Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar, vajinal ultrasonografi cihazı kaç paradır? ben bi tane eve almak ve her gün bebeğe bakmak istiyorum. pisikopat oldum ben. hergün vuruyorum iğneleri "yarasın" diyerek, sonra da meraktan çatlıyorum "iyi geliyor mu acaba" diye. benim bebeğimin iğnesiz yaşama şansı yok çünkü...
:CüvCüv:MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİMİZ:CüvCüv:::MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİMİZnazar:
Arda.......................................3 ağustos................5+5
Kayra......................................4ağusto s...............5+4
Badibade.................................4 ağustos...............5+4
Tırtıl kelebek............................7 ağustos...............5+1
Erviş.......................................11 ağustos..............4+4
Milk shake..............................11 ağustos..............4+4
Esrako....................................16 ağustos.............3+6
Aftabru....................................7 ağustos...............5+1
Caninuss................................
Aslı........................................
Gamze hlm.............................
Tealigt....................................
Esin123..................................2 ağustos..............5+6
Gelgit..................................... 14 ağustos..............4+2
evet arkadaşlar ben okuduklarımı yazdım sizde ekleyin birbirimizi takip edelim haberdar olalım.
ya kime nasıl güveneceğimi şaşırdım.malatyadayım ben.bayram için izmire gideceğim.buradaki doktora sordum dün git dedi konyadaki doktorum asla otobüsle gidemezsin diyor.vtabiki konyadaki doktoruma güveniyorum.uçak bileti gidiş dönüş 540 ytl.delireceğim.kaynımın nişanı var.ya offfffffffffffffffffff
benim de 3 gündür sabahları feci bulanıyor midem. istifra edeceğim diye korkudan markete girer girmez poşet istedim elimde poşetle dolaştım. arada bir kusacak gibi oldum reyon aralarına saklandım ama kusmadım. ne garip bişey. normalde midem bulanınca hep istifra ederim oysa. acaba diyorum psikolojik olarak mı bulanıyor? çok istiyordum çünkü bu hamileliğimde bulantım olmasını. ilk ikisinde olmamıştı ve bebek tutunamamıştı, bulantı varsa iyidir diye duyduğum için belki de şartlıyorumdur kendimi bulantıya...
iki gündür rahatsızım, ilaç kullanamıyorum ama sürekli istirahat ediyorum. ateşim vardı iki gündür 37.2 civarındaydı. bugün 37,5 olunca doktorumu aradım o da 38 e gelirse minoset iç dedi. ilaç içmem gerekmesin diye eşim soğuk nemli bezlerle ateşimi düşürmeye çalıştı. sizin de başınıza geldi mi? ne yapardınız? ilaç içer miydiniz?
selam kızlar bende katıldım aranıza inşallah bır sorun yoksa bende agustos annesı olucam kaydirigubbakcemile2 .cook heycanlıyım valla cokda mutluyum
evris cim canim sodayi icerken dikkatli ic canim biliomusun bilmiyorum ama sodadan bir adam oldu ic organlari parcalandi canim belki miyonda bir ihtimal ama sen yinede dikkattt ett canim benimma.s.