2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

falla millet üşümüş dün gece mercimek napaalım işte antalyanın da havası böle sıcak sıcak nemli çekilmez şimdi oralar hiç her güzelin bi kusuru var
 
40.haftanı doldurma dedi doktor.evet dedğin gibi kilosu çok iyi ve fazla beklemeyelim dışkısını yapar ozamanda tehlikeye girmesin dedi.o yüzden pazatesine kadar beklicem açıkçası bende artık korkmaya başladım.hayırlısı inşallah.

Hayırlısı olsun canım.. Çok az zaman kaldı.. Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
 
ayyy gulistanim buyuk harflerleyazıp heyecanyaptırmaburda bize noluyor dedim dogurdummu diyceksonunda:)) neyseki atlatmıssın dahabeklesin seninki bi 37 olsun ondansonra dogur sende:)
ayy evet yazdıkdAN SONRA KENDİKENDİME DEDİMKİ KIZLAR ŞİMDİ BU YAZININ SONUNDA DOGURDUM DİYE CÜMLE BEKLER AMA YOK YOK DAHA BEKLESİN DİMİ YA 36+6 YI GEÇELİMDE HAYIRLISI BAKALIM ayy yine buyuk oldu elim değidi valla capslock a tekrar silmedim artıkk..

buarada arkadaşlar ben de buluşma fotosu ekleyeceğim birazdan. dün akşam evde değildik o yüzden giremedim.
dün sohbetin en güzel yerinde kızlardan ayrılmak ve doktora gitmek zorunda kaldım. başka saate alamadım randevuyu. oysa nasıl isterdim onlarla pazara da gitmeyi.
doktor bir kere daha nst ye bağladı. hiç sancım görünmüyormuş. bebeğin suyu da iyiymiş. en son ben mi doğuracağım ne? temmuz sonu bekliyoruz dedi doktor. en 7 ağustosa kadar bekleriz hanımefendinin keyfini dedi. çok beklenmesi yi değilmiş. bazen bebekler kakasını yapmaya başlayabiliyorlarmış ya o yüzden.....kızım 2.850 olmuş nihayet. hala çok küçük ama ben yine de mutlu oldum. 2.500 ü geçsin de başka bişey istemiyorum diyordum. bugünleri gösteren allahıma her dakika şükürler ediyorum.
kocaman maşallah diyorum kızına. ohh kilosuda gayet iyi annesi evet sen hep 2500 geçsin derdin ya sen gör bak kızın daha kaç kilolara erişecek inşallah..

Gülistan geçmiş olsun canım, bütün belirtileri yaşamışsın.. mideni üşütmüşsündür belki dikkat et kendine
saol canm valla sanırım mideme bişey dokundu. geceki son sancıdan sonra olmadı bidaha. ama eşim benden daha sakın sogukkanlı ben ona herşeyi okuyorum bilgisi olsun diye ya o diyorki sancıların düzensiz hem bu haftalarda normal sen panik yapma diye moral verdi saolsun

canım cok gecmıs olsun,valla kötü bı gece olmus senın için.kesın ceyranda falan kaldın üşüttün tabe.neyse suan ıyı olmana sevındım.
ya gece heryer açık yatıyoruz zaten evde bide güya gecelik giyiyorum ama kıçım başım açık oluyor tepinerek yattıgım için sadece göbek bel cevremi örtüyorum

PINKY gecmis olsun tatlim, tun ayni sey banada oldu, ama snirim benim yedigim bisey dokundu, mide bulantisi terleme; sicak basmasi,ama allahtan uzun surmedi, Tibet kofte ekmek alip gelms kadinla bana oglen icin onu yemistim, onada dokunmus, baharat v.s. falan heralde, hayret surekli aldigimiz biyerdi ama....
saol canm sanada geçmiş olsun dedimya dün soguk komposto içmiştim kesin o dokundu bi daha soguk bişey mi tövbeeeeeee

Çok çok gecmıs olsun Pinkymm, iyi olduguna sevındım kuzum.. söz, herkes sırasıyla doguracak.. :)) uzme sen kendını.. :))
saol canımcım.. ayhh evet ya herkes sırasını bilsin dimi. gypsym bi dogursun bakalım. birden korktum valla. aklımdan neler geçti.

