2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o cizgiden cok gec kurtulacagımızı ogrendigimde uzulmustum hamileyken ogrenmistim ama yapacak bisey yok bebislerimiz ii olsun yeterki.. bisekilde eskiye doneriz nurdanım
 
nurdan bu gece papatya cayı icicem yemekten sonra.. bide boyle deneyim bakalım rahat gazsız uyuyacakmı
 
aynen bizde de öyleydi dün. yorgunluktan öldüm. yalancı meme yerindeyim hakkaten. artık gazını çıkarsın diye gece babasına verdim ona bile saldırıyodu yarı uykulu..

Cok hoş ya.. babaya da saldırdı ha kaydirigubbakcemile3


Kıyamam ben sana.. arkadaslar gerekenı yazmıslar.. bıraz dınlenmelerı lazım toplanmaları ıcın.. Allah yardımcın olsun kuzum.Ama gececek.. hepımız de oldu, gectı.. ınan gecıyor,kendını salma hemen.

ben aksam mercimek corbası ictim ondan dolayı olabilirmi ecenin geceki huysuzlugu..resmen kaka yapmak istio ama yapamıo gibi cırladı durdu

Valla süt iç ama mercimek corbası falan ıcme Babymm.. mercımek tam bır gaz bombası.


Insanın kendı kendını tedavı etmesı ne muhtesem bısı.. cok takdır edıyorum senı Nevın, mantıksal acıdan bakıp olayı ırdelemesen emınım anne duygusallıgıyla sıyırabılırdın.. ne guzel yazmıssın.. bende sana sonsuz katılyıorum,zıhnıyet ıste.. ucuz zıhnıyet.

nurdan bu gece papatya cayı icicem yemekten sonra.. bide boyle deneyim bakalım rahat gazsız uyuyacakmı

3 gecedır ıcıyorum.. bı halta yaradıgı yok!!!

Kuzey ıkı gecedır dıkıyor bızı mum gıbı.. resmen sınırlerım gevsedı, aklımı kacırmazsam ıyıdır, uykusuzluk kalpten dolayı cok hırpalıyor benı, Ozy de elınden gelenı yapmaya calsıyor ama Kuzey benı ayaklı meme olarak kullandıgı ıcın adamcagız da bı yere kadar yardımcı olabılıyor. En kısa zamanda duzene gırse artık su uyku duzenlerı, yoksa perte cıkıcam ben
 
GYPSY canım çok geçmiş olsun. içim buruldu valla okurken. pompayla sağmayı denedin mi kuzum? en ağır modunda sağarsın ki acımasın. pompa bebekler kadar kuvvetli çekmiyor. belki daha az acır. sonra da lanolinli bir krem sürer kapatırsın. 3 saatte bir pompayla sağarsan hem yahya doyar hem de meme uçların bir müddet istirahat etmiş olur. bi de bence karbonat marbonat türü şeyler deneme. ben lansinohtan başka bişey sürmedim şimdiye kadar. hiç problem yaşamadım allaha şükür. ilk günler aklımı oynatacak gibi oluyordum kızım meme ucumu ilk tuttuğu anda, şimdi ona bile alıştım. artık çok keyif veriyor emzirmek. sen sütünün olduğuna şükret ve sabret canım.
 
bitki çaylarından bahsedilmiş; ben hiç çay içmiyorum. 3 günde bir milupanın still tea sini içiyorum. o da iğrenç bişey zaten oldum olası çay denen şeyle aram yoktur, hele de bitki çayları. yeşil çaya hele ağzımı vurmam. vitamaltı çok sevdim ama bak. still tea den iyidir. ama çok pahalıya geliyor o da... arkadaşım arpa şırası getirecek efes pilsenden, bakalım onun tadı iyi mi? vitamalta benziyorsa severek içerim.
 
