- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
minikçim, iyiyiz biz. Delirecek gibi olduğum günler de olmuyor değil ama ceren bana bi gülücük atıyor üstümden 40ton yük kalkıyor. çok müthiş bir duyguymuş annelik. çok da yorucu. Gece uykularım kalmadı. Son 3 güne kadar kızım saatbaşı emmek istiyordu, yatağına yatırır yatırmaz uyanıyordu. şimdi son günlerde sanki sütüm arttı ki ceren doyuyor ve daha uzun süreli uyuyabiliyor. Ya da sütümün arttığı filan yok da ben öğrendim artık uyutmayı. önce bir memeden emiliyor, sonra gaz çıkarttırılıyor 2 dakika. Ardından altını açıyorum muhakkak. Altı açıkken de karın masajı yaparak gaz çıkarttırılıyor. Bi de kaka fışkırttırılıyor. Diğer meme de emdirildikten sonra yine gaz çıkartılıyor itinayla. 5 dakika kadar kucakta dalması bekleniyor sonra yatağa yatırılıyor. Işte son günlerde bu sayede biraz daha rahat nefes alır oldum. Belki de hepimiz bebekler büyüdükçe rahatlayacağız. Di mi?nazan nbr canim,napiyo ceren hanim,uyku düzeniniz nasıl.allahim bizim kizinda heryeni gün bi huyu cikiyo.2_3gündür uykuya dalma problemi cikti.emerken bi güzel uyuyo.ama yatiriyorum geriniyo ikildiyo uyaniyo.negüzel bi dalardi derin uykuya 3saat uyurdu.simdi tilki uykusunda sanki
Buarada ben o tınybaby tulumları o kadar çok giydirdim ki .. Ilk 2 hafta paso onları giydi. Hatta gidip 3 tane daha aldım. Kirlendiği çin yetmiyordu 3 tane. Seninki de hiç tıny doğmamış be kuzum. Birine hediye edersiniz artık.
ben de memnunum myo oılden.canm o ilacı her kullanan kesinlikle tavsiye ediyor umarım sizede faydalıolur..
Birdebeni abimin oglununda gaz sorunu vardı myo oilkullandılar tek o fayda etmişti hatta topuklarına karnına masaj yaptıdan sonra nında alttan üstten gaz çıkarıyordu..
ben şahsen kucağıma almaktan ona sarılmaktan en az bebeğimin aldığı kadar zevk alıyorum. O istemese dahi bunu kendim için yapıyorum. Ona öyle sıkı sarılıyorum ki, başı göğsümde uyumasından daha çok keyif veren ne olabilir.... Disiplin misiplin şu ara umrumda değil. 36 yaşımda bi taneceik kızım olmuş onu da sarıp sarmalayamayacaksam ne diye doğurdum ki........ Dinledim ve okudugum her kitap ve makalede hep aynı kani var. "yeni dogan bebeginizi kucaga almaktan cekinmeyin,dünyaya alisma sürecine yardimcı olun cünkü hic bir bebege ilk 3ay disiplin veremezsiniz" yani hemen hemen ortak bi kani ve katiliyorum %100