- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
betülcüm ya seni epey merak ettik dogrusau.. hayırlısı bakalım demek bu pazar belki diyorsun. bize haber vermeye çaliş kendine iyi bak.
çatı muayenesi nedir gereklimidir nasıl yapılır sakıncası varmı
sağolun merak etmeyin haber bırakırım büyük ihtimalle pazar alıncak gibi gözüküyo hakkımızda hayırlısı...
normal dogum yapmak isteyen anne adayının çatısının dogum için uygun hacimde olup olmadıgına bakılmasıdır. çatal koltuk dediğimiz koltuga oturarak doktorun altdan el ile muayene etmesidir.çatı muayenesi nedir gereklimidir nasıl yapılır sakıncası varmı
Siz kımsınız?? neye ıstınaden cevaplayalım.. burası soru cevaplama forumu değil.. kim oldugunuzu bılmeden ne dıyelım size??
hmm saol canm ya belliydi zaten bişeyler oldugu canım.. bu kadar zaman mja dönememezlik etmezdi... ayyh yahya da hala çatala girmek için ne bekliyorsa. yahu bu kız kaçıncı haftasında ne kaldı şunun şurasında. hayırlısı bakalım. paşanın gönlü ne zaman gelmek istiycek..sagsalim dönsünler evine. umarım acil bi durum olmas.:Saruboceq:<Esra dan haber var; gece sancılanmıs, ıshal olmus, onun sancısı varmıs, sabah doktora gıtmısler, bebek kanala gırmemıs,nst ye baglanmıs, su an doktora sonucları gostermeyı beklıyor.. bellı cok yorulmus, hepınıze musaıt olunca donecektır.. bende cok tutmadım.. bası kalabalık,sıkıntısı da var belli.. gelınce yazarım topıge dedı.. bilginize..
NST makinesini kandırdım:))
Dün NST'ye girdim. Malum ne sancı çıkıyo ne bişi. sancı değeri 18-19-20 civarında seyrediyor. Ebeye sordum sancı olması için 60 ları falan geçmesi gerekiyormuş.. Aklıma cinlik geldi. Şöyle sancım varmış gibi belden kendimi kastım, bi baktım 27-28-29-30 hooop artıyo.. Bıraktım normale döndü. Ulen bi kez daha yapayım dedim. Yine aynı hooooooop değer artıyo.
Aman dedim şimdi dr. sancı falan görmesin, bıraktıp muzipliği...
Haftaya pzt. gidicem dr.a ve sezeryan tarihini konuşcaz. Benim "oturan boğa" dönmedi hala..
<Esra dan haber var; gece sancılanmıs, ıshal olmus, onun sancısı varmıs, sabah doktora gıtmısler, bebek kanala gırmemıs,nst ye baglanmıs, su an doktora sonucları gostermeyı beklıyor.. bellı cok yorulmus, hepınıze musaıt olunca donecektır.. bende cok tutmadım.. bası kalabalık,sıkıntısı da var belli.. gelınce yazarım topıge dedı.. bilginize..
NST makinesini kandırdım:))
Dün NST'ye girdim. Malum ne sancı çıkıyo ne bişi. sancı değeri 18-19-20 civarında seyrediyor. Ebeye sordum sancı olması için 60 ları falan geçmesi gerekiyormuş.. Aklıma cinlik geldi. Şöyle sancım varmış gibi belden kendimi kastım, bi baktım 27-28-29-30 hooop artıyo.. Bıraktım normale döndü. Ulen bi kez daha yapayım dedim. Yine aynı hooooooop değer artıyo.
Aman dedim şimdi dr. sancı falan görmesin, bıraktıp muzipliği...
Haftaya pzt. gidicem dr.a ve sezeryan tarihini konuşcaz. Benim "oturan boğa" dönmedi hala..
ulen topiğin her bi köşesinden bi kopil çıkıyo..
<Esra dan haber var; gece sancılanmıs, ıshal olmus, onun sancısı varmıs, sabah doktora gıtmısler, bebek kanala gırmemıs,nst ye baglanmıs, su an doktora sonucları gostermeyı beklıyor.. bellı cok yorulmus, hepınıze musaıt olunca donecektır.. bende cok tutmadım.. bası kalabalık,sıkıntısı da var belli.. gelınce yazarım topıge dedı.. bilginize..
i amanın esardan haber avrı okuyunca ahanda bizim tosuncuk doğurdu dedim
rüyamda esaryı gördüm kız ne bekliyorsun daha çocuk oldu 7 kilo ahla doğurmadın nasıl doğuracaksın diyorum gyps ime yafrum benim çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyidir
evroş, nice yıllara inşallah... teruk ederim sizi...
yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar çıldırıciim, evde kıştan beri biriktirdiğim ayva çekirdeklerim sırra kadem basmışşşşşşşşşşşşşşşşş mafoldumben
içinde durdukları kavanoz boş ve yarıya kadar su doldurulmuş o kavanoza..
temizlik var bugün hemen dedim ablaya, abla naptınnn diye... valla ben ellemedim görmedim bile diyor....
yemin etti, ay üzüldüm bir de onu suçlamışım gibi oldu... o zaman eşim mi attı acaba onları, ama o da ilgilenmez öyle mutfakla falan niye atsın... ay ağlayacağım sinirden... gitti göğüs ucum yara olursa yok işte çekirdeklerim... olmadı telde eşime mi çemkirsem naptın sen diye kaydirigubbakcemile
yok doğursa kırmızı bülten olurdu..siyahları görünce doğurmamış dedim..
başlarına gelcekleri bildikleri için kendi kendilerini imha etmişlerdir..:jeyyar: