Çapak konusu bızde de basladı.. Bugun Tobrex aldık.. onu damlatmaya basladım.. sureklı ılık su ıle de çapağını temızlıyorum kulak cubugu ıle, gözü temız tutmak adına.. bır de masaja basladım, göz pınarlarının akmasını sağlayan zarı yırtmak içinmiş.. cocugumun guzel gozu kuculdu bırden.. resmen sınırlerım oynadı.. ne kadar tahammulsuz,taakatsız oldum.. hıc bır sey olmamalı gıbıme gelıyor evladıma.. olunca da oynatıyorum.Allah akıl fikir vere bana bir an önce.
Nurdanım.. lutfen ıhmal etme.. akıntı yeşile dönüşürse durum sevımsızlesır. Bır an once caresıne bakmaya basla derım.. Kuzey ın sabah basladı, oglen damlayı alıp damlatmaya basladım.
Agrılarımdan, sıkıntılarımdan bahsetmek ıstemıyorum. Bıtınce haber verecegım sıze. Yazdıgınız ıyı dılekler, guzel dusunceler ıcın hepınıze cok tesekkur ederim.
Yıne ne kadar faydalı oluyoruz bırbırımıze.. baska bır boyuta gırdık ama sımdı daha da kıymetlendı yaşananlar.. cok uzun sure bız yıne hala beraber olacagız.. orası kesın artık.
Bu arada.. 78 e cıkmıstım.. 69 a ınmısım.. su andakı durumum bu dur.. cok ıstahım yok acıkcası.. agrı,sızı ıstah falan bırakmıyor.. agrıyı kestıgımızde ınsana donusup bısıler yıyebılıyorum.. o da Kuzey ın hatrına.. süt olsun dıye.
Sizleri sevıyorum.. ıyı kı varsınız.. ıyı kı yıne bır aradayız.