2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nefes alamıyosun anladık sıcak oda tamamda duş neden alamıyosun ben her gun alıyorum hatta bazen ıkı defa zuzu sana yasakmı :uhm:yanlızsın falan korkuyomusun

yok canim sen kacirdin sanirim, bebeklerden once 1 haftadir topigin mevzusuydu bizim tadilat, gina geldi herkese beni dinlemekten sanirirm artik, sinirlendikce yazdim cunku:)))evde tadilat var, banyo yeniden yapiliyor...bitse herkesde bende rahatliycaz:))))
 
bu arada kızlar ne dicem ya ben acayıp hafifledım oturduğum yerden zor kalkardım tutulurdum şimdiyse tak tık şik şak ne bileyim gayet kolay yatıp kalkıyorum oturunca kolay kalkıyorum neden acepCADIARZU
 
ne kaldi eksikler??

emzik biberon vs. kaynatılacak... benim gecelik ve pijamalardan hangisi gidecek ona karar verilecek, hastaneye hangi kıyafetle gidileceği kafada tasarlanacak, hatta çıkışta da giymeye müsait birşeyler olmalı... mesela pantolon yerine etek mi tercih etsem, dönüşte de giyileceği için pantolon zorlar belki... bebek şekeri alınacak, keseler almıştım içine uygun birşey bulmam lazım... sepetimiz yok, oda süsümüz yok, cibbinlik kurulacak, pusetimiz de yok henüz, oyun parkı ya da halımız yok, yarın dr. konttrolümüz var, vs... bu gibi telaşlar...

bir de yarın dr. diyecek ki muhtemelen bebeğin ayrıntılı kilo boy vs. sine bakmamız için görüntüleme merkezinden randevu alın diyecek muhtemelen, ben de ya dr.cum boşver diyeceğim, çünkü açıkçası çok da merak etmiyorum ve gereksiz masraf olarak görüyorum.. ama tabi gönderme amacı başkaysa onu bilemem, yani sırf kilo boy için bakmaya gerek yok bence..
 
6-7 aydır ağzıma sürmedim :a015: ama canım çok istiyor kafamçokkarıştı

Nescafe-tur kahvesi bende hic icmemistim,6-7. aya kadar..sonra trde turk kahvesinin tadini bi kere daha aldim, haftada 1 yada 2 haftada 1 ictim, nescafe coooooookkk uzun zamandir yoktu, ama cok guzel koktu.. cayda haftada 1 ancak..
 

ay evet kaçırmşım cnm ya ne zor olur allah yardımcın olsun bende prensesımın beşiğinin resmını cektım koyamıyorum resmı adres halıne getıremedımkı senağlama sinir oldum valla:1shok:
 

benim de kaldı ufak tefek eksiklerim...cibinlik süslenmedi daha...bebek şekeri ve kapı süsü yok piyasada..kuaföre gidip saçımı başımı düzelttirmem lazım..göğüs ucu kremi almadım daha..evle ilgili ufak tefek şeyler var..pofff.
 
evet kokuyorum, kokkk bakkk:sinifsinif:...
yok allahtan Tibet'in sirketinde dus alma yerleri var, oraya gittik bi iki kere el ayak kesilince, yoksa, ne ben durabilrim ne tibet, nede onu yanima alirim yataga:)))

sırnaşık şey süpersiniz

bu arada kızlar ne dicem ya ben acayıp hafifledım oturduğum yerden zor kalkardım tutulurdum şimdiyse tak tık şik şak ne bileyim gayet kolay yatıp kalkıyorum oturunca kolay kalkıyorum neden acepCADIARZU

bence yat kalk şükret bu duruma
 

kaynatma isi bnimde var, bizimde bikac eksik var ama cok elzem seylr degil, yani bebek ve benim icin hayati onem tasimiyo, bide eger unuttugumbisey olursa,mahrumiyet yeri degil tibet evden alir gelir, 4 gece hastanedeyim, cikis kiyafetimi sonra getiriri falan diyorum..takma bu kadar stress olmaa..
kilosunu eger normal dogum yapicaksan o yuzden onemsiyordur..
 
sırnaşık şey süpersiniz



bence yat kalk şükret bu duruma

cnm herkez diyokı doğum yaklaşınca anne kuş gibi olur acepssssssssssss diyorum daha var çünkü dr dediğine göre 20 günüm falan var bakalım of hafıfledım ama bol bol ter atıyorum cok fazla bunalıp nefes almada zorlanıyorum yanım bıyerden ıyı ama ötekıler açıkara farkını kapatıyo kaydirigubbakcemile3
 
daha bide kuvet almadim ben, bak onu haftaya halledeyim...bizim banyonun telasindan cocugun banyosunu unuttuk iyi mi??
 
az once canim acayip kahve istedi, ustaya yapinca koktu, dayanamadim yaptim, uzun zamandir icmemisim, sutlu kahve...mmmm.....yaninada tabiki 1-2 biskuvii:)))

oh afiyet olsun - türk kahfesinin okadar da zararlı olmadığını biliyorum ben - bişey olmaz arada sırada içmenin

Haftaya büyük iş bekliyo beni şöyle sayim : 1. pazartesi halılar gidiyo yıkamaya
2. salı sabah 2 kadın gelecek eve dipten temizlik
3. salı tüm perdeleri indirip makinadan geçirecem - güneşlikleri ütülemem lazım akşam eşim takacak
halılar cumartesiye kadar gelir ama sersem mi sermesem mi diye bir düşünmem lazım
Kadınla anlaştık doğumuma 3-4 gün kala tekrar gelip elden geçirecek evi - için rahat olsun yeter ki dedi :)

Önümüzdeki hafta herşeyi halledip artık balkonda oturcam günümü beklicem :):)
 

bebek kanala girmistir, asagi inmistir, o yuzen hem rahat nefes alirsin, hem rahat hareket edersin..doguma az kalmis, normal..
 
Canan..ben sermedim halıları..paketli bekliyolar..hem sıcak zaten, doğumu bekliyom o zaman sercem temiz temiz.
 
Nescafe-tur kahvesi bende hic icmemistim,6-7. aya kadar..sonra trde turk kahvesinin tadini bi kere daha aldim, haftada 1 yada 2 haftada 1 ictim, nescafe coooooookkk uzun zamandir yoktu, ama cok guzel koktu.. cayda haftada 1 ancak..

son zamanlarda çay, gazlı içecek anlamında az biraz sapıttım ama kahve içmedim, benim de hasretim o işte :)


evet ya var da var, benim de yazmadığım ayrıntılar da var...
 

banada sali gelicek kadin usta bitirse insallah, heryeri bi sildiririm,halilari yikamaya vermicem, sildiricam guzelce...cumaya annem gelicek onada tum mutfagi indirticem..bi tek seye karar vermem lazim; yatak odasini simdimi alayim bizim, yoksa sonrami, simdi alirsam bizim dolaplari bebise veririm, odasi duzenlenir, sonra alirsam odasi biraz beklicek..perdesini trye gittigimde alicam..
 
hımm, ya ne bileyim, ben artık sıkıldım ölçümlerden, testlerden vs.. yeter diyişim ondan..
benim eksikler de elzem deği,l ama evi de bir düzenlemem lazım...

olacak işte bunlar, sıra bize de geliyor...


Kızlar lohusa şerbeti için kalıplkar var onlardan ne zaman alacaksınız? Alsak durur mu evde? Kaç tane alınacak? vs. vs. bilen anlatsın :)
 
Bu arada tırnaklarımı iyice eeen dipten kestim, şimdi de güzel bir törpüleyeceğim, bebiş erken falan gelirse hem batmasın ona hem de çok hijyenik olsun.... Bu doğumların başlaması yüzünden böyle de hazırlıklara giriştim yani :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…