ben ilk günden beri gece uykusu uyumadım arkadaşlar. her gece en kesintisiz uykum 1,5 saat sürüyor. onun dışındakiler ortalama 45 dakika. allahtan hemen uykuya dalabiliyorum. bazen saate bakıp kızı yatağına yatırıp sonra kendim uykuya dalıyorum. tam uykunun en güzel yerinde ceren hanım gakguk etmeye başlıyor. uykum çok hafif olduğu için hemen uyanıyorum. saate bi göz atıyorum acaba ne kadar uyumuşuz diye , o da ne; aman tanrım sadece 15 dak uyumuşuz. ben hamilelik dönemimdeki uykularımı bile özler oldum.
 
ben hiç süt içmiyorum gaz yapar korkusuyla. canım sadece tatlı istediği için doğru düzgün yoğurt bile yemez olmuşum şimdi dikkat ettim de. kötü besleniyorum galiba. kayınvalidem habire komposta ikram edip duruyor. kafayı yiycem. hiç sevmem komposto. faydalı diye içiyoruz işte. e bi de kayınvalideye ayıp olmasın diye... sağolsun sürekli yemek yapıyor. ev işlerine çok çok yardımcı. hatta ben elimi hiçbir işe sürmüyorum. allah ondan razı olsun.
 
DOGUMUM GERCEKLESTI
herkese selam ,
ben de artık bu penceredeyim aranıza katıldım çok şükür.
24 agustos pazartesi gunu saat 20.25 te normal dogumla kzımı dunyaya getirdim.
kilomuz 3.5 ,boyumuz 51 cm.
dun akşam evimize geldik.1 gece kaldık hastanede.uykusuz 2 gecenin ardından nihayet biaz uyumaya ve sizlere haber vermeye şansım oldu.
hepinizi opuyorum.
 

canım,çok teşekkür ederim.keşke her zaman söylediğin gibi mantıklı olabilsem...teste ilk gittiğimizde iki kulak da geçemedi,üstüne çocuk doktorunun yanına girdik,sarılıktan ötürü yatış verdi.yaklaşık 3 saat aralıksız ağladım.oradan taburcu olduktan sonra gittiğim 9 eylül'deki çocuk doktoruna borçluyum bu soğukkanlılığı.kulaklarımızın iyi göründüğünü ilk o söyledi,testi orada tekrarlayacaktık ama yeni sarılık geçirdiği için yapmadılar,10 eylüle randevu verdiler.
ben şimdi pazartesi günü yavrum testi geçtiğinde o şebek hemşireye ne diyeceğimi düşünüyorum,senin bir önerin var mı delikafadulden
 
gözünaydın CAMBAZ. demek normal doğum yaptın? ne mutlu sana. bana kısmet olmadı, çok içimde kaldı. bebeğine de maşallah. boyu posu çok ideal. allah analı babalı büyütsün. foto eklemek de adettendir unutma
 
buarad sutu az anneler alkolsuz birayi onermisti doktorum, malt icecegi, denedim sanki artti gibi biraz, deneyin derim..soguk soguk fenada degil tadi, eger bira seviyorsaniz tabi..
 
Biz de doktordan geldik. Hem iyi hem kötü, kötü demeyeyim de, moral bozucu, haberlerim var:

İyi haber, kuzucuğumun sağlığı yerinde. 3570 gram olmuş ve vücudu kafasını yakalamış. Yani artık koca kafalı sayılmıyor kuzum. Suyu, plasentası sağlam, benim şekerim iyi. Sağlığımız yerinde çok şükür.

Moral bozucu olan ise, KIZIMIN KEYFİ YERİNDEYMİŞ Halinden memnunmuş ve büyük ihtimal çıkası yokmuşBana suni sancı yolları görünüyor korkarım ki mafoldumben Dua edin de o duruma düşmeyeyim kızlar ya:gitme:
 


peki suyu içme suyu mu kullanıyorsunuz?
 
nurdan bu gece papatya cayı icicem yemekten sonra.. bide boyle deneyim bakalım rahat gazsız uyuyacakmı


ay canim benim ya,ama bence beklese beklese 1 hafta bekleyip alirlar artik, yani 39+2 gorunuyorsun..hayirlisi olsun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…