- 22 Kasım 2008
- 1.859
- 1
- 50
6000 çok yüksek değilmi canım yaaa çoğul gebelik olmasın
benimde aklıma takıldı sanki buralarda biryerlerde okudum gibi ama doktorum sadece 4 haftalık dedi ve kesenin içi görünmedi bu yüzdende hiçbirşey kesin değil dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6000 çok yüksek değilmi canım yaaa çoğul gebelik olmasın
merhabalarrrr
bugun dr a gittim ama daha eve yeni girdim o yuzden hemen yazamadım,
keseyi gordukkkk çok sukur bugun sat a gore 4+6 yım. ustten baktı dr bastırdı epey gordu ama ben tatmin olmayınca kendimde gormek isteyince vajinal yoldan baktı ve ben net olarak orda gorunce rahatladım :) guvensiz değilim dr uma çok guveniyorum ama gormek istedimkendim o beklenen goruntuyu,
iki hafta sonraya gun verdi kalp atıslarını ikihafta sonra goremeyebiliriz aslında 30u gibi falan kesingorulebilir ama neyse 27 sinde gel sen dedi, 27 si ctesi dr dayım yine yılbasına uç gun kala buseferde yılbası hediyesi olur umarım:)
simdilikhersey yolunda
bende hala en ufakbirbelirti bulantı vs hislerimde değisiklik vsyok.
bugun magzaalarda hamile giysilerine baktım o n bilgi olsun diye guzelkotlar varneler çıkmıs taslı kotlar bile var bir suru ccesit seklinde
ben ogluma hamile iken çok az magaza vardı,
tırtıl için çok uzuldum ne yapmıs peki umarım ilacla falan atılır vucuttan ameliyat falan olmasına gerekolmaz enonemlisi de insallah tupune zarar gelmez.
en korktugum seylerden biri dis gebelikti
çunkusaglambir tane tupum var onada birsey olursahiçsansım kalmcayk dogal yoldan çunku allaha sukur keseyi gordukbu ihtimal bitti
bos gebelikvs olması simdi en kotu ihtimal kese goruldu artık kimyasal gebelik ihtimalide bitti oyle seyler olmiycakbastan beri biliyorum ama yinede burda okudukca insanın aklına giriyor
bu arada drlarınız size vitamin ne verdi
benim dr umsadece folik asit içeren folibol verdi
baska da birsey vermedi
birçok hamile arkadastan elevit diye bir vitamin kulandıklarını duydum ama benim dr um vermedi bana yazarmısınız arkadasalr ne vitaminler verdigini dr larınızın
agırı kesici olarak minoset kullanabileceğimi soyledi onunharicinde her kllanacagın ilacta bana danısacaksın dedi simdilikbu kadar
ay inşallah kızlar bende çok endişeliyim şu allahın izniyle 7 gün geçsede bebeğimin kalp atışlarını falan görsem içim çok rahatlayacak allaha şükür yarı yarıya rahatladım allahın izniyle dış gebelik falan değil şükür birde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz..... eşim benden daha çok mutlu bu kadar sevineceğini beklemiyordum hep ben üzülmeyeyim diye duygularını belli etmiyordu ama şimdi valla benden daha çok mutlu benim endişelerim var ama onun bunlardan haberi olmadığı için mutlu inşallah haftaya dahada mutlu oluruz dr. kesenin ultrason çıktısını elinden düşürmüyor:)))))))) rabbim inşallah bu sevincimizi bozmaz hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.....
aftabru arkadaşım gözün aydın keseyi görmüşsün darısı bizim başımıza allahın izniyle.... bir daha ne zaman gideceksin......
esrako arkadaşım bilgilerin için teşekkür ederim ama ben istanbulda oturmadığım için malesef oradan alamayacağım.... ben ilçede yaşadığım için malesef burda hamile giyim satan birkaç yer var hem çeşit az hemde malum fiyatı çok çok pahalı nerdeyse iki kat pahalı satıyorlar..... bakalım inşallah haftayada dr. hayırlı haberlerle dönersek allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsam hemen kıyafet almaya koşacağım çünkü hiçbirşey olmuyor.... bende 2 kilo kadar almışım şaşırdım valla bayram biraz fazla kaçırdık birde karın şişliği falan derken hiçbirşey olmuyor.....
slm
sat'a göre 6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 8 ağustos inşallah ve bende aynı dertlerden muzdaribim hep uyumak istiyorum ve yemek görünce midem bulanıyo.doktora gitmek istiyorum sizce bu tarihte keseyi görebilir miyiz yada kalp atışlarınız duyabilir miyiz ne dersiniz...
canım inşallah herhangı bır sorun olmaz,doktor yolculuktan kaynaklanıyor olabılır dedımı?Dün 8 saatlik yolculuk sonrası kahverengi lekelenmem başladı kızlar. Bugün de, reglimin son günüymüş gibi devam ediyor. Dün dr a gittiğimde keseyi gördük. Progestan verdi dr. aMA çok endişeliyim yav, 3 ay önce düşüğüm olmuştu. Bu da düşecek diye korkuyorum. Dua edin bana nolur..
ben de sanırım ağustos annesi olacağım.eşim de ben de ağustos doğumluyuz.bayram tatilinden sonra keseyi görmek için doktora gideceğim.6 haftayı geçti hamileliğim sat'a göre ama her zaman doğru olmuyor bu hesaplamaya göre hamilelik haftası.umarım hepimizin sağlıkl bir hamilelik dönemi olur.sat'ı 1 Kasım olanlar var mı aramızda?
canım endişe etme aynı sorunu bende 2 hafta kadar önce yaşamıştım doktorum hemen progestan tedavisine başlattı hala da devam ediyorum çok şükür şimdi bi sorun yok umarım sen de iyi olucaksın ama moral çok önemliymiş bunu anladım.iyi ve güzel düşün.Dün 8 saatlik yolculuk sonrası kahverengi lekelenmem başladı kızlar. Bugün de, reglimin son günüymüş gibi devam ediyor. Dün dr a gittiğimde keseyi gördük. Progestan verdi dr. aMA çok endişeliyim yav, 3 ay önce düşüğüm olmuştu. Bu da düşecek diye korkuyorum. Dua edin bana nolur..
umrım ters giden bi sorun değildir başakcım benim de son günlerde tuhaf şekilde sağ kasımda batmalar başladı ve birden giriyo kasılıp kalıyorum hareket edemiyorum.öksürük için de şunu dene canım annem bana tavsiye etmişti ama şimdilik öyle bi sıkıntım olmadığı için hiç denemedim.bir parça soğanı bala batır ve ye.inşallah şifan budur.nasıl olduğunu sonra haber ver canım merak ederim ben şimdi.tekrar geçmiş olsun.günaydın kızlar birşey sormak istiyorum size uzun süren öksürügümü kesemedim tam arada özellikle yatınca fene bastırıyor malum ilaç kullanmıyorum akşamda yatınca aniden öksürdüm ve sag kasıgıma aniden sanki bıcak saplanır gibi birşey oldu bazen oluyor kımıldayamıyorum bu sizce hamileliktenmidir yoksa ters giden bir durum olabilirmi hafta içi gidicem dr içim rahat degil açıkçası
canım 6 haftalık olmuş çok geç bi döllenme değilse bence keseyi rahatlıkla görebilirsiniz.ama kalp atımı için sanırım bir hafta sonrasını bekliceksin.alttan bakılan ultrasondan belki o da görülebilir ama artık o senin tercihin sağlıkla gelsinler de önemli olan o.slm
sat'a göre 6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 8 ağustos inşallah ve bende aynı dertlerden muzdaribim hep uyumak istiyorum ve yemek görünce midem bulanıyo.doktora gitmek istiyorum sizce bu tarihte keseyi görebilir miyiz yada kalp atışlarınız duyabilir miyiz ne dersiniz...
ben hamile olduğumu öğrendiğim de muayene olacak doktor bile bulamamıştım.yakın arkadaşım kayramı aradım ve o bana eleviti tavsiye etmişti hemen ona başladım hiç düşünmeden.sonra hangi doktora gittiysem kullandığım ilacı söylediğimde hiçbiri değiştirme gereğinde bulunmadı.devam et dediler.bi sorun olsaydı biri çıkıp bırak onu şunu kullan derdi diyorum.merabalar!!
hamilelik planladığımı söyledğimde drum elevit pronatal vermişti. fakat hamileliği öğrendiğimde başka bi doktora gitmiştim onu kullanmamamı folic plus kullanmamı söyledi. bende arada kaldım ama yinede vitamine devam ediyorum.kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum ama kabızlık problemine neden oldu bende..
bu arada pazartesi bende dr.a gidiyorum.dua edin arkadaşlarr..Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ...
canım aramıza hoşgeldin.maaşallah çığ gibi büyüyoruz.ben de baktım bizimki de erkek çıkıyo ama herşeyi en iyi rabbim bilir hayırlısı ve sağlıklısını diliyorum hepimiz için.kızlar yazdıklarınızı tam okuyamadım ama çin takvimi die bişiy var oraya bakan varmı bebeğin cinsiyetini gösteriyo.benim kız cıktı.aklınızda bulunsun bakında deneyelim tutucakmı die:)