• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos anne adayları

merhaba nesli ben geçen ağustos da bi düşük yaşadım. şimdi yumutlama gününü takip ediyorum inşallah bu sefer devam eder

benim de nisan da zorunlu kürtajım olmuştu, inşallah yakın zamanda iyi haberlerle doldururuz buraları :)

bu konuda o kadar strese girdim ki sat değişti yoğun bebek arzusu vs sat nin değişmesine sebep oluyor. testleri yaptırdım bu arada . her şey normal hevesle bekliyorum. ama yeniden düşük riski korkutuyor

ben medipol den leyla hanımdan randevu aldım aralık ilk haftası için. gerçi testler de doğru sonucu gösteriyor. sen kime gidiyosun

bu konuda o kadar strese girdim ki sat değişti yoğun bebek arzusu vs sat nin değişmesine sebep oluyor. testleri yaptırdım bu arada . her şey normal hevesle bekliyorum. ama yeniden düşük riski korkutuyor

Herkese merhaba arkadaşlara.s.Ben nisan annesi olmayı hayal ederken Eylül başında bir düşük yaşadım. Kürtaj yapılmadı, kendiliğinden düştü. Şimdi bir yanım fena halde ağustos annesi olmak istiyor, bir yanım da ya tekrar düşerse diyor. Bu arada önümüzdeki 3 gün döllenme ihtimalimin olduğu günler. Denesem mi ne dersiniz?

sevgili narin03 ve burko; bir kez düşük yaşanması çok olası bir durum. Gerekli testler yapıldığında eğer bir sorun bulunmamışsa korkulacak birşey yok denilebilir.
Doktorlar da bu konuda oldukça iyimser olmamızı tavsiye ediyorlar.
Neticede düşüncelerimiz, endişelerimiz ve türlü aşırılıklarımızla birlikte takıntılarımız hayatımıza yön veriyor.:1no2:
Bizler kendimizle ilgili iyi şeylere yoğunlaşmalıyız. Endişelenmeyin olur mu?
Bakın kısırlık sorunu yaşamıyoruz, hamile kalabiliyoruz. Bu çok sevinilecek birşey , iyi tarafından bakın bakalım haydi a.s

bu arada narin03, tahmini yumurtlama dönemlerine uy elbette ama 2 gün arayla düşük olasılıklı günleri de değerlendir, çünkü sitede başka yerlerde denk geldim farklı zamanlamalarda gebe kalanlar da var :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlara.s.Ben nisan annesi olmayı hayal ederken Eylül başında bir düşük yaşadım. Kürtaj yapılmadı, kendiliğinden düştü. Şimdi bir yanım fena halde ağustos annesi olmak istiyor, bir yanım da ya tekrar düşerse diyor. Bu arada önümüzdeki 3 gün döllenme ihtimalimin olduğu günler. Denesem mi ne dersiniz?

bende ilk hamileliğimi düşükle sonlandırmıstım sonra çok korktum bidaha düşerse diye ama korkmnın hiç bi faydası yoktu bu sefer işleri daha sıkı tutup daha adet günüme varken doktora gitmiştim nerdeyse her dakikamı doktor kontrolünde geçirmek istiyodum bişey olacak diye ama hiç bişey olmadı.kürtajdan sonra ilk denemede hamile kaldım.çok şükür şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var binlerce şükürler olsun allah isteyen herkese versin.
ağustos annesiydim bende kızım acele edip temmuz 29 da dünyaya geldi.
eğer istiyorsan hiç korkma hiç bişey olmaz beslenmene başından dikkat et yeter.doktoruda ihmal etme.güzel haberler bekliyoruz:asigim:

hoşgeldiniz arkadaşlar.bende ikizlerini geçen sene kaybetmiş bir ağustos annesiyim.çok şükür ben sağ salim bebeğime kavuştum .inanıyorum sizde sabırla ve inançla bebeklerinize kavuşacaksınız.allahım bebeişlerinizin mis gibi kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inş.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Doktorlar işte sizin bu verdiğiniz desteği hiçbir zaman veremiyorlar. Ben doktorumun bakışlarından anlamıştım düşük yapacağımı ama o bana hiçbirşey olmamış gibi "progestana başla" dedi. Sonra da şöyle gerçekten beni rahatlatan bir doktora denk gelemedim. E Nasrettin hoca boşuna dememiş "bana damdan düşen birini bulun" diyeyerimseniben

kızlar bütün içtenliğimle sizin için dua edicem anne olmak çok güzelll allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inş.en yakın zaman da güzel haberlerinizi bakliyorum

belki biraz erkenciyim ama her türlü motivasyona ihtiyacımız var bence,:1hug:
ilk sayfaya liste ekledim, umarım sığmaz oluruz buralara :CüvCüv::nazar:

ne demek canım bütün motivasyonlar kurban olsun anacım size bak başka taraflara anne olamaya gerek yok yapın şu kardeşleri ben anlamam agustos annesi olcanız sakın temmuza bırakmayın oğlum kardeşlerim nerde diye soruyo şimdiden allahın izniyle olcak canlarım allahım aratmasın ve üzmesin istayan kullarını amin öptüm kocaman

ne demek canım bütün motivasyonlar kurban olsun anacım size bak başka taraflara anne olamaya gerek yok yapın şu kardeşleri ben anlamam agustos annesi olcanız sakın temmuza bırakmayın oğlum kardeşlerim nerde diye soruyo şimdiden allahın izniyle olcak canlarım allahım aratmasın ve üzmesin istayan kullarını amin öptüm kocaman

sağol kuzuşum, yarın test yaptırıcam ağustos başını tutturabilmişmiyiz bakıcaz, olmadı ağustos sonu olur di mi kaydirigubbakcemile2

2009 ağustos anne adayları hayırlı haberlerinizi takip edicez. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

2008 ağustos annelerinden sevgilerrr.kaydirigubbakcemile5

haydi bakalım nesli merak ediyorum seni

2 ye kadar öğrenmiş ve mümkünse haber vermiş olurum :)
ama yanılmıyorsam geçen sefer de şu anki gibi gariplikler hissediyordum. Umarım sandığım gibi çıkacak sonuç. yerimseniben
:1shok:Bu arada vize haftasındayım ona da şans dileyin, bu heyecanla hiç kafa yoramıyorum derse neyin :utangac:

sağol kuzuşum, yarın test yaptırıcam ağustos başını tutturabilmişmiyiz bakıcaz, olmadı ağustos sonu olur di mi kaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun bakalım Nesliciğim :) İnşallah şöyle koca bir MAŞALLAH çekeriz sana. Ben de biletimi aldım bakalım 24 Kasımda göreceğiz piyango vurmuş mu süprizzzzz

Back
X