[
saol canım
boşver nimde yok ayva çekirdeğim zaten hiç olmadıda sen de lansioh kullanırsın onun için eşini kırma boşver.valla 2 gündür bende herşeye sinir oluyodum hersey gıcık geliyo sürekli eşime çemkiriyorum bugün bıraktım herseyi salla gitsin modundayım
evroş, nice yıllara inşallah... teruk ederim sizi...
yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar çıldırıciim, evde kıştan beri biriktirdiğim ayva çekirdeklerim sırra kadem basmışşşşşşşşşşşşşşşşş mafoldumben
içinde durdukları kavanoz boş ve yarıya kadar su doldurulmuş o kavanoza..
temizlik var bugün hemen dedim ablaya, abla naptınnn diye... valla ben ellemedim görmedim bile diyor....
yemin etti, ay üzüldüm bir de onu suçlamışım gibi oldu... o zaman eşim mi attı acaba onları, ama o da ilgilenmez öyle mutfakla falan niye atsın... ay ağlayacağım sinirden... gitti göğüs ucum yara olursa yok işte çekirdeklerim... olmadı telde eşime mi çemkirsem naptın sen diye kaydirigubbakcemile
saol canım
boşver nimde yok ayva çekirdeğim zaten hiç olmadıda sen de lansioh kullanırsın onun için eşini kırma boşver.valla 2 gündür bende herşeye sinir oluyodum hersey gıcık geliyo sürekli eşime çemkiriyorum bugün bıraktım herseyi salla gitsin modundayım