2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

teşekkürler PETRıK. geçen gece doktorum heyecan yaptı, diyorum adama "yok doktor bey ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum, sadece kusuyorum, midemi üşüttüm herhalde" yok ille de git doğumhanye dedi. bi de beni hastanede karşıladılar doğumhaneye götürdüler, doktor aramış doğum olabilir diye. valla ben herkesten çok daha rahattım. bi de komik olan ne biliyor musunuz kızlar, ACIBADEM çok pahalı bir hastane ya hani,otoparkına bir saat için 5tl veriyorsun. ben de o gece sevksiz filan elimi kolumu sallayarak gittiğim için faturayı ben ödeyip sonra bankadan alacaktım parayı. sevksiz gidersen böyle oluyor. dedim en az 100-200 kağıt veririm şimdi. çünkü çok acayip ilğileniyorlar, plasma tvli nst odası , serum, muayaene, 2 saat hastaneyi meşgul ediyorsun... sonuçta benden ne kadar para istediler? sadece 4,73tl. o da serum parası. şaştım kaldım. otoparkından bile ucuzdu yani. meğer bankanın böle acil durumlarda böyle kıyak bi anlaşması varmış. süperdi....
 
kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.
 
oglumla beni tebrik eden herkese çok teşekkür edris teyzeleri. umarım hepimiz böyle mutlu haberlerle gelriz sonuna kadar.


nazan bi tek sabah girmiş bi daha girmedimi dogrumadı dimi sancıları falan vardı ya...
ben de şimdi okudum, heyyy maşallah tosun paşaya...
evet canım ben pek giremem bu aralar. evde hem annem var, hem de eşimin annesi babası geldiler bugün. bi de üstüne ablamlar filan uğrayıp duruyorlar. evde trafik yoğun yani.
dr girebilirsin havuza dedi.. Bizim sitenin havuzu, ölçümleri hergün yapılıyo, ben yönetimden takibini yapıyorum, çok kalabalık olmuyor ve çok az giriyorum..Gerçi haklısın sonuçta havuz bu ama benim bu yaşadığımın onla ilgisi yokmuşmuşmuş..
benim doktorum çok öneriyor havuzu. temiz olduğundan emin olmak lazım tabi. temiz deniz bulursan müthiş olur da temiz havuz biraz zor bulunur. ben de iki kere fenerbahçe orduevinin havuzuna girdim. olimpik havuz, ve gerçekten çok temiz. hergün tahlili yapılıyor, kimse bonesiz ve duş almadan giremiyor. çok sıkı denetim altında. ben de yarışar saatten iki kere girdim. doktorun tek uyarısı ıslak mayoyla oturma oldu. yoksa yüzmek çok faydalıymış hamileler için.

slm kızlar kısaca bilg vereyim dün dr. kontrolümüzde çatı muayenesi yaptılar doğumumda

başlamış amaaçılmam olmuyomuş bebek sıkışmış acil sezeryan dedi dr. bu sabah saat

08:00 da ameliyata girdik 08:30 da kızım oldu spinal anesteziyle ama sonrasıı çok zordu

yenigecti ağrılarım hatta gecmedi hafifledi sadece


lena'm 2650 gr.48 cm boyunda minnacık bi kız..

allahtan emişiyoruzz bakalım

resimleride bukadar atabildim siz bi zahmet düzenleyiverin hadi çok öpüyoruzzz
gözünüzaydın SERAPçım. senin çitlembik ne hoş. sapsarı bişey olacak sanki. kilosu da öyle çok az değil. erken doğduğu için biraz küçük tabi. benimki de seninki gibi minyon doğacak işte. emiyormuş bak ne güzel, hemencik büyütürsün sen onu.
benim anlamadığım; sabah doğum yaptıysan akşamına topikte ne işin var? hem de foto eklemişsin.
 
GYPSYcim, benim pzts günü kontrolüm var, tekrar nst ye bağlayacaklar ve parmaklayacaklar... işte duruma göre ya mantı yiycez ya da lohusa şerbeti içcez.
valla ben hırs yaptım, senden önce doğurmayacağım kuzu... önce sen....

o zaman çok beklersin güzelimmm
bana kalırsan yandınnn
delikafadulden
 
geldum gene. nazan ben baya cırcır oldum. habertürkte bebeklerden bahsediolar. seyredin isterseniz
 
iyi bakalım, yaşayalım ve görelim. GYPSY mi önce doğuracak yoksa AFTABRU mu? bir de bahis topiği mi açsak ne? :teytey: :dance:
 
tmm hade anket yapalımmm

AFTABRU önce doğuracak diyenler el kaldırsınnn
GYPSY önce doğuracak diyenler el kaldırsınnn

:roflol:
 
evrim ben sportif tuştan bahsettim yavrum.

Annamadım desem??

nazan gelmiş. demekki hala tek parça...

kaydirigubbakcemile3 ne alem kadınsın..

Ah kuzum benim ya, içim bir tuhaf oldu:gitme::gitme:Allah hiçbir anayı evlatsız, hiçbir evladı anasız bırakmasın. Allah evladını sana, seni evladına bağışlasın:Saruboceq:

Amin.. amin.. cümlemizin.. hepimizin.. saol kuzum.

Bebek kıyafeti yıkama faslı bitti diyordum ama annem iki valiz dolusu kıyafetle geldi. Kaçıncı posta bilmiyorum, sabahtan beri çalışıyor makine:1shok:

Park yatağımızı da kurdukalkisalkisalkisAyyy benim güzel kızım sağ salim bir gelse de yatsa o yatağın içinde, mışıl mışıl uyusa:Saruboceq:

Oh oh ne gusel.. Buse nın odasının heryerınden kıyafet cıkacak bu gıdısle :)) insallahh uyuycak annesi.. az kaldı.

ben de 39. haftamdayım. inşallah 40ları da görürüm. kısmet artık.... bekliyoruz eli kulağında....
İnsallahh gorursun Nazancım.. hakkınızda hayırlısı.

mantıyı yiyin akşama doğurun..üstüne de lohusa şerbeti için soğuk soğuk..ohhh miss

kaydirigubbakcemile3

yağmur yağıyor inanamıyorum..ama hemen geçer...olsun bu da iyi...

mafoldumben yagmur mu???

gecen hemen gırdım cıktım cok yazamadım.
8agustosta dogması gerekıodu. 21 temmuz gecesı wc ye gittim. geldım yatacakken bı baktım altım ıslak. heralde uyku sersemıne şortu indirmeden yaptım dedım :kedi: sonra degıstırdım yatarken bı baktım gene ıslak. kokusuna baktım şekerli bişey. renksiz. aklınızda bulunsun. demekki suyum geldi dedım. annemde kalıodum. annemı babamı esımı kaldırdım. hastaneyı aradım gel dedıler. gece 3 te gıttık. benı once ultrasona aldılar. gelıo dedı doktor. sonra dogumhaneye ındım. ebe alttan muayene yapotı. çatı darmıs. suyumda bıtmıs. çok geldı cunku. nstye gırdım. kalp atısı yavastı. bebek açmış. sonra 3 saat felan sancı cektım ama yarım saatte bır felan gelıodu. adet sancısı gıbı.arada buyuk tuvaletıme cıktım. serumla bırlıkte gıttım. kımse yoktu tek basınaydım vallahı ınsan tırsıo. gece oldugu ıcın uykulu mıllet :) sonra gene nstye koydular. kalp atısları ııce azalmıs. acıl sezeryn dedıler. sonra sonda takıldı. bısey koklattılar. koluuma bıseyler taktılar. sonra gozlerımı actıggımda aglamaya basladım. odamdaydım. gerısı korkunctu. gaz cıkarmam gerekıodu. sancılı sancılı yuruttuler zorla. seze4ryanla dogum yapacaklara onerım yanınızda kayısı suyu goturun. gercek kayısıdan kendınız yapın. onu için vede bolbol yuruyun. dıger gun gazım cıktı. 1 gece daha kalamazdım cok sıcaktı. dılekce yazdım erken cıktım. anca oturmaya basladım cok zor yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
ama bebegım için herseye degermış cok tatlı :nazar:

