kızlar bu arada çok ciddi bir rahatsızlık geçirip hastanede yattım ve burada sizinle paylaştım.ama mesajıma geçmiş olsun deyip hatır soran 60 kişiden 4 kişi olmuş.çok kırıldım hepinize.senağlamaPETRİK,NORRA,HELİN,FİGEN teşekkürler arkadaşlar duyarlılığınız için.diğerleri sadece teşekkür ederim...:çok üzgünüm:
Çok biliyo bu kayınvalideler, gıcık oluyorum.
Benimki de 2-3 hafta önce gelmişti. Balık pişirmekle hiç alakası yoktur. Ben yapınca parmaklarını yer. Salatama bayılırlar aile boyu. ama gene de ben yaparken "tuzunu çok koyma, o kadar yağ çok, ekşisi fazla oldu, kırmızı lahana mı??" gibi saçma sapan benim yıllardır kullandığım ölçüleri (ki, geçmişte bizim evde de annem tansiyon hastası olduğu için tuzu-yağı çok az kullanırdık, hala da öyleyim, evime margain sokmam mesela) eleştirmek için yer arıyor beni gıcık ediyor.
Sen birlikte yaşıyorsun sanırım? Hiç çekilmez arkadaşım yaa, allah yardımcın olsun.
kayra42 geçmiş olsun canım benim haberim olmadı bile uzun süre girmedim geçmişide okumadım açıkcası.daha yeni ayaklandım bende.hamileyken hastanelerde yatmak sinir bozucu biliyorum.az yatmadım bende zamanında.neyseki şimdi iyisin sanırım.tekrar geçmiş olsun.
3-4 saat bakamadım pcye ne kadar çok kaynatmışsınız kısslar :1shok: Sizlerin hızına yetişmek çok zor gerçekten. Canım kayracımi bu arada büyük geçmiş olsun sana. Uzun zamandır yazmadığını farketmiştim ama çok sık online olamıyorsun die düşünmüştüm. Çok büyük geçmiş olsun. Hasta olduğun kısmı atlamış olmalıyım. Tekrar büyük geçmiş olsun umarım affediliriz:1hug:
sağol canım teşekkür ederim.okul varken pek fazla giremiyordum ama 15 gün sizlerleyim inşallah.
BABYMOM allah bağışlasın miniğini...
kızlar 2.trimestriden sonra saç boyatma hakkında neler düşünüyorsunuz???
kızlar ben geldim cok sukur gordum minisimi cok goremedim cunku dr onunde olctu degerleri uyuz oldum biraz ama ii melegim. 4gun ileri attık 12+3 cıktık ultrasonda kanda verdim 2li icin bakalım bir hafta sonra cıkacakmıs sonuc. bebisimin resmi ekte teyzosları
http://i41.tinypic.com/o9ltgo.jpg
biraz gecmisi okuyim simdi geldim
sanırım beni soran olmamış...1 haftadır yoktum...neyse ...çok kötü geçirdim 1 haftayı grip kusma mahvoldum bide kusunca kanla karışık geliyo bayıltıyo beni o derece yani şimdi iim..çok şükür..geceleri ağzımın altına havlu koyuyom zehir gibi su akıyo ağzımdan ..yediklerimin hiç tadı yok bu hep aynı...kist için gittim dr değişcektim ya dr beilbnler bilir densiz dr boşuna dopplere girdim kist normal olan bişi imiş..kendi dr devam etcem...bu kadar...umarım siz iisinizdir...
amın bitanem evet malesef birlıkteyım ve kaynanam temnızlık hastası acayıp bısy 51 yasında demezssın hıc yorulmaz mı ınsan ya hasta kadın ne olucak
kızlar ben geldim cok sukur gordum minisimi cok goremedim cunku dr onunde olctu degerleri uyuz oldum biraz ama ii melegim. 4gun ileri attık 12+3 cıktık ultrasonda kanda verdim 2li icin bakalım bir hafta sonra cıkacakmıs sonuc. bebisimin resmi ekte teyzosları
http://i41.tinypic.com/o9ltgo.jpg
biraz gecmisi okuyim simdi geldim