- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa venim midem çok fena.bulantı hapı da uçuruyor çok fena kafa yapıyor gözümü açamıyorum.evde olsam atar bir tane sızardım
Bende hic uyku yapmiyor o bulanti hapi, allah allah yan etkileri kismini okudunmu belki uyku haptan degildir...
Buarada dun tirnaklarla ilgili bisey sormustum, kimse bisey yazmadi( sizinkilerde cok gucsuzlesip incelip kirilmaya basladi mi???benimkiler kagit gibi oldu....
Buarada dun tirnaklarla ilgili bisey sormustum, kimse bisey yazmadi( sizinkilerde cok gucsuzlesip incelip kirilmaya basladi mi???benimkiler kagit gibi oldu....
merhabalar.ben 7.haftada gitmiştim en son.kalp atışını ve bebişi görmüştük.doktorum 12. haftada ikili tarama için gel dedi.ama acil bir durum olursa önce de gelebilirsin dedi(aşırı sancı,kanama vs.)
ben sonunda dün kendimi tutamadım gittim doktora. bebeğim büyümüş kalp atışları da başlamış tam 7+4 olmuş. bi de ben doktora ne zaman geleyim diye sormayı unutmuşum. ikili teste kadar gitmeye gerek yok mu acaba...
benim tırnaklar çok güçlendi ya acayipte hızlı uzuyor.bu arada iştahlarınız nasıl ben dün bulantım geçmek üzere gibi demiştim ya akşama doğru bir tuttu inanılmazdı ya geçen falan yok bugünde sürünüyorum hemde ani açlık krizlerimde devam ediyor ne yapacam böyle giderse.benim gibi hem bulana hemd eacayip iştahlı olan varmı.
benim tırnaklar çok güçlendi ya acayipte hızlı uzuyor.bu arada iştahlarınız nasıl ben dün bulantım geçmek üzere gibi demiştim ya akşama doğru bir tuttu inanılmazdı ya geçen falan yok bugünde sürünüyorum hemde ani açlık krizlerimde devam ediyor ne yapacam böyle giderse.benim gibi hem bulana hemd eacayip iştahlı olan varmı.
ağustos annelerine slml:))) bende 8+2 yim.ağustosun 18 doğum günü fetüsün:)doğum günü aynı olan varmı ??????????????tabiii normal doğum kosullarına göre allah nasip ederse inan 2 ayı atlattık biliyomusunuz dile kolay 7 ayımız kaldı arkadaslar bulantısı olan arkadaslar benim hiç bulantım yok sadece sabahleyin aç karınla kahvaltı yapınca geçen tarzdan yaniii:)))))
bende son 2 gündür gece çok fena bir sancıyla uyanıyorum. tuvaletim gelmiş oluyo . ama geri yatınca düzelmiyor ancak uyuyakalırsam sabaha geçmiş oluyor. bide nefes problemim var benim yaw nefes darlığı çekiyorumm burnum tıkalı . ağrıla birlikte nefes alamamk gerçekten çok sıkıntı veriyor. ama yazıldığı gibi ssanırım normal bunlar...
cnm takvimine ne oldu senın bıde bnmde karım şiş ve pantolonlarımın düğmesi açık ama dün kaynanam hamile pantolonu için çok erken dedi hele bi 3,5 4 aylık ol dedı dalga gecer gıbı ya delikafadulden kafayı yicemmmmmmmmmmm:uhm: ne yapim ya bana yaşlılar giyiyoya hanı kotlar belı lastıklı bacakları kocaman bol pantolon onlardan al dedı senağlama
yok valla tırnaklarım iyi, benim kaşlarım öldürecek beni. Zaten kalın kaşlarım var, inceltiyorum ki, incelttiğim hali bile kalın! Nasıl coştular, nasıl çıkıyorlar anlatamam.. Resmen yetişemiyorum, her gün alsam alınacak..Buarada dun tirnaklarla ilgili bisey sormustum, kimse bisey yazmadi( sizinkilerde cok gucsuzlesip incelip kirilmaya basladi mi???benimkiler kagit gibi oldu....
ağustos annelerine slml:))) bende 8+2 yim.ağustosun 18 doğum günü fetüsün:)doğum günü aynı olan varmı ??????????????tabiii normal doğum kosullarına göre allah nasip ederse inan 2 ayı atlattık biliyomusunuz dile kolay 7 ayımız kaldı arkadaslar bulantısı olan arkadaslar benim hiç bulantım yok sadece sabahleyin aç karınla kahvaltı yapınca geçen tarzdan yaniii:)))))