Allah analı babalı buyutsun.. bundan sonra hersey yolunda gıder ınsallahh.

kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.

benim doktorum çok öneriyor havuzu. temiz olduğundan emin olmak lazım tabi. temiz deniz bulursan müthiş olur da temiz havuz biraz zor bulunur. ben de iki kere fenerbahçe orduevinin havuzuna girdim. olimpik havuz, ve gerçekten çok temiz. hergün tahlili yapılıyor, kimse bonesiz ve duş almadan giremiyor. çok sıkı denetim altında. ben de yarışar saatten iki kere girdim. doktorun tek uyarısı ıslak mayoyla oturma oldu. yoksa yüzmek çok faydalıymış hamileler için..

Ahh ahh.. bilmem mi orayı.. sıkı yonetım varmıs gıbı havuza gırıyorsun ama ıcın rahat rahat yuzuyorsun.. kac sene gıttım geldım oraya.. ozellıkle de sahıl kenarında kımseler olmaz.. butun gazetelerımı alır, gıder oraya kahvaltımı yapardım saatlerce hafta sonu.. ne gusel gunlerdı beaaaaaaaaaaa.. oradan cıkıp caddede yururdumm, ah Nazan ahhh... mafoldumben
 
Kacakkedı (Sebnem) den haberler;

Ayın 23 ünde eve gelebılmısler,bebekte solunum problemı ve sarılık gorulmus,şimdi duzeldi sayılır dıyor, Allah sukur ıyıyız dıyor. Su an ıkısı de evdelermıs ve de durumalrı ıyıymıs. Buse Dilara kızının adı.

Topıktekı herkese hayırlı dogumlar dılıyor arkadasım.. selamlarını gonderıyor.
 
gecen hemen gırdım cıktım cok yazamadım.
8agustosta dogması gerekıodu. 21 temmuz gecesı wc ye gittim. geldım yatacakken bı baktım altım ıslak. heralde uyku sersemıne şortu indirmeden yaptım dedım :kedi: sonra degıstırdım yatarken bı baktım gene ıslak. kokusuna baktım şekerli bişey. renksiz. aklınızda bulunsun. demekki suyum geldi dedım. annemde kalıodum. annemı babamı esımı kaldırdım. hastaneyı aradım gel dedıler. gece 3 te gıttık. benı once ultrasona aldılar. gelıo dedı doktor. sonra dogumhaneye ındım. ebe alttan muayene yapotı. çatı darmıs. . gercek kayısıdan kendınız yapın. onu için vede bolbol yuruyun. dıger gun gazım cıktı. 1 gece daha kalamazdım cok sıcaktı. dılekce yazdım erken cıktım. anca oturmaya basladım cok zor yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
ama bebegım için herseye degermış cok tatlı :nazar:

allah analı babalı büyütsün..bebeğin unutturur herşeyi..maşallah..onlar herşeye değer..

kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.

doğumun yakın olduğunun belirtileri..
 
Kacakkedı (Sebnem) den haberler;

Ayın 23 ünde eve gelebılmısler,bebekte solunum problemı ve sarılık gorulmus,şimdi duzeldi sayılır dıyor, Allah sukur ıyıyız dıyor. Su an ıkısı de evdelermıs ve de durumalrı ıyıymıs. Buse Dilara kızının adı.

