2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuduktan sonra yazayım diyorum. Okudukça yorum yapmaya niyetlendiğim alıntılar oluyor ama güncel sayfaya geldiğimde hepsi çoktan güncelliğini yitirmiş oluyor..
Önce kendimden başlayayım madem:

Bugün dr. randevumuz vardı. Kızım hala dönmedi. Ben zaten dönmediğini hissediyordum. Bugüne kadar kızıma dönme şansı veren doktorum bugün artık sezaryen tarihi verelim dedi. Bir fena oldum, heyecan bastı.. 29 TEMMUZ ÇARŞAMBA gününe not aldı doktorum. Ama öncesinde bu cts tekrar görecek beni. Eşim hala kızından umutlu, belki ctsye dönmüş olur diyor ama ben açıkcası bu saatten sonra böyle bir atraksiyon beklemiyorum. Hep şartlar uygun olursa normal doğumu yaşamak isterim derken, şimdi ne yalan söyliim, bu saatten sonra dönmesini de pek istemiyorum sanki..:kedi: Biraz şartlanma meselesi sanki.. Ama düşündükçe, haftaya kızıma kavuşacağımı bilmek insana ayrı bir heyecan katıyor. Biraz da melankolik oldum be kızlar.. Vay beee, bir hamilelik de böyle geçti, bitti dedim kendi kendime.. Hepimizin hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun...

Canım, müjde!! Ben geliyorum yarın. Ama ben Beşiktaş'tan Üsküdar'a geçip oradan taksiye binerim diye plan yaptım. Böylesi daha rahat geldi bana :)Teklifin için teşekkürler gene de..


Başak'cım geçmiş olsun. Kendine dikkat et kuzum. İki defa alttan muayene olmak sana biraz sıkıntı yaptırmıştır ama olsun be güzelim, sonuçta senin ve bebişin sağlığıyla ilgili bir durum. Bu arada, kısmetse, aynı gün, aynı saatte sezaryene alınıyor olacağız.. Allah ikimizin de yardımcısı olsun :)

pöffffffff kayraya şimdi mesaj çekeyim derken eşimin dayısına mesaj çektim doğum yaptın mı diye.nasıl becerdim böyle birşeyi anlamadım.

Buna çok güldüm.. Sen çok yaşa e mi? Adamcağızdan cevap geldi mi peki ??

geçmişi okuya okuya geleyim dedim ama çok demode mesajlar atmış oluyorum o zaman da... konu çoktan kapanmış oluyor ben yorum yapana kadar.
Aynen Nazan'cım.. Duygularıma tercüman olmuşsun :)

Bu arada, bebek şekerlerin, kapı süsün, albümün, şeker sepetin.. hepsi ama hepsi ŞAHANE olmuş Nazan'cım.. Ellerine sağlık, çok zevkli seçimler yapmışsın..

Doktorun özel muayenehanesine gidenler NST için nekadar ödedi arkadaşlar?

Ben NST için ekstra birşey ödemiyorum. Doktordan doktora uygulama değişiyor galiba..

NAZAN, hepsi çok güzel olmuş canım.Güle güle kullanın. Hele pusete bayıldım. :)

Kilo konusunda son 2 haftada 2 kg almış olmam canımı sıktı. Hem de istahım olmadığı halde, yaaa (

Taze'cim, belki de vücudundaki ödemin artmasıyla ilgilidir o 2 kilo? Yani son zamanlarda her tarafımız şişmeye başladı. Sıkma canını be güzelim, doğum sonrası verilir hepsi... Ben artık evde tartıya çıkmıyorum mesela, kafamı ota boka takmayayım diyorum. Çünkü ben de oldum olası kilomu dert etmişimdir, hep kendimi takip etmişimdir. Başlarda hamileliğin doğası gereği alınan kiloları bile dert ediyordum, sanki aynı kiloda kalmam gerekirmiş gibi. Sonra baktım manasızca kilo takıntısı yapıyorum, ben de tartıya küstüm, oldu bitti


Ayyy, barcelona! Oranın da yemeklerine hastayım. Muhteşem! Servisi kötü, garsonlar ilgisiz ama, yemekler 10 numero!

Ya Gypsy, Taze.. Utandım kendimden.. Beşiktaş'ta oturuyorum, istesem Taksim'e yürüyerek bile gidebilirim ama aylardır gitmedim desem inanır mısınız?İstiklal'in kalabalığını kaldıramıyorum ben uzuuuuca bir süredir..
 

o ignelerin pekte ii olmadıgını duymustum yani ben yaptırmam . hormonel hicisi almak istemiorum vucuduma ama simdi yeni spral cıkmıs hormonlu spralmi ne diolar o cok iimis bilmiorum ozaman dusuncem ama simdiden karar vermekte lazım eftelyacım cunku az kaldı. malum biz cocuk olsun die korunmuyoduk 1.5 sene korunmadık simdi zor gelcek bakalım nasip.
 
