• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos anne adayları

kan testi olumsuz çıktı
fena bozuldum ama umudum bitmedi daha
ben bu testler için aceleci davranıyorum farkındayım.
Şimdi 15 Kasım'a geri sayım yapıcam. Daha 4 günüm var.

günüm geçmeden test mest de yapmam daha! Valla ne geçmek bilmez "2 saatmiş" o öyle! Yıldım :)

kan testi olumsuz çıktı
fena bozuldum ama umudum bitmedi daha
ben bu testler için aceleci davranıyorum farkındayım.
Şimdi 15 Kasım'a geri sayım yapıcam. Daha 4 günüm var.

günüm geçmeden test mest de yapmam daha! Valla ne geçmek bilmez "2 saatmiş" o öyle! Yıldım :)

Senin daha 15 kasım mı günün???:1shok:İlahi canım yaşutarafagittiniye kendine işkence ediyorsun. Şöyle kafanı dağıtacak, seni oyalayacak birşeyler bul. Saplanıp kalma hamilelik fikrine. Bu kadar kasarsan vücudun kendisini hep hamile gibi kabul eder o belirtilerin de hiç bitmez. Rahatla biraz:içelim:

di mi ama ! pehhh! kaydirigubbakcemile2
yok arkadaşım kasmıyorum da, hani ben zaten anlamıştım diyebilmek için test yaptırdım, onu da yanlış anlamışım meğer sositososito
Aslında hastaneye başka bir şey için uğramak zorundaydım , gitmişken de 5 dk. kan verdim, boşa gitti kanım :) yerimseniben

günaydın arkadaşlar ben 28 günde bir adet olurum çok düzenli olarak, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay da 10 Kasım da adet olmam gerekirken daha olmadım, tecrübeli anneler siz ne zaman test yaptırmıştınız, ben pazartesiye kadar bekliyim diyorum ama, bilmiyorum acaba kimyasal gebelikten dolayı bir gecikme mi yaşıyorum yoksa hamile miyim? idrar testinde görmeden kan testi yaptırmıycam bu sefer, onun için idrarda çıkar mı sizce yoksa pazartesiye kadar sabır mı edeyim? ne dersiniz?

kimse daha gebe olduğu öğrenmedi herhalde ağustosda doğum yapacak kimse yok =))

kimse daha gebe olduğu öğrenmedi herhalde ağustosda doğum yapacak kimse yok =))

edranil ciğim kendi adıma konuşayım, ben henüz öğrenmedim. Zaten bu başlık vadesinden hayli önce açılmış- biraz da motivasyon amaçlı bir başlıktı.

Kürtajdan sonra 25-28 gün arası sürüyor dönemlerim,
cumartesi yi bekliyorum, sonrasında test yaptırıcam.
Arkadaşlarımın da iyi haberleri gelir yakında eminim ;)

Eeei herkes nerede? Bu kadar mı kestiniz ümidinizi?:oklava:

ben ümidim kesmediiimm. buradayım :)

bu arada sabah okula giderken otobüsten kazara itildim ve hareket halindeki araçtan düştüm, elim yaralandı bi de bacağım çok ağrıdı. Ama hiç hissetmedim başta, ya bir bebecik tutunmaya çalışıyosa diye düşündüm. Sonra zaten bi yandan sızılar, bi yandan da sınava yetişme telaşı kaptırdım gitti .
( Not: sınav züpper geçti)

günaydın arkadaşlar ben 28 günde bir adet olurum çok düzenli olarak, geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay da 10 Kasım da adet olmam gerekirken daha olmadım, tecrübeli anneler siz ne zaman test yaptırmıştınız, ben pazartesiye kadar bekliyim diyorum ama, bilmiyorum acaba kimyasal gebelikten dolayı bir gecikme mi yaşıyorum yoksa hamile miyim? idrar testinde görmeden kan testi yaptırmıycam bu sefer, onun için idrarda çıkar mı sizce yoksa pazartesiye kadar sabır mı edeyim? ne dersiniz?

sorunu tecrübeli anneler sormuşsun ama ben de bir şey söylemek istedim canım;

kimyasal hamilelik sonrasında vücut dengesi bozlulabiliyor. Bence beklemek akıllıca olur, ben buraların kurtlusu- acelecisi olarak diyorum ki şimdi yaptırsan testi ve olumsuz çıksa bi ikigün sonra yine yapmak isteyeceksin , belki geç döllenmedir ya da değerlerim düşüktür diye.

Bekle arkadaşım, durum her ne ise kesinleşsin ;)

kızlar, günü kazasız belasız geçiriyorum, hala bi belirti de yok umarım olmaz da.
ee kimseden ses soluk çıkmıyo ağustos başı için müjdeler gelir demiştim ama CADIARZU?!?!...

Ben adet günüm geçtikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım. çok silik de olsa pozitif görünmüştü. Ama neslinin dediği gibi beklemek en doğrusu negatif olunca demoralize oluyosun.
Hayırlı bebikler nasip etsin allah

Ben adet günüm geçtikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım. çok silik de olsa pozitif görünmüştü. Ama neslinin dediği gibi beklemek en doğrusu negatif olunca demoralize oluyosun.
Hayırlı bebikler nasip etsin allah

Evet ben de 1 hafta beklemiştim test yapmak için ama test benim için aslında formaliteydi çünkü varlığını inkar edemeyeceğim belirtilerim vardı. Göğüslerimin acısından yüzüstü yatamıyordum-ki başka türlü uyuyamam ben ve 15-20 dakikada bir idrara çıkıyordum :) Bence de bekleyin arkadaşlar adetiniz birkaç gün bari geçsin. Çünkü psikolojik ve fizyolojik bazı nedenlerden dolayı adet günleri 1-2 gün oynayabilir. O zaman da tam günümde adet olmadım diye heveslenirsiniz ama hayal kırıklığına uğrayabilirsinz. Kimsenin bu stresleri yaşamaması lazım bu dönemde değil mi ama:CüvCüv:

hoşgeldiniz kızlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüze göre versin

neslicim yazmamışsın merak ettim regl oldun mu yoksa liste başına seni mi yazıyoruz :)

neslicim ltfen üzülme canım ben yıllarca hüsrana uğramıştım her ay test sonuçlarım negatif çıkardı artık pes ettiğim ve hiç ummadığım bi anda hamiş oldumu öğrenmiştim eminim en kısa zamanda send bu mutluluğu yaşayacaksın allah isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu bizi habersiz bırakma ama canımmüjdeli haberi aldığında mutlaka bizede yaz

yok üzülmüyorum, zamanında aldırınca cezası da böyle oluyo herhalde!
sağlıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin:)
bu sefer incire ve mesaiye erken başlıycam sositososito

slm 2009 ağustos anne adayları hepinize güzel sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum,hayırlısı ile alın bebişlerinizi kucaklarınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz.
neslicim sınavın için tebrik ederim.bu arada 15ini bekliyorum demiştin noldu,hastalandın mı?
aşinacım benim sat 10 kasımdı.30 günde adet gördüğüm için 10 aralık geçti baktım hasta olmuyorum. 13 aralıkta test yapmıştım ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim cnm. yani kasımda üzerine görmüşüm anladığım kadarıyla.çünkü kasımda regl olmadan 1 önceki hafta bir halsizlik bier mide bulantısı öğürme falan acaba demiştim hamilemiyim ama o zaman hastalanınca dedim değildir.meğerse öyleymiş :))) bi test yap bakalım ne çıkacak???bize de söyle,güzel haberlerini bekliyorum cnm

Back