• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos anne adayları

aşinacım benim sat 10 kasımdı.30 günde adet gördüğüm için 10 aralık geçti baktım hasta olmuyorum. 13 aralıkta test yapmıştım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim cnm. yani kasımda üzerine görmüşüm anladığım kadarıyla.çünkü kasımda regl olmadan 1 önceki hafta bir halsizlik bier mide bulantısı öğürme falan acaba demiştim hamilemiyim ama o zaman hastalanınca dedim değildir.meğerse öyleymiş :))) bi test yap bakalım ne çıkacak???bize de söyle,güzel haberlerini bekliyorum cnm

canım ben 4 gün geçtikten sonra yani cuma günü akşam yaptım, ikinci çizgiyi gördüm biraz silikti diğerine göre ama gayet net bir şekilde gördüm, eğer hamileysem ki sanırım öğle bir hafta daha bekleyip öğle doktora gidicem herhalde, bugün tam bir hafta oldu günüm geçeli, biraz daha bekliyim diyorum ben, geçen ayda kimyasal gebelik yaşamıştım 11.günde adet olmuştum tekrar, o yüzden biraz korkuyorum :1no2:

ben de 4 aydır bebek için sabırsızlanıyorum, inşallah dilekler gerçeğe dönüşecek.
Aşina ne oldu sonuç?

neslicim üzülme canım bir psikolog tv söyle demişti.çok istiyosun anlıyorum ama hergün olumlu ve olumsuz düşünceler kararsızlık beynini çok yorar ve bedenine negatif uyarılar gönderir demişti.şöyle düşünün dedi bir orman yeşilliginden gözleriniz kamaşıyor bütün çiçekler var renkleri olagan üstü ve kokusu hiç duyulmayan muhteşem bir koku ve bu güzellikleri beyninizde canlandırın ve hayalinizdeki evladınızı bunların tam ortasına bırakın ve her aklınıza geldiginde hemen beyninizde yarattınız dünyaya dönün ve zamanın gelince kollarımda olacaksın annecim ben burda bütün sevgimle özlemimle seni bekliyorum diyeceksin ve koklayıp dönüceksin normale ama umutla dönün dedi ben seneler önce duymuştum bunu ve hep böyle hayal edip bekledim ve aynı hayal ettigim gibide bebegim oldu aynısı hemde dua ve bu yöntem süper yaklaşık 3 ay sonra tedavi için geldigim istanbula 1 ay sonra 2 buçuk aylık hamile oldumu ögrendim ben bide adet görüyodum gögsümün sızlamasından anladım sanki buzdan sütyen yapmışlar bende gögsüme takmışım gibiydi test aldım eşim yinemi aldın artık bıkmadında askım oluruna bırak biraz dedi bende bu sefer hamileyim dedim görürsün sen dedim geceydi bu konuşmalar.sabah işe gitmek için kalktım allahım gögsüm nasıl sızlıyo testi aldım vc ye gittim yaptım ben dişlerimi filan fırçalamaya makyaj yapmaya başladım bu arada yeni geldigimiz için kaynanam ve kayınbabamda bizdeler bir baktım çift çizgi 3 yıldır benim kadar test yapan olmamıştr.ama umud herşey işte bide psikologun dedgini düşündüm hep ve umutla o günü bekledim.ne yapcamı şaşırdım banyoda bir saga bir sola gidiyorum heryerim titriyo banyodan çıktım bagırmak hayırmak istedim annemlerin oldugu geldi aklıma vazgeçtim korkarlar diye saat erken doğru yatak odasına gittim eşime sarıldım aşkım ben hamileyim dedim heyecandan olsa gerek hadi lan dedi:D bende valla bak dedim hastır dedi hemen karşımızda klinik vardı hemen götürdü ve bebegimizi canım hayatımın mucizesi oğluşumu ertuğumu gördüm o anı kelimelerle anlatamam eşimin halinide 2 buçuk aylıkmış erkek dedi dr.ve eşimle sarmaş dolaş salya sümük çıktık ordan kocişim işe gitme bırak dedi bende bıraktım işte böyle kızlar umut etmek herşeyin başı birazda sabırla beklemek allahım sizleerde en kısa zamanda anneligi taddırsın saglıkla versin evlatlarınızı sizlere aminnnnnnnnn

ertuğ, tatlım üzülmüyorum, dediğin gibi bir psikoloji yaratmış da sayılmam ama zamanlamayı kafaya takmıyorum, sadece hepinizin bildiği gibi özlem çekiyorum. O da güzel vallahi. :)

Eşim "bizim inatçı burcunu kendi seçecek herhalde " diyo.

Dediğiniz gibi hesap kitapla olacak iş değil bu :)
Ya da benim günlerim o hesaplara uymuyo yerimseniben

bu arada aşinacığım haydi nazar değmesin inşallah iyi haber verirsin.:nazar:

Back