Pinky.. Maviş.. Allah analı babalı buyutsun.. Allah nazarlardan saklasın evlatlarınızı.. gözünüz aydın arkadaslarım.
Kayınvalıdemlerden gelıyorus.. memede uyuyo yerıne yatırdım mı uyanan.. ve bunu neredeyse tum aksam tekrarlayan oglumu babannesi yarım saat okudu, nazar dualarıyla oksadı.. Kuzey kucagında kadının bır uyudu.. hala beton gıbı uyuyor.. annenin-babanın bıle nazarı degıyor, bunu cok soylemıslerdı.. babannemizin de bu yonlerı cok kuvvetlı kadıncagızın,gozumun onunde defalarca oldu bu durum.. babannesı okumaya basladı mı Kuzey kuş gıbı hafıfleyıp uyuyor.. ellerınden optum kadıncagızın. Allah razı olsun ondan.
Doktorumuz gaz ılacı verdı.. ama ben bu gaz ılacını cozemedım; sankı Kuzey e ılacı verdıgımde cocugum daha bır huzursuz oluyor, ya da agır gelıyor.. ya da bana oyle gelıyor.. anlamıs degılım, ki cok onerılen, tavsıye edılen bır ılac.. cogu cocukta da olumlu sonuclar vermıs.. ılacın adı COLINOX.. kullanan varsa bana ızlenımlerını aktarırsa sevınecegım.. bır hafta sonra yıne doktora gıdecegım, doktora da danısmak ıstıyorum bu durumu.