pinky cok gecmis olsun evet o ates basmalı terlemeli sey bana gun icinde cok sık oluyo o yuzden ne yasadıgını anlayabiliorum. neyseki atlatmıssın aman dikkat et kendine. belirtilerinide ii gozle. bak size olan hicbisey bana olmuyo diodun nazar ettin kendine
ayyy sorma ya benmde aklıma geldi kendikendime nazar ettim diye. ama sanırım bu haftalar için normal bir süreç malum ben sizden bi kaç hafta gerideyim ya

pinky geçmiş olsun canım dün geceyi çoğu arkadaş zor geçirdi sanırım. rüyalar havanın soğukluğu çarptı sanırım bizleri.
saol canm daha dikkatli olmamız gerek valla..ya bi kaç gundur hava o kadar serinki akşamları balkonda üstüme şal bile alıyorum ama gecelri çok rahat uyuynuyor.
 
kızlar ya pc basındayımm surekli yazıyroum bir gonderiyorum bir sayfa daha ileri gitmissiniz bu ne hizz topigin en hareketli gunlerini yasıyoruz sanırım allah bereket versin sesimiz hiç kesilmesinnnn
 
Ebruska..Ayçaa....kızlar Kayra normal doğum yapıcaktı zaten..hep öyle bekleniyodu..30 temmuz gibi demişti dr.u ...normal doğum için..Burko'nun listesinde ufak bi karışıklık oldu sanırım..
 
ayyyy allahım ne kadar hızlı yazıyorsunuz be kızlar.....arada bir wc ye filan gidiyorum geliyorum sayfalar dolmuş yine.....
EVRİŞ kapı süsü şahane olmuş. kapıya o şekilde dolayabilmek için kaç metre tül aldınız? ben de o şekilde dolamak istiyorum. hastane kapıları daha geniş oluyor gerçi, bolca almak lazım ama aşağı yukarı bi ölçü versene sen bana arkadaşım. hayyy allah 6 saat dolaştım tahtakalede de aklıma tül almak bi de takı yastığı almak gelmedi iyi mi? bir daha da çıkamam, ablam alıversin artık....
.EBRUSKA, bir hafta önce temizlenmiş ev, bu hafta kadın gelemedi diye ağlanır mı be kuzum? hormonlardan garanti... sana da komik gelecek birazdan..... kim bakacak senin camına allah aşkına? ne kadar kirlenmiş olabilir ki?
.
HEPİNİZ ÇOK TATLISINIZ, çoğunuzun yazısından alıntı yapmadım bu kez, ama içimden topluca bunu yazmak geçti.
 
gulistancımbenim berke 36+6 da dogmustuuu benim için olay gun cumartesi gunu o gunude atlattıkmı tamamdır rahimde daha uzun sure bebek tutabilme ozelligim varmis diyebilcem :KK66:))

onun haricinde persembe gece saat 12 den sonra olmasınıçok istiyüorum aslan burcu kızı olsun diye bakalım kismetttt hani erken falan olursa diye

tum bunların haricinde cok sevgili gorumcem tatilde pazar aksama kadar bekle sakın dogurma dedi
oglumu da o tatile gittikten iki gun sonra dogurmus tum planları alt ust etmistim simdi yine aynı sey yine yaz donemi yine bazı sevdiklerim tatilde beni bekle diye diye gittiler insalah bekler kızım
 
nurdan hormonlar zıpladı bende dun gordum ya kızın biri emraha yazılıomus bnde zeyna gibi sallıyorum kızı bacagından havada ordan burdan hayt huyt :))

size doyum olmaz kactım

:roflol:

Mucize, üzülme canım kıyamam ben sana.. Ben gelirim sana, kendimi paralatmaya, nolcek sanki.. zemuszemus

düşünceli insanın hali başka tabi... neyse kıyamadım şimdi, doğurduktan sonra gelirsin o ara paralarım zeyna gibi hehe :)
 
heralde ben genel aneztezi ile sezaryan olursam sayet uyandıgımda ilk soracagım soru kiz dimi diye olacak :KK66:) hala içmide kuskular oluyor ara ara elimde kuku fotosu olsa bile ne bilim karnımı erkge benzettimi kadınlar su meshur komsular kil kapıyorum
yada iste bir oglan birkiz aman ne ideal ama annesi supriz olmasın bizim bilmekmim aylarca gitti kız dendi bir çıktı erkek falan cumlelerini duyunca içim bir geriliyor:))))
yani hani malum olmus olabilirmi bu çok bilen komsulara diyorum ama yok olmaz heralde

bu arada iki oglum olmasınıda isterim ama kendimi kiza çok hazırladım hazırlıklar kız adına o yuzden yoksa sanmayın cinseyet ayrımı falan yapıyorum hos beni bilen biliyor aylardır yasadgım cinsiyet çıkmazlarını yinede anlatayım dedim herkes burda iken:B))))
 
kizlar bu ruyalar hormonlar yuzunden mi sapitti, sabah aglayarak uyandim, hala kendime gelemedim:KK43:(
1. ruya Tibet yine beni aldatiyor, ciroz bi kizla, hatta babasi da yaninda ve onayliyor bunu...
2. ruya annemle kavga ediyorum buraya geldigi ilk gun, cunku havaalaninda bizi beklemeyip haber vermeyip taksiyle eve geliyor 69 euro veriyor taksiciye, bende delimisin niye aramiyosun o kadar para verilirmi diyorum...sonra kavga cikiyor..
yani bu ikisi ust uste arada bi cis molsiyla fazla geldi 1 gecede...