Topıktekı herkese hayırlı dogumlar dılıyor arkadasım.. selamlarını gonderıyor.

aleyküm selam...çok şükür iyi haberlerini aldık..resim göndercek mi acaba
 
şebnem iyiymiş ne güzelll
bide hatıranın bebişi iyileşsin değmeyin keyfimizeee

İnsallah.. amin.

Her gün bir soda ıcıyor musunuz arkadaslar?? Aman unutmayın.. bılıyorsunuz, bebeklerın sarılık olma rıskını azaltıyor.. en azından bız elımızden gelenı yapmıs olalım.. gerısı Allaha kalmıs artık..
 
Geri dönüm aldım;

Defnedamlanın bebeği Denız, bugun dunyaya geldı.. emmeye baslamıs, 3050 gr dogmus.. dogmadan oncekı tahmın edılen kılosu 3 200 imiş.. espidurel sezeryan olmus.. bebek alındıktan sonra, belinde cıddı agrı hıssettmıs, bı sure uyutmuslar onu, su an daha ıyıyım dıyor.. bazen boyle komplikasyonlar olabılıyormus.. anne de bebek te mutlu.. hepinize cok cok selamlarımı var arkadasımızın,arz ederim efenim.. :))

maşallah bebişe ayy böyle haberler almak ne güzel ya zemuszemus

kızlar ben dogurdummmmmmmmmmmmm
3 hafta erken geldı nisa bebek
:dance::nazar:

maşallah bebişine :nazar: gözünüz aydın kavuşmuşsunuz...

Arkadaslarım.. yurttaslarım..

Serap Karakoylu arkadasımız dogum yapmıs.. bu sabah acil sezeryana alınmış, kızı ıyıymıs.. agrısı vardı, cok konusamadı.. bilginize ciğerlerim.. benım kalbım artık her telefon caldıgında, ya da mesaj geldıgınde kaldıramayacak gıbı oluyor.. bana da dua edin gözünüzü seveyim :)

güzel bir haber daha çok sevindim darısı başımıza inş. maşallah bebişimize :nazar:

ulen vallahaaa öyle olucakkk bu ne yaww
nstye girdim yine hiçmi sancı çıkmaz bi hamilede yaaaa
ahanda pazar günü 40. haftama giriyorum
doktor bile dediki hiç sancı çıkmamış kasılma sancı zart zurt hiçbişi yok

defne ile serapppp
bebişleriniz hayırlı olsun ne güzel haberlerrrrr

ayyy valla esra senin kadar heyecanlıyım ya inşallah yahya beyle en kısa zamanda tanışırız kaydirigubbakcemile2

ben ekranından bisey anlamıorumki sadece kalp atısını anlıorum alttakide sancımı ozaman. bidahakine dikkat ederim


bende anlamıyorum ki o aletten bizimki mi ilkel acaba butona oynadığında bas diyorlar o oynamasına sancı mı deniliyor ki??? bu defa biraz çıkmıştı yarım saat yatırdılar gıcık oldum ya..
selaaam biz geldik.
şükürler olsun güzel haberlerle geldik..

muayenden önce nst istedi kalp atışları ve sancılar için allahım bizim sıpa bı dursa yerinde görevli kız bi türlü kalp atışlarını yakalıyamadı tam yakalıyor 2 dk dinliyoruz yine cooooooooooop dönuyor.evden çıkmadan çikolatalı ekemk ve süt içmiştim sanırım onun etkisi.neyhse 12 dk boyunca ugrastı kızcagız olmadı yakalıyamadık pek hareketliydi sıpam. doktorun odasına geçtik NSt deki bayan dediki siz kalbin oldugu yeri işaretleyin ben ona göre bakayımolmuyor yakalıyamıyorum dedi. neyhse tamam dedik. geçtik usg ye..

