- 21 Mayıs 2008
- 4.064
- 7
kırkınız çıkmış hayırlı olsun bizimde yarın çıkıyor
bende mama ağırlıklı besliyorum kabızlığı için mamasına zeytin yağı ekle 1 çay kaışığı işe yarayacaktır
hangi mamayı veriyorsun ben aptamil 1 veriyorum ama önce emziriyorum sonra maam takviyeli devam ediyor bizim kilo alımı nasıl ilk kontrol ve aşı mı<zı senlen ben olduk sanırım
aslında birde bebeklrin boy kilo takip grafiği yapask iyi olur ama kim yapabilir uğraşabilirki
ağlıyor yusuf bey ben kaçar
evet canım kırkımızçıktı allahın izniyle birde 3aylık olsakda şu kabızlık ve gaz sorunu yoluna girse..... mama olarak dr. bize milupa pre aptamil veriyoruz dr. onu tavsiye etmişti düşük kilolu doğduğu için yanlız dün bebelac 1 e başladım bir arkadaşım tavsiye etti kabızlık sorunu milupada daha çok oluyormuş bakalım birde bunu deneyelim..... kilo alımı iyiydi şükürler olsun 1 ayda 1 kilo almış.... kalça çıkığı ultrasonu yapıldı ondada bir sorun çıkmadı..... ilk aşımızı ayın 13. de olduk bir dahaki eylül 17 de bakalım ozaman 3 tane aşı olacaklarmış 5 li karma aşıymış.... zeytinyağıda cumadan beri veriyorum mamasına 1 çay kaşığı katıyorum ama pek bir faydası olmadı cumartesiden beri kakasını yapmadı bakalım bugün fitil verdik biraz yapmış inşallah düzenli olarak yapmaya başlar yeniden fitile falan gerek kalmadan birde başka bir dr. duphalac şurup kullanabilirsin dedi ama daha kullanmadım bakalım onuda deneyeceğim belki bir faydası olur senin bu konuda bir fikrin varmı..... benim emmediği için sağıp veriyorum sütümü ama oda çok çok az 20 cc oda yetmiyor hemen arkasından 90 cc mama veriyorum biberonla besleniyor.....