Noracım hayırdır inşallah. Benim de rüyalarım uçuyor bu aralar. Hormonlardan herhalde. İyi yoralım, iyi olsun. Eşin seni çok seviyor ve çevresinden de destek alıyor. Annen seni ziyarete gelecek ve Anne, anneanne ve torun harika zaman geçireceksiniz.
 
Pinky...geçmiş olsun canım...geçen haftalarda bana da olmuştu..mideni üşütmüşsün demişti dr..fazla soğuk-sıcak ve de yağlı-ağır şeyler yiyip içmiyceksin...havaların bi soğuk bi sıcak olması tetikliyo bu durumu..
 
evriss ne guzelligi bea :) guzellikmi kaldı kocam bile erkek eli tutuorum sanıorum derken :)) benim derdim sagsalim dogursamda guzellessemde :)))))))))))
senin saçların yeter BABY
normal doğum yapıcak arkadaşlar doğum tarihiniz içinize doğuyomu? sezaryanların tarihi belli oluyoya aslında benim aklımdada hep tarih var kendimi o tarihe şartladım o tarihte olması çok yüksek ilk başta 14 ağustos diyodum ama ben şu an doğumu geciktirici hap alıyorum altı saatte bir biraz hapı geciktirince sancılarım geliyo 3ünde hapı bırakım ve 4ünde doğum yapacağımı düşünüyorum o güne kendimi şartladım. bakalım ne olacak
BENİM DE İÇİME 2 AĞUSTOS DOĞUYOR, HAYIRLISI BAKALIM.
 
benim içime tarih felan doğmuyo...ama dün akşam çatım çok ağrıdı..sanki kafasını iyice yerleştiriyo, açıyo yolunu gibi...bikaç defa aaaa aaa felan dedim..bi ara panik oldum..
 
PıNKY geçmiş olsun canım her ne olduysa... kaçırdım galiba, ama şuan iyisin gibi algıladım. sorun yok galiba. ama herkes sana geçmiş olsun dediği için ben de diyeyim dedim.
doğumlar yaklaştı biz hala sana gelemedik be PıNKY. hani sen pasta börek çörek yapacaktın da gün yapacaktık? tühhh yaaaaaa neyse artık çocukları toplayıp geliriz.
 
benim içime tarih felan doğmuyo...ama dün akşam çatım çok ağrıdı..sanki kafasını iyice yerleştiriyo, açıyo yolunu gibi...bikaç defa aaaa aaa felan dedim..bi ara panik oldum..

senin karnın indi mi aşağı mercimekim? göğüsle karın çıkıntısı arasında 4 parmak olması lazımmış inmiş demek için...
 
ayyyy allahım ne kadar hızlı yazıyorsunuz be kızlar.....arada bir wc ye filan gidiyorum geliyorum sayfalar dolmuş yine.....
EVRİŞ kapı süsü şahane olmuş. kapıya o şekilde dolayabilmek için kaç metre tül aldınız? ben de o şekilde dolamak istiyorum. hastane kapıları daha geniş oluyor gerçi, bolca almak lazım ama aşağı yukarı bi ölçü versene sen bana arkadaşım. hayyy allah 6 saat dolaştım tahtakalede de aklıma tül almak bi de takı yastığı almak gelmedi iyi mi? bir daha da çıkamam, ablam alıversin artık....
.EBRUSKA, bir hafta önce temizlenmiş ev, bu hafta kadın gelemedi diye ağlanır mı be kuzum? hormonlardan garanti... sana da komik gelecek birazdan..... kim bakacak senin camına allah aşkına? ne kadar kirlenmiş olabilir ki?
.
HEPİNİZ ÇOK TATLISINIZ, çoğunuzun yazısından alıntı yapmadım bu kez, ama içimden topluca bunu yazmak geçti.


8 metre alındı.. hayde hayde yettı.. onune de dolgun gorunsun dıye bagladıktan sonra sarkıtmak ıcın cok ıdeal oldu bu olçü.. tesekkur ederım kuzum..
 
X