tosun paşam maşallah barekallah 2873 gr boyuda 48,5 cm haftasıyla uyumlu suyu güzel pozisyon güzel herşey normal yani.
dogum tairihi olarak şimdilik 19- 24agustos arası dedi. 10 gun sonra tekrar gidicem ozaman daha net bi tarih vericek. neyhse kalbinn oldugu yeri işaretledik tekrar nst ye baglandık .ayhh yok bizim kuduruk bey hiç durmuyor coop copp suyun içinde bi sag bi sol kız tam buluyor kalp atışını aleti bastırıyor eee o bastırınca Mehmet Akif de içerden vuruyor. dedimki siz bastırınca oda içeden tekmeliyor valla.. neyhse sanırım bi 7-8 dk lık kayıt yapabildik bu defa..çok şükür herşey yolounda çıktı sancım çıktı.bi sonraki Nst için en az 1 saat önceden yemek yiyip gel bebek sakinleşsin dedi. ok dedim.


bizden haberler böyle.mutluyum yüzümde bi tebessüm ile geldim evime çok şükür.

gypsym esram naptı şimdi azcık geçmişiokuyayım...
hee tahlillerimi gösterdim hiç bi sorun yokmuş. ilaçlara devam

bizim bebişler aynı sayılır kiloları falan.. Benim doktor 7 sine çekti tarihi maşallah oğluna benim kızımda nst yi çok zorladı.. Ama kızım kızmıştı o kadar zorladılar bir pozu var çatıkkaşlı kaydirigubbakcemile3

kızlar 2 gündür bağırsaklarım korkunç faaliyette ve mide bulantısı çekiorum . bu o belirtilerden deil dimi. daha erken çünkü benim için. ama midem bi garip . dondurma yapar mı sizce



bende mide bulantısı çekiyorum... aynı durumdayız..
ayyy evet ben çok karpuz yiyorummm günde 3 öğün şeklindeeeee :umursamaz:


1 günde 10 kiloluk karpuzu bitirebilirim karpuz canavarıyım ben ee nasıl aldım 23 kiloyu ?? kafamçokkarıştı
Bu arada Denizkızı Özlemden hiç bir haber yok günlerce - dün mesaj attım ama cevap ta yok - naptı acaba çok merak ettim
Misafirler evi bastı demişti en son ama nete hiç uğramaması şüphelendiriyo beni


kız ben denizyildiziyim hihoyyyt ayrıca merak ettiğin için sağol yaa yazlık yerde oturmak zor valla teyzemler var görümcem var ilgi bekliyorlar hatta abarttılar tekne turu disko konserden bahsediyorlar ve zorluyorlar sanki hamile değilim yaa kafamçokkarıştı bu ara ikna etmeye çalışıyorlar çarşıda geziyoyorum ama o kadarda abartmamak lazım şuanda denize gidelim diye zorluyorlar ama kararlıyım gitmeyeceğim bir doğursamda dinlensem diyorum artık :sinifsinif:
Hakkında hayırlsıı olsun.. aleykum selam.

sağol cnm opuyorumnanaktan

KIZLAR KIZLAR KIZLAR!!!!

Bugün havuza gitmiştim. Eve geldim. Wc'de bi baktım pembe hafif sümüksü bi akıntı gelmiş... Ama çok az, varla yok arası bişey..Eyvah dedim. NİŞAN olabilir mi.. Gyps'me laf atarken ben doğuruyorum işte... Acaip panik oldum, hemen duş aldım. Allahım eksiklikler kafamdan geçiyor geçiyor. Erken oldu bu diyorum.. Bir de sabah uyandığımda sanki doğurcakmışım gibi hissediyordum, üzerine de bu pembe akıntı gelince..

Neyse az önce doktordan geldim. Önce ultrasona aldı, bebeğin suyu falan iyiymiş. Alttan muayene etti, turnusal kağıdıyla baktı, amniyo sıvısı geliyor mu diye. Yok dedi. Sonra rahimde açılma var mı diye baktı. açılma falan da yok. O arada parmaklanmış oldum tabi..(Hani yırttım diyordum ya) Mantar varmış, fitil verdi. Ondan olabilir o pembe akıntı dedi. Doğum falan yok henüz dedi...

