- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
- Konu Sahibi minik_kelebek
lalcim göbişin cok tatlı.negüzel hıc 3 aylık gıbı olmuyo.sen sımdı zayıf halını bıldıgın için 4kılo sana fala gelıyor ama gercekten hamıslık sana cok yakısmıs canım :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam iyi güzel de Lal.. göbek nerede.. 4 kilo alınmış vücut burada nerede??? Allahım ben neredeyimm??? Allahımm sana geliyorumm yaaaakafamçokkarıştı Bu kadınlar kilo aldık, göbek çıktı dıyorlar yaaa:bbo: Ben neyim, ben kimim, burası neresiii
Sorma canım yaa, bu yazılanları okuyup sonra da kendi göbeğime bakınca dehşete düşüyorum:1shok:Lalim senin zaten o dört kiloya ihtiyacın varmış kuzum, hiç moralini bozma
Sabah kahvaltıdan sonraki halimiz... Göbek bu dur arkadaslar... bu dur Göbek!!! bu dur kilo almış hamile hali.. çıkıyorsunuz karşıma ÇITIR ÇITIR!!! elimde kalacaksınızzzzzzklava:
Bütün göbüşler çok tatlııı. Maşallah hepsine :)
Lalece yani hamile hatunlar topiğinde olmasak katalog çekimi sanırdım pozunu kaydirigubbakcemile3
Evriş, benim göbüş de seninki kadar var. Değişiyor tabi akşamdan sabaha. :CüvCüv:
Burko, senin de göbüşün o kadar çok değil canım. Yani en azından bana öyle gözüktü. Gerçi fotoğraflar kimi zaman aldatıcıdır, tabi sen daha iyi bilirsin. a.s
veeeee sanırım bundan sonra bizim de beklemediğimiz bir hızda o göbüşler daha da büyümeye başlayacaaaak delikafadulden
Ben o fotoğrafı niye o kadar küçük koydum sanıyorsun hayatımyerimsenibenDikkat edersen önden arkaya tamamen görünmüyor da vücudum orada. Biraz fotoğraf hilesi var yani:roflol:
lal ece sen nası birseysin ya :) hani gobekkk ;:)))))
evris senin gobek normal guzeğl hos masalah da ben masa ortune bayıldım :))) birde arkada yerdeki taslara:)))))
kayracım benim halime bakıp kızdiye yorum yapıyorsunuzama hevesleniyrum bakınsoyliyim yapmayın etmeyin nolurr:)
ama ben zaten zayıf değildim ondan yayvan gibi duruyor
yani ilerleyen aylarda hani aylıkken falan gobek yayvanmı sivrimi anlasılır ama bu erken donemde zayıf insanların sivri gibi duruyor birtek orda sislik olunca kilosu olan insanlarda daha yayvan oluoyr
ama insalah dedigin gibidir :)