mafoldumbenmoralim sıfır oldu gökhanla msnede konuştuk gitmiş bugün şubeye bozdurmuş tecilini askere gidicek kasım yada aralıkta nası içim sızladı napcam yaa ben off off allahtan oğluşum olacak ozmanada vakit geçecekmafoldumben:sinifsinif::gitme:
 
bende onun için diorum bizdede hiç korunma olmadı napcağız bilmiorumda spralide bünyeye göre takıolarmı yenisini bilmiomda benim arkadaşıma takmadı canım ya dr bünyen kaldırmaz diee napcaz bilmiom ben zaten en fazla 5 ay korunacağım onunda 1 ayı doğumdan sonrasını sayma 1 ayı gidecek kaldı 4 ay 4 ay korunucam sonra gökhan yolcuukaydirigubbakcemile3
 
ça ça ça Ayçaaaaa
nabersin bügün yoktun buralarda

buralardaydım aslında ama keyifsizdim..sebebi yok öylesine.. ama senin NST maceralarını okuyunca neşem yerime geldi..


Aftabru, ben süslemelerden sepetli olanları daha çok beğendim. Eline koluna sağlık.

Furko, 146 deyince çoook uzak günlere gittim geldim.. Hala varmıymış yaa. Hay allah..
 
Ebru...hayırlı olsun tarihiniz..sağlıkla gelsin yavrun..çok az kalmış ama..:)
 
ben çıkıyorum kızlar gözlerim yanıo artık yarın grşrz ii gecelera.s.
 
merhaba kızlar
veeee işte bunlar da kendi yaptığımız şekerleri şeker sepeti de puset şeklinde. ilerde oyuncağı olacak kızımın
aftabru hepsi birbirinden güzel eline sağlık

[
Doktorun özel muayenehanesine gidenler NST için nekadar ödedi arkadaşlar?
canım ben ilk haftalarda gitmiştim ama benim giittiğim tahlil ve böyle özel durumlarda üniv. yönlendiriyodu hocaydıda sonrada gitmedim zaten

inşallah sorun yoktur canım benimde ağdaya gitmem gerekiyo sanırım çatala yatcam ama şu limon ve yağ yüzünden bütün cildim tahriş eğer ağda olursam mahvolurum hoş bu cildi dra nasıl açıklıcam onuda bilmiyorumda kafamçokkarıştı
esra sana bayılıyorum :roflol::roflol::roflol:
canım benim ilk başlarda da olmuştu dr suyun kendini tamamlar demişti gene var ama suyun normal olduğunu söylüyo

geçmiş olsun canım tarihinizde hayırlı olsun

canım bugün benimde öle oldu yani yorum konusunda ama tekrar hatırlatmamak için yorum yapmıcam,
hakkında hayırlısı olsun canım bebeğin iyi olsunda tarihte alınmış maşallah

üzülme canmım oğlunla zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın allah tez zaman da kavustursun
 
Ebru...hayırlı olsun tarihiniz..sağlıkla gelsin yavrun..çok az kalmış ama..:)

Sağol canım benim.. Hakikaten çok az kaldı.. Ben bir aptallaştım zaten.. Kendimi sınavdan önce bildiği herşeyi unutup paniğe kapılan öğrenciler gibi hissediyorum.. :kedi:
 
Sağol canım benim.. Hakikaten çok az kaldı.. Ben bir aptallaştım zaten.. Kendimi sınavdan önce bildiği herşeyi unutup paniğe kapılan öğrenciler gibi hissediyorum.. :kedi:

ah canımm..ben de hiç bana sıra gelmiycekmiş gibi hissediyorum..epidural olcaksın diimi?
 
Teşekkür ederim Evros.. tarihimiz de alındı, geriye kaldı günlerin geçmesini beklemek..
 
ah canımm..ben de hiç bana sıra gelmiycekmiş gibi hissediyorum..epidural olcaksın diimi?

Yok canım.. Doktorum o opsiyonu da aldı elimden.. Bebek makat geliş olduğu için içeriden alınması sırasında biraz kurcalayabilirlermiş beni. Bu da bende rahatsızlık yaratırmış. Tamamen uyutulmuş = tamamen gevşemiş bir hasta olmam gerekiyormuş.. Ben artık hiçbir şey için diretmiyorum.. Dr. ne derse ona ikrar ediyorum..
 

Hakkınızda hayırlısı olsun.. oglunla anlamazsın bıle emın ol.. sımdı buna uzuleyım deyım cocugunu ıcerıde kasma.. vardır bı hayır.. üzülme lütfen.

Ebruska, tarıhın hayırlı olsun arkadasım.. yannıs neden doktorun bu kadar erken alıyor senı?? var mı ozel bır nedenı?? bebek donmeyınce erken mı alınıyormuş ?
 
nazannn herşey harika olmuş özellikle şekerler :))) gerçekten ..ellerine sağlık
puseti tam olarak algılayamadım ben kendisini görmem lazım bizzat.. isim konusunda bende seni merak ediyordum. denizin yanına bende naz düşünmüştüm vazgeçtim. seninde vazgeçtiğine sevindim. çok fazla var bencede, ama hala ikinci isim arıyorum....
 

doğru söylüyosun..bi noktadan sonra dr.un söylediklerine boyun eğmek lazım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…