merhaba nesli , ben de ağustos anne adayıyım inşallah herşey gönlümüze göre olur
kısss seher nerdesin hiç görünmüyosun arada bi selam ver kıss
bizi merakta bırakma
bu konuda o kadar strese girdim ki sat değişti yoğun bebek arzusu vs sat nin değişmesine sebep oluyor. testleri yaptırdım bu arada . her şey normal hevesle bekliyorum. ama yeniden düşük riski korkutuyor
Herkese merhaba arkadaşlara.s.Ben nisan annesi olmayı hayal ederken Eylül başında bir düşük yaşadım. Kürtaj yapılmadı, kendiliğinden düştü. Şimdi bir yanım fena halde ağustos annesi olmak istiyor, bir yanım da ya tekrar düşerse diyor. Bu arada önümüzdeki 3 gün döllenme ihtimalimin olduğu günler. Denesem mi ne dersiniz?
ne demek canım bütün motivasyonlar kurban olsun anacım size bak başka taraflara anne olamaya gerek yok yapın şu kardeşleri ben anlamam agustos annesi olcanız sakın temmuza bırakmayın oğlum kardeşlerim nerde diye soruyo şimdiden allahın izniyle olcak canlarım allahım aratmasın ve üzmesin istayan kullarını amin öptüm kocaman
haydi bakalım nesli merak ediyorum seni
sağol kuzuşum, yarın test yaptırıcam ağustos başını tutturabilmişmiyiz bakıcaz, olmadı ağustos sonu olur di mi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?