- 17 Nisan 2009
- 1.033
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki göbek konusunda tembel çıktı. o parça hala duruyo. bakalım b1-2 güne düşemezse götüreyim dr. na.bizimde dusunce parca kaldi biraz bugunku banyomuzda o da temizlendi cok sukur..
benim icim rahat etmedi bu sut ve sarilik icin cuma gunune randevu aldim gerci doktor telde 15 gune kadar uzayabilir endise etmeyin dedi..cuma 14 gunluk olucak, hem yari kontrol olur hem kilosuna bakar belki ek mamayi arttirir..dunden aksamdan beri teror estirdim evde, annemle tibet gerek yok dedi cok buyutme dedi,ben riske atamam dedim, sabah aldik randevuyu:)), belki fazla evham yapiyorum ama onlemi almakta fayda var..sonra bi daha 1. ayinda giderim turkiyeye gelmeden..dun gece yine bir aglama buhrani gecirdim, gece baya dertlestim tibetle, beni sakinlestirdi canim benim,icimi doktum, rahatladim, sorsaniz neye bu kadar icerledin, ozet koca bi hic, endiseler, korkular, sevgi yogunlugu v.s..onceden progestron havuzunda yuzuyorduk simdi ostrojen havuzunda, su paranoyaklik ve duygusallik duzelir insallah...
Canım bize göbek düşünceye kadar alkolle pansuman yapın dediler. Hatta doktor taburcu olurken reçetemize yazdı %70'lik alkolü. Biz günde 3 defa bakımını yaptık. Hem dibindeki kurumamış kısmın kurumasına yardımcı oldu hem de mikrop kapmasını engelledi. Hastanede gazlı bezle gösterdiler ama ben onunla beceremem diye kulak çubuğuyla yaptım. Göbek düştükten sonra dibinde bir miktar parça kaldı. O kısım da temizleninceye kadar sürdürdük bakımı. Sonra tertemiz oldu çok şükür.
]
bize hiç birşey sürmeyin dediler. düştükten sonrada birşey yapmayon. sanırım geç düşmesinde biraz onunda etkisi var..
evrim ben de çok terliyorum sadece boynumdan..azıcık uyuyyayım uyandığımda boynumdan aşağı sular seller akmış oluyor küçük bir havlu koyup uyuyorum boynuma.ayağımda hep çorap var..dşım yansa da içim üşüyor bazen.ameliyatın etkisi galiba.çok şükür hasta olmadım.sen de çok dikkat et kendine.bir gçse şu sıcaklar..bu hafta cam falanda açılmaz çöl tozları geliyormuş buraya..püfüf
gecenin bir yarısı daha çok üşüyorum bende. üstüme battaniye alsam alacam. sabahta su içinde kalkıyorum. gece ben üşüyünce bebişim de üşüyormuş gibi geliyo. bi eşime bakıyyorum bi bana ortasını bulup bebişi öyle örtüyorum..işte evham:sinifsinif:
TAZE, galiba senin DORUK bo topiğin maskotu olacak. her gören çok sevimli buluyor. az önce anneme gösterdim. inanamadı. saçlarını fotomontaj sandı. gerçek saç diyorum inanamıyor kadın.
ben siizn gb resim yükleyemiyorum malesef burdan bakın artık
ben siizn gb resim yükleyemiyorum malesef burdan bakın artık
buarada agrilariniz ne durumda kizlar??
birde kanamalar ne alemde??
Nurdanım.. yetiş bacım!! ikilemde kaldım.. ben Kuzey ıstedıkce emzırıyorum. cocugu gece vaktı falan uyandırmıyorum.. ama bak topık uyandırıp duruyormus.. ne yapacagız sımdı?? doktor ve hemsıre de uyandırma dedı.. ben corba oldum sımdı..
ben uyandirmiyorum evrimim, o zaten acikinca basiyor yaygarayi, bide biz artik gece mama veriyoruz saat 11 gibi emziriyorum uyuyor, gece 2 de kalkiyor emziriyorum ama yetmiyor 30ml mama veriyorum 6 ya kadar uyuyor sabaha sutum birikiyor tekrara emziriyorum 10gibi bu dongu 3 saatte bir boyle, sut yetmedimi mama takviyesi, bi iki kere uyandirdim cok zor uyudu, secimi ona biraktim ben...anliyorum artik dilinen..insallah bozulmaz bu dongu..