Öyle rahatlamış olarak eve vardım.. Aklım başıma bir kez daha geldi. Artık eksik gedik hiçbişi bırakmıycam..

Geçmişi okumadım hepiniz iyisiniz demi..


ay heyecanlandırdın şükür iyiymişsin ama bendede mantar oluşmuş fitil ve krem kullanıyorum o kadar ilacın arasında bir bu eksikti.. mafoldumben

slm kızlar kısaca bilg vereyim dün dr. kontrolümüzde çatı muayenesi yaptılar doğumumda

başlamış amaaçılmam olmuyomuş bebek sıkışmış acil sezeryan dedi dr. bu sabah saat

08:00 da ameliyata girdik 08:30 da kızım oldu spinal anesteziyle ama sonrasıı çok zordu

yenigecti ağrılarım hatta gecmedi hafifledi sadece


lena'm 2650 gr.48 cm boyunda minnacık bi kız..

allahtan emişiyoruzz bakalım

resimleride bukadar atabildim siz bi zahmet düzenleyiverin hadi çok öpüyoruzzz

çoook güzel bir kızın var maşallah annesine çekmiş yerimseniben

canancım bebeişleri giydirmek konusunda özellikle dikkat etmemiz gereken şey çorap çorap çorap.çünkü bebekler ayaklarında üşütürlerse gaz sancısı olurmuş. o yüzden kat kat giydirmekdense uzunkolluve ayaklı bir kat elbise yeterli sanırım zaten hergun banyo yaptırcas ya. en azından benim annem 40 çıkana kadar eger yaz bebeği ise hergun banyo yaptırı.

ya benim arkadaşımı görseniz yazın resmen soba yakıyor çocuğa kaç kat elbise battaniye çocuğu hastalıktan kurtulmuyor o yüzden öyle büyüttü çocuğa yazık valla... :kızgın:
eğer eski hali,ne dönmesse bu ayaklar ben mıçtım kızlar normalde 38 giyiyordum son aldığım kilolarla 39 olmutu hamilelikte 40 numeroya zor girdi bu kibar ayacıklarıma delikafadulden. biliyosunuzki 40 numeroda pek bulunmuyo:nazar: kestirsem mi ucundan azcik napsam delikafadulden:roflol:

ben ne yapayım o zaman 40 numaraydı ayaklarım önceden şuan terlik bulamıyorum mafoldumben

Çok heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum Evrişim bildiğin gibi değil. Geçmiyor günleeer.



Kızlar tebrikleriniz için teşekkürler. Bugün doktora gittim, dün gece sabaha kadar yaşadığım sancıları tarif ettim doktora. Çok yoğun bir büyük abdest yapma dürtüsü ama wc.ye gidiyorum hiçbirşey yok, dedim. Doktor bana, "tarif ettiğin durum doğum sancısı ama nst.de sancı görünmüyor. Bebeğin durumu, suyu vs.. iyi" dedi. Yani bir nevi doğum sancısı yaşamışım. Kızım 2800 gr. olmuş.

maşallah kızına :nazar:

bugun yoktum arkadaslar sayfalarca yazmıssınızz

evde temizlik vardı sabahtan kadın geldi evi dandini etti berke biryandan ayak altında dolasıyor kadına rahat yok, dedim biz kacalım oturcaktık guya hani balkonu temziler ben kurulurum balkona dedim ama berke faktorunu unutum neyse dedim ablama gideyim karsıda oturuyor sisli taraflarında
çıktık yola bombostu yol çok kolay geçtim aklıma cevahire gitmek dustu orda debenhams diye bir magaza var ingiliz markası mothercare tarzı seylervar indirime girsin bakcam buraya diye kafaya yazmısım anacım iyiki gittim yuzde 70 lerde indirim vardı seney bir yas için kizima birsuru guzel kiyafet aldımm allah kullanmayı nasıp eder insallahh
sonra c a dan birsuru tulum aldım tanesi 9 tl ye inmis 15 lerden falan kıslık altı aylık falan kadife tulumlar aldım oyle guzellerki

