkansız zaten
bana dua edin kızlar iyileşmem gerek yatmaktan baygınlık geçiricem hiç bana göre değil bu haller mafoldumben
benim dr gerek duymadı bakmaya sanırım son dk bakacak ama hersey normal yaparsın normal dedi.bundan dolayı olabiler mi acep:uhm:işte ben diyorum boşa bakıyorlar aslında şu an çanağa... maksat muhabbet olsun yani... o açılma anında anlaşılacak bence de...
olabiler petrikcim... ama ne kötü birşey değil mi, evde olan bitenden haberdar değilim... CADIARZU
bir doruklarda bir yerlerde işteDİDE sana da geçmiş olsun kuzum
doğumada az kaldı heyecan doruklardadır şimdi
Tesekkur ederım herkese... Allah razı olsun hepınızden,
Dıdom, kuzenım yemek getırdı, yedım canım cıgerım merak etme, Ozy de yanımda.
bir doruklarda bir yerlerde işte
afiyet olsun.aç kalma sakın