- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
ay banada birkaç ay evel çok kilo aldım diye birseymi var yoksa diyorud insanalr yok artık falan diyordum ne diyim istiyorum olmuyor diyemedigim tipler var sonuçta isyerinde en yakınalrım biliyorduda istedigimi. simid millet diycek biz sorduk yok artık diyordun hani falan:)günaydın kızlar nasılsınız bakalım epeyce aradan sonra bugün işe başladım......
arkadaşlarım dalga geçmeye başladılar çoğunun haberi yok bayram sana yaramış falan dediler ne o göbek öyle diyorlar hatta birşey varda yoksa bizemi söylemiyorsun falan dediler ya benim göbek fora ya sanki 3-5 aylık gibi duruyor bugün etek giydim pantolonlarım olmuyor ondan bile nasıl belli oluyor.....allahın izniyle kalp atışlarınıda cuma günü duyacağız o günü iple çekiyorum zaten ondan sonra herkese söylemeyi düşünüyorum kısmetse......sizin durumlar nasıl belli oluyormu göbişler yani farkedenler varmı ne yaptınız söyledinizmi herkese benim ailemin haricinde 3-5 kişi biliyor.....
kotu oluyour boyle insanalru stune gelip sorunca sonra yalancı konumunda olmak
:)
bende kalp atısını duyayım oyle is yerindeki herkese soylerim diyorumya bidre yoneticiye gidip bizzat soyleekmi gerekiyor arkadasların kim ievet soylemen gerek diyor kimi diyor gerek yok karnını grorcek zaten hani bilemiyorum çk itici bir sahne benh amileyim demek gidip adamın karsısına :)