mother caredende birseyler aldım derken uçsaat dolanmısım geberiyordum yorgunluktan berke oyun alanına gitmek istedi e kardesi için onca zaman benimle magaza geztdi gıkını çıkarmadı onada odul lazım dedim ama ben bitmistim zatenn daha beter oldum onun oyun alanında turlamasını beklerken
ablama gittim o arada ablam birsaat beni aramıs altı kere mi ne acmamısım duymamımısm ay merak ettim tdiye bir trip
ay allahım bir saat tel acmıyım herkes dogurdgumu dusnuyor sanki kedi yavrusu çıkarcam iki dk da ))))))
ay dedim merak etmeyin beni merak etmeniz bile sinir ediyorartık agresifim gerginim doguma kalmıs 10 gun beni rahat bırakın :))))

neyse ablamda oturdum falan trafik aclısın eve donim topicigimizi okuyayım diye heyecnala gledim amma dokturmussuunz iki bebisimiz daha olums bugun resimlere henuz bakmadımm

nazandan da haberim yoktu bana soranlar olmus simdi okudum yarın konuscam artık
bana artık bi zahmet haber verir dogurursa insalah:)


.bu arada yarın havuza gidiyorum son kez amma çıkısmıssınız son gunler gitme diye nedeni nedir ki son gunlerin =;=

bende son kez girip keyif yapayım biraz bronzlasayım dogumda yakısıklı çıksın resimlerim dedim ve gidiyorum

güle güle giysin kızın aldıklarını
bende hemen hemen hergün denize giriyorum kapkara oldum misafirler sağolsun yalnız bırakmamak adına denizdeyim hep sositososito
Gunaydiiiiiinnn, herkes uyuyoken yaziyim edim, dun gece girdim, gecmise bakarken sizmisim:))



Annecigim geldi, tesekkurler:))bana bi suru cicic mamalar ve ciicler getirmis, Teo'ya da:)) baya bi hasret giderdik, tabi o biyandan is yapmaya koyuldu, kendisi kurtlu oldugu ve is yapmadan 5 dk duramadigi icin:)) elektrik supurgesi, mutfak duzenlemesi,en son Tibetle elinden utuyu zor aldik:)) dedik anne dur, is cok, ben sana gunlere yayarim:)))komik kadin ya, atom karincam benim, cok ozlemisim:))


gözün aydın nurdan senin adına sevindim artık uzat ayaklarını keyfini çıkar kalan günlerinin annen sana cici mamalarda yapar :dance:
Günaydın topik halkı.:)

haberlerde izledim az önce..bugün batı-doğu ve güneyde en sıcak günmüş..:KK43:(( ve yarın da devam edecekmiş...istanbul tarafındakiler bugün şanslı..:bbo:


ya burası cehennem gibi yaa :gitme:
az önce Hatıra aradı..oğlunun sarılığı yükselmiş..hastaneye yatırmışlar, ışık altına...hepinize çok çok selamı var bu arada...
haftaiçi müsait bi zamanında arıycak, kısmetse o zaman gidebilcem..

inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişimiz :Saruboceq:

yağmur yağıyor inanamıyorum..ama hemen geçer...olsun bu da iyi...

bizede gönderirmisin azıcık yağmur ?? :kedi:

gecen hemen gırdım cıktım cok yazamadım.
8agustosta dogması gerekıodu. 21 temmuz gecesı wc ye gittim. geldım yatacakken bı baktım altım ıslak. heralde uyku sersemıne şortu indirmeden yaptım dedım :kedi: sonra degıstırdım yatarken bı baktım gene ıslak. kokusuna baktım şekerli bişey. renksiz. aklınızda bulunsun. demekki suyum geldi dedım. annemde kalıodum. annemı babamı esımı kaldırdım. hastaneyı aradım gel dedıler. gece 3 te gıttık. benı once ultrasona aldılar. gelıo dedı doktor. sonra dogumhaneye ındım. ebe alttan muayene yapotı. çatı darmıs. suyumda bıtmıs. çok geldı cunku. nstye gırdım. kalp atısı yavastı. bebek açmış. sonra 3 saat felan sancı cektım ama yarım saatte bır felan gelıodu. adet sancısı gıbı.arada buyuk tuvaletıme cıktım. serumla bırlıkte gıttım. kımse yoktu tek basınaydım vallahı ınsan tırsıo. gece oldugu ıcın uykulu mıllet :) sonra gene nstye koydular. kalp atısları ııce azalmıs. acıl sezeryn dedıler. sonra sonda takıldı. bısey koklattılar. koluuma bıseyler taktılar. sonra gozlerımı actıggımda aglamaya basladım. odamdaydım. gerısı korkunctu. gaz cıkarmam gerekıodu. sancılı sancılı yuruttuler zorla. seze4ryanla dogum yapacaklara onerım yanınızda kayısı suyu goturun. gercek kayısıdan kendınız yapın. onu için vede bolbol yuruyun. dıger gun gazım cıktı. 1 gece daha kalamazdım cok sıcaktı. dılekce yazdım erken cıktım. anca oturmaya basladım cok zor yaaaaaaaaaaaaaaaasenağlama
ama bebegım için herseye degermış cok tatlı :nazar:


maşallah kızna kavuşmuşsun darısı başımıza zemuszemus
kızlar benim yüzüm de çok şişti sanki. herkes öyle diyor. fotolara bakıyorum, evet gözlerim burnum bile şişmiş. hatta dudaklarım silikonlu gibi olmuş.

bende botokslu gibiyim aynada pek belli olmuyor sanki ama dün çekildiğim resimlerde çok şişko gördüm kendimi :kedi:


bende perşembe doktordaydım kızım 2879 gr boyuda iyi dedi ama söylemedi nst ye girdik ilk biraz sancı çıktı 7 sine tarihimizi verdi iğne yaptı ciğer geliştiriciymiş ama anlamadım size böyle bir iğne yapıldı mı?? CADIARZU hazırlıklar devam ediyor artık yavaş yavaş doğum çantalarınıda hazırlamam lazım uzun zamandır uzak kaldım canan artık doğuma gelirsin ve hastanenide görürsün..

doktor hala yüzebilirsin dedi bu ara karnım taş gibi kaburgalarım ağrıyor hava sıcak ama şükür kızıma kavuşmama az kaldı :lepi:

herkes iyidir inşallah... siney vardı ne oldu haber yok ondan da???
 
Kacakkedı (Sebnem) den haberler;

Ayın 23 ünde eve gelebılmısler,bebekte solunum problemı ve sarılık gorulmus,şimdi duzeldi sayılır dıyor, Allah sukur ıyıyız dıyor. Su an ıkısı de evdelermıs ve de durumalrı ıyıymıs. Buse Dilara kızının adı.

Topıktekı herkese hayırlı dogumlar dılıyor arkadasım.. selamlarını gonderıyor.

güzel bir haber daha a.s.

İnsallah.. amin.

Her gün bir soda ıcıyor musunuz arkadaslar?? Aman unutmayın.. bılıyorsunuz, bebeklerın sarılık olma rıskını azaltıyor.. en azından bız elımızden gelenı yapmıs olalım.. gerısı Allaha kalmıs artık..

ya ama ben hamilelik boyunca hiç soda içmedim hiç sevmem ben sodayı başka bir yolu yok mu??? CADIARZU
 
X