2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkürler PETRıK. geçen gece doktorum heyecan yaptı, diyorum adama "yok doktor bey ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, sadece kusuyorum, midemi üşüttüm herhalde" yok ille de git doğumhanye dedi. bi de beni hastanede karşıladılar doğumhaneye götürdüler, doktor aramış doğum olabilir diye. valla ben herkesten çok daha rahattım. bi de komik olan ne biliyor musunuz kızlar, ACIBADEM çok pahalı bir hastane ya hani,otoparkına bir saat için 5tl veriyorsun. ben de o gece sevksiz filan elimi kolumu sallayarak gittiğim için faturayı ben ödeyip sonra bankadan alacaktım parayı. sevksiz gidersen böyle oluyor. dedim en az 100-200 kağıt veririm şimdi. çünkü çok acayip ilğileniyorlar, plasma tvli nst odası , serum, muayaene, 2 saat hastaneyi meşgul ediyorsun... sonuçta benden ne kadar para istediler? sadece 4,73tl. o da serum parası. şaştım kaldım. otoparkından bile ucuzdu yani. meğer bankanın böle acil durumlarda böyle kıyak bi anlaşması varmış. süperdi....
 
kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.
 
oglumla beni tebrik eden herkese çok teşekkür edris teyzeleri. umarım hepimiz böyle mutlu haberlerle gelriz sonuna kadar.


nazan bi tek sabah girmiş bi daha girmedimi dogrumadı dimi sancıları falan vardı ya...
ben de şimdi okudum, heyyy maşallah tosun paşaya...
evet canım ben pek giremem bu aralar. evde hem annem var, hem de eşimin annesi babası geldiler bugün. bi de üstüne ablamlar filan uğrayıp duruyorlar. evde trafik yoğun yani.
benim doktorum çok öneriyor havuzu. temiz olduğundan emin olmak lazım tabi. temiz deniz bulursan müthiş olur da temiz havuz biraz zor bulunur. ben de iki kere fenerbahçe orduevinin havuzuna girdim. olimpik havuz, ve gerçekten çok temiz. hergün tahlili yapılıyor, kimse bonesiz ve duş almadan giremiyor. çok sıkı denetim altında. ben de yarışar saatten iki kere girdim. doktorun tek uyarısı ıslak mayoyla oturma oldu. yoksa yüzmek çok faydalıymış hamileler için.

gözünüzaydın SERAPçım. senin çitlembik ne hoş. sapsarı bişey olacak sanki. kilosu da öyle çok az değil. erken doğduğu için biraz küçük tabi. benimki de seninki gibi minyon doğacak işte. emiyormuş bak ne güzel, hemencik büyütürsün sen onu.
benim anlamadığım; sabah doğum yaptıysan akşamına topikte ne işin var? hem de foto eklemişsin.
 

o zaman çok beklersin güzelimmm
bana kalırsan yandınnn
delikafadulden
 
geldum gene. nazan ben baya cırcır oldum. habertürkte bebeklerden bahsediolar. seyredin isterseniz
 
iyi bakalım, yaşayalım ve görelim. GYPSY mi önce doğuracak yoksa AFTABRU mu? bir de bahis topiği mi açsak ne? :teytey: :dance:
 
tmm hade anket yapalımmm

AFTABRU önce doğuracak diyenler el kaldırsınnn
GYPSY önce doğuracak diyenler el kaldırsınnn

:roflol:
 
evrim ben sportif tuştan bahsettim yavrum.

Annamadım desem??

nazan gelmiş. demekki hala tek parça...

kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın..

Ah kuzum benim ya, içim bir tuhaf oldu:gitme::gitme:Allah hiçbir anayı evlatsız, hiçbir evladı anasız bırakmasın. Allah evladını sana, seni evladına bağışlasın:Saruboceq:

Amin.. amin.. cümlemizin.. hepimizin.. saol kuzum.


Oh oh ne gusel.. Buse nın odasının heryerınden kıyafet cıkacak bu gıdısle :)) insallahh uyuycak annesi.. az kaldı.

 
Kacakkedı (Sebnem) den haberler;

Ayın 23 ünde eve gelebılmısler,bebekte solunum problemı ve sarılık gorulmus,şimdi duzeldi sayılır dıyor, Allah sukur ıyıyız dıyor. Su an ıkısı de evdelermıs ve de durumalrı ıyıymıs. Buse Dilara kızının adı.

Topıktekı herkese hayırlı dogumlar dılıyor arkadasım.. selamlarını gonderıyor.
 

allah analı babalı büyütsün..bebeğin unutturur herşeyi..maşallah..onlar herşeye değer..

kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.

doğumun yakın olduğunun belirtileri..
 

aleyküm selam...çok şükür iyi haberlerini aldık..resim göndercek mi acaba
 
şebnem iyiymiş ne güzelll
bide hatıranın bebişi iyileşsin değmeyin keyfimizeee
 
şebnem iyiymiş ne güzelll
bide hatıranın bebişi iyileşsin değmeyin keyfimizeee

İnsallah.. amin.

Her gün bir soda ıcıyor musunuz arkadaslar?? Aman unutmayın.. bılıyorsunuz, bebeklerın sarılık olma rıskını azaltıyor.. en azından bız elımızden gelenı yapmıs olalım.. gerısı Allaha kalmıs artık..
 

maşallah bebişe ayy böyle haberler almak ne güzel ya zemuszemus

kızlar ben dogurdummmmmmmmmmmmm
3 hafta erken geldı nisa bebek
:dance:

maşallah bebişine gözünüz aydın kavuşmuşsunuz...


güzel bir haber daha çok sevindim darısı başımıza inş. maşallah bebişimize


ayyy valla esra senin kadar heyecanlıyım ya inşallah yahya beyle en kısa zamanda tanışırız kaydirigubbakcemile2

ben ekranından bisey anlamıorumki sadece kalp atısını anlıorum alttakide sancımı ozaman. bidahakine dikkat ederim


bende anlamıyorum ki o aletten bizimki mi ilkel acaba butona oynadığında bas diyorlar o oynamasına sancı mı deniliyor ki??? bu defa biraz çıkmıştı yarım saat yatırdılar gıcık oldum ya..

bizim bebişler aynı sayılır kiloları falan.. Benim doktor 7 sine çekti tarihi maşallah oğluna benim kızımda nst yi çok zorladı.. Ama kızım kızmıştı o kadar zorladılar bir pozu var çatıkkaşlı kaydirigubbakcemile3

kızlar 2 gündür bağırsaklarım korkunç faaliyette ve mide bulantısı çekiorum . bu o belirtilerden deil dimi. daha erken çünkü benim için. ama midem bi garip . dondurma yapar mı sizce



bende mide bulantısı çekiyorum... aynı durumdayız..
ayyy evet ben çok karpuz yiyorummm günde 3 öğün şeklindeeeee :umursamaz:


1 günde 10 kiloluk karpuzu bitirebilirim karpuz canavarıyım ben ee nasıl aldım 23 kiloyu ?? kafamçokkarıştı
Bu arada Denizkızı Özlemden hiç bir haber yok günlerce - dün mesaj attım ama cevap ta yok - naptı acaba çok merak ettim
Misafirler evi bastı demişti en son ama nete hiç uğramaması şüphelendiriyo beni


kız ben denizyildiziyim hihoyyyt ayrıca merak ettiğin için sağol yaa yazlık yerde oturmak zor valla teyzemler var görümcem var ilgi bekliyorlar hatta abarttılar tekne turu disko konserden bahsediyorlar ve zorluyorlar sanki hamile değilim yaa kafamçokkarıştı bu ara ikna etmeye çalışıyorlar çarşıda geziyoyorum ama o kadarda abartmamak lazım şuanda denize gidelim diye zorluyorlar ama kararlıyım gitmeyeceğim bir doğursamda dinlensem diyorum artık :sinifsinif:
Hakkında hayırlsıı olsun.. aleykum selam.

sağol cnm opuyorumnanaktan



ay heyecanlandırdın şükür iyiymişsin ama bendede mantar oluşmuş fitil ve krem kullanıyorum o kadar ilacın arasında bir bu eksikti.. mafoldumben


çoook güzel bir kızın var maşallah annesine çekmiş yerimseniben


ya benim arkadaşımı görseniz yazın resmen soba yakıyor çocuğa kaç kat elbise battaniye çocuğu hastalıktan kurtulmuyor o yüzden öyle büyüttü çocuğa yazık valla...

ben ne yapayım o zaman 40 numaraydı ayaklarım önceden şuan terlik bulamıyorum mafoldumben


maşallah kızına


güle güle giysin kızın aldıklarını
bende hemen hemen hergün denize giriyorum kapkara oldum misafirler sağolsun yalnız bırakmamak adına denizdeyim hep sositososito


gözün aydın nurdan senin adına sevindim artık uzat ayaklarını keyfini çıkar kalan günlerinin annen sana cici mamalarda yapar :dance:
Günaydın topik halkı.:)

haberlerde izledim az önce..bugün batı-doğu ve güneyde en sıcak günmüş..(( ve yarın da devam edecekmiş...istanbul tarafındakiler bugün şanslı..:bbo:


ya burası cehennem gibi yaa :gitme:

inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişimiz :Saruboceq:

yağmur yağıyor inanamıyorum..ama hemen geçer...olsun bu da iyi...

bizede gönderirmisin azıcık yağmur ?? :kedi:



maşallah kızna kavuşmuşsun darısı başımıza zemuszemus
kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.

bende botokslu gibiyim aynada pek belli olmuyor sanki ama dün çekildiğim resimlerde çok şişko gördüm kendimi :kedi:


bende perşembe doktordaydım kızım 2879 gr boyuda iyi dedi ama söylemedi nst ye girdik ilk biraz sancı çıktı 7 sine tarihimizi verdi iğne yaptı ciğer geliştiriciymiş ama anlamadım size böyle bir iğne yapıldı mı?? CADIARZU hazırlıklar devam ediyor artık yavaş yavaş doğum çantalarınıda hazırlamam lazım uzun zamandır uzak kaldım canan artık doğuma gelirsin ve hastanenide görürsün..

doktor hala yüzebilirsin dedi bu ara karnım taş gibi kaburgalarım ağrıyor hava sıcak ama şükür kızıma kavuşmama az kaldı :lepi:

herkes iyidir inşallah... siney vardı ne oldu haber yok ondan da???
 

güzel bir haber daha a.s.


ya ama ben hamilelik boyunca hiç soda içmedim hiç sevmem ben sodayı başka bir yolu yok mu??? CADIARZU
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…