gel kankam yaaaaaa sen benim sadıcım olcan inş evlenirken :teytey:
kızlar bende geldim kankam buraya cagırdı....
ben görücüye cıkmıcam ama geleyım mı?
canım hosgeldın sorunları asmanıza zor gunlerı atlatmanıza sevındım ama nıye anlatmadınkı tatlım derdıne care bulamasakta en azından ıcın rahatlardı.ama kotu gunlerı ataltmısınız neysekı Allah sızı ayırmasın canım bır omur boyuŞeniz
canlarım hepiniz sagolun...
baya bir hoşbuldum yani...
teşekkür ederim hepinize bunlarda benden...a.s.
kahvekolikcim...
kankam velved....böcükte kimmiş...
kahvekolikcim...
kahvekolikcim...
Dinozor Kahvekolik sana da günaydin acabildin mi gözlerini uykucu
ahhhh kankam uzaksın bana yaaa...
gelemezsemde ben senin sadıcınım haaa....
ona göre....:jeyyar:
senin kankan kim ona bağlı. sevmediğim biri mesela böcük se hoşgelmişsin diyemem :roflol:
ya annem gelcek ya bızım cadı gelın gelsın bızde kalsın kızıma baksın oğluma baksın ben calısım dıo ben annemı bırakmam asla dedım yırtınsın dursun zaten 5 yıl kızına annem baktı benım annem kımsenın dadısı deıl deıdm annem evını odaısnı bırakcak onun evınde kalcakmıs oldu salak sınırımı bozdu bılıyom annemde benı bırakıp gtmez ama ben nefret edıyom yengemden yengelerımden hatta
böcük buranın uğuru şekerim sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:
eehh iştee be bacım. dün gece gitme geyik yapalım dediniz böyle oldu işte. yoksa ben yatardım 12 denaniknanik
kızlar bu ne hız bu gün yaa okumaktan yoruldum haa.
herkes burda sultan gene firarda tabi onu saymıyorumsengözlerimebaksanab
whiterose yemin ederim aklıma geldin bak dün bu kız nerelerde acaba dedim hatta topic değiştirdiğimizden haberi yokmu ki dedim. geçmiş olsun canım Allah ağzınızın tadını bozmