• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos anne adayları

Nesli

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
2.510
2
358
ilk yarıyı kaybettim ama maç 90 dk :)
Hadi bakalım kuzuşlar, bu Ağustos'ta ortalığı şenlendirelim daha da ertelemeyelim bebişleri. Bu da naçizane listemiz:)
""Kalabalıklaşma" dileğiyle bekleniyorsunuz ;)
kaydirigubbakcemile5:nazar:
ae5cop.jpg

Son düzenleme:
neslicim güzel haberlerini bekliyoruz gelsiiiiiiiiiiin kardeşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neslicim güzel haberlerini bekliyoruz gelsiiiiiiiiiiin kardeşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tuğba'cık sen ne şanslıymışın, eşinle isimleriniz denk gelmiş,
yav ben sağından bakıyom solundan çekiyom olmuyo da olmuyo! :)

Ertuğ'umuz da harbi yakışıklıymış annesi, sen çok çekeceksin çook ;):nazar:

hoşgeldiniz diyorum arkadaşlar bu güzel yolculuğunuz( ben seni hamile kabul ediyorum) umarım sorunsuz geçer ve dünyanın en harika varlıklarını kucaklarınıza alırsınız. sevgilerrr

şunlara bak ! buralar yakışıklı doluymuş :)
yok yok bizim mutlaka kızımız olmalı, kız evi olak naz evi olak. Aksi taktirde bu yakışıklı abiler yüzünden bizimkine gelin bulamayız :p

teşekkürler zeseze :)

:D evet iyi denk geldi neslicim.sagol teyzesi çekecem onu biliyorum bekarken dayısının manitalarından çektim eşimle önce normal arkadaştık sonradan aşk başladı bekarkende babasının manitalarına sinir olurdum adamda 5 i biyerde gibiydi ama eşimin suçu yok kızlar hep teklif ederdi biile bile oda napsın ayıp olmasın diye hepsiyle çıkardı

zaman ne çabuk geçiyor birdahaki ağustos anneleri gelecek ha vay be benim satım 10 kasımdı dün gibi:))şimdiden hepinize hoşgeldiniz diyorum biz az daha tecrübeliler her zaman sorularınızı bekliyoruz.:1rolleyes:

teşekkürler mehtapbaygus, bebeğimveben..
ama galiba tek aday benim şimdilik :)
Aralık annesi olmak kısmet olmadı. İkizler gitti çok canımız yandı ama o zamanlar geçmeyecekmiş gibi gelen acılar hafifledi. Umarım isteyen ve -hak eden- herkes (elbette ben de) bebeklerine kavuşur ve sizlerinki gibi harika duygulara boğulur ;)
tekrar teşekkürler kızlar...

inşallah agustos annesi olcan canım üzülme 3 güne kalmadan vercen mutlu haberi allahın izniyle inş.yani benim içimden geçti bi an

selam nesli inş. herşey gönünce olur
sende ağustosta bebişini kucağına alırsın
ayrıca endişelenme yakında başka anne adaylarıyla dolar burası kendine ii bak

geçen sne bu zamanlar bizde yeni hamileydik...:CüvCüv::1rolleyes:zaman ne çabuk geçiyoo yaa 9 ayı ne kadarda gözümüzde büyütmüştük:)Nesli cnm sende inş güzel haberalırsın bebişin ağustos bebişi olur...:Saruboceq:

hani yokmu başka ağustos annesikaydirigubbakcemile4

HAdi bakalım cnm tez zamanda Allah qonlune gore ,saqlıklı ve hayırlı evlat nasıp eylesın .sabırsızlıkla haberlerını beklıyor olucz :)

haydi bakalııım Allah gönlünüze göre versiinn..
benim sat 29 ekimdi kasımın sonunda öğrenmiştim 4 ağustos doğum tarihimdi..
bu ayın sonunu beklememiz gerekiyo yeni anne adaylarını görmek içinn..
kimler gelecek bakalımm:))

neslicim hadi bakalım hayırlı haberlerini ve yeni anne adaylarını bekliyoruz

bir kaç gün dedim ama daha bir sonuç yok :)
neyse ağustos uzun bir ay ;)

aaa süper olmuş yaa :) çok sevindim inş. sizlerde bebişlerinizi saglıcakla bizler gibi kucaklarsınz:) eeee hadi bakalım yapın bebeklerimize arkadaş :))

kısss seher nerdesin hiç görünmüyosun arada bi selam ver kıss
bizi merakta bırakma

Back