G
gamze_hlm
Ziyaretçi
Valla bulantım yoktu benim de normalde, Bir kaç gündür yanmayla başlayıp bulantıya çeviren bir rahatsızlığım başladı. Gaviscon, rennie, talcid kullanabilirsin dedi doktor. Günde 2 talcid ten bir şey olmazmış ama içinde bilmem ne barındırdığından tuz görevi görüyormuş, çok da iyi bir şey değilmiş yani. Çok zordaysam alıyorum, yoksa günün yarısında talcid çiğnemem ya da 3 günde 1 şişe gaviscon u bitirmem gerekir.
keops, göğüs ağrılarını çok kıskandım, benim de var ama 1 hafta önceki gibi değil. 1 hafta öncesinde çıldırtacak biçimde ağrıyor ve kaşınıyordu, şimdi o kadar değil. Hafif indi. Gerçi bir yerde okudum, sürekli büyümezmiş ve ağrımazmış, yoksa göğüslerimiz çok devasa büyüklüğe ulaşırmış. Arada dururmuş.
Bu aralar gene gaz olayı beni öldürüyor. Çarşamba günü doktora gideceğim için mutluyum, hem bebeişi göreceğim hem de lavman etkisi yapıyor bana doktora gitmek (heyecanlanıyorum). Gitsem, beni 3-4 gün rahatlatır, gaz falan kalmaz ortamda.
Bu soruyu sormuştum önceden kimse evet dememişti, gene soruyorum; göğüs uçları büyüyen ya da koyulaşan oldu mu?
ozamn şimdi cevap veriyorum:hayır benim uçarı büyümedi ve koyulaşmadı.zaten benim için erken sanırsamyerimseniben