Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar bende 12+3 gebeyim bugun ikili teste gittim bebek iyiydi fakat idrar yollarimda iltihap cikti doktor suda cozunen bir ilac verdi ama ben tedirginim benim gibi olan varmi aranizda bu arada benide listenize eklerseniz cok seviniriimmmm
hosgeldın canım aramıza,muhtemel dogum tarıhını söle senı de listemıze eklıyım yerimsenibenselam herkese bende 9+5 haftalık hamileyim.Allah hepimizi tamamına erdirip saglılı bebkler nasip etsin. inş.
Selam kızlar. Size cuma gününden beri yazıcam bir türlü fırsat bulamadım. Cuma günü kontrolüm vardı. Bebişimi gördük, canım ellerini hareket ettiriyor, elini yüzüne görütüyor, sağa sola hareket ediyor. Allahım o ne güzel bir şey. Herşey normal dedi dr maaşallah. 3 cm olmuş. Gittiğimizde 9+5 günlüktü. Bugün 10+1 olduk. Kocaman olmuş :dance:
Kan ve idrar testi yaptırmıştım onlarda normal çıktı. Takviye ilaç vermeye hiç gerek yok dedi. Nasıl mutluyum anlatamam. 2 hafta sonra gidicem tekrar. O zamanda ense kalınlığını ölçücek. Umarım herşey hep böyle yolunda gider. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...:ecrin_bebek::Saruboceq:
güzel anneler günaydın nasılsınız kızlar ben çoookk kötüyüm grip oldum yanı sıra başım ağrıyor nefsimi güçlükle alıyorum yarın hemen doktora gideceğim sizde ne var ne yok kızlarrr:çok üzgünüm:
selam herkese bende 9+5 haftalık hamileyim.Allah hepimizi tamamına erdirip saglılı bebkler nasip etsin. inş.
Kayra maşallah bebeğine, sayenizde tecrübe kazanıyoruz saolun bildiklerini, öğrendiklerini , bebişinin resmini paylaşan herkes saolsun
çok sabırsızlanıyorum bebişimi göremek için 5 şubatı bekliyorum
merhaba kayra42
bende şuan hamileyim ve allah izin verirse Ağustos 2009 da anne olacağım
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin
bu hafta bazı testlerim var onları yaptıracağım nasıl geçiyor hamileliğin kayra42
kızlar bu arada çok ciddi bir rahatsızlık geçirip hastanede yattım ve burada sizinle paylaştım.ama mesajıma geçmiş olsun deyip hatır soran 60 kişiden 4 kişi olmuş.çok kırıldım hepinize.senağlamaPETRİK,NORRA,HELİN,FİGEN teşekkürler arkadaşlar duyarlılığınız için.diğerleri sadece teşekkür ederim...:çok üzgünüm: