tazee ben papatyayı aksamları iciorum sutten gecsin die ise yarıo hem benim gazım cıkıo hemde ecenin sonra rahatlıo . geneldede kakasını yapıo . sen bide oyle dene istersen canım
dorugu hayal ettimde oyle adam gibi cok seker olmustur kesin
biara cocugu emraha verip mutfagı toplamaya koyuldum sonrada camasır astım vs vs neyse babasıda kendi yontemleriyle kızı uyutmaya calıstı goruyom 4 donuyolar evin icinde hic oralı olmadım sonra isim bitti yatak odasına gittim bide ne goriyim ece agzında emzik cokcok gozler faltası yanında emrah coktan sızmıs horulduyo :))))) kız babasını uyutmus kendi bakıo bana bi gulme krizi geldiki sormayın. bu sez dan sonra gulunce gobekte bi acayip oluyo yahu :))
neyse aldım emzirdim anca 1 saate uyuttum ins hemen uyanmaz ..bende yatıcam yatmadan bakayım dedim.kendi kendime oldugum tek vakit ikisininde uyudugu bu saatler. saat yarım burda
ya hıçkırık konusunda - kayınvaldem bebeğin üşüdüğünü gösterdiğini iddia ediyo
ben hastaneyi aradım bebek hemşiresine sordum - doyduğunu gösterdiğini söyledi- gayet normalmiş hıçkırmak bebeğe de zarar vermiyomuş - geçermiş
Ece sürekli hıçkırıyo - her beslenmeden sonra - altını alırken banyo yaparken yani okadar sık hıçkırıyo ki neyle ilgili hıçkırdığını artık takip edemez oldum - helese beslenmeden sonra hıçkırmaya başladığı an kusmaya başlıyo - her hıçkırıkta bir posta çıkartıyo
Pervincim toplamda 17kilom gittı +4 olan hamıleyken 13 kilo almistim o gittı bide 4daha gittiminisim asıl sana masallah 17 kg ne demek +4de cabası.. emzirmek isin kilit yanı sanırım icim kıyılıo emzirdikce.bol su meyve yiyorum yemekte yiyorum yemesem hemen sutum azalıo..
sut artırımı icin bugun yeni yontem ogrendim, Sabahları 1 kasık pekmeze 1 bardak su dokup karıstırıp icilio. o cok sut yapıomus gelecege yatırımmıs yani. simdi bebekler az cekiomus ilerde hic doymuycaklarmıs simdiden hazneleri doldurmak gerekliymis
miniss sevval cok tatlı masallah ona binlerce..
yerimseniben saolun kizlar.şevval kocaman öpüyo siz4minisim eftelya kuzulariniz birbirinden tatli masallah..
Canim iyi tatiller,,vakit bulunca mutlaka ugra KKya.tatilin tadini cikarkizlar yarin yolculuk var 3 hafta izmirdeyim, girmeye firsat bulamayabilirim, kendinize bebislere cok iyi bakin, hakkinizi helal edin..ve bana bol sans dileyin de oglusum rahat dursun, agiz tadiyla tatil yapabilelim:))hepinizi cok opuyorum..
Pervincim toplamda 17kilom gittı +4 olan hamıleyken 13 kilo almistim o gittı bide 4daha gittiminisim asıl sana masallah 17 kg ne demek +4de cabası.. emzirmek isin kilit yanı sanırım icim kıyılıo emzirdikce.bol su meyve yiyorum yemekte yiyorum yemesem hemen sutum azalıo..
sut artırımı icin bugun yeni yontem ogrendim, Sabahları 1 kasık pekmeze 1 bardak su dokup karıstırıp icilio. o cok sut yapıomus gelecege yatırımmıs yani. simdi bebekler az cekiomus ilerde hic doymuycaklarmıs simdiden hazneleri doldurmak gerekliymis
miniss sevval cok tatlı masallah ona binlerce..
yerimseniben saolun kizlar.şevval kocaman öpüyo siz4minisim eftelya kuzulariniz birbirinden tatli masallah..
Canim iyi tatiller,,vakit bulunca mutlaka ugra KKya.tatilin tadini cikarkizlar yarin yolculuk var 3 hafta izmirdeyim, girmeye firsat bulamayabilirim, kendinize bebislere cok iyi bakin, hakkinizi helal edin..ve bana bol sans dileyin de oglusum rahat dursun, agiz tadiyla tatil yapabilelim:))hepinizi cok opuyorum..
canım evet burası soğuk ben bile hırka filan giyiyorumeftelyaa maşallah oğluşunaa o şapkası ne kadar güzel öyleee
oralarda hava soğukmu çok kalın giydirmişsin gibi geldiii
bizimki hala kısa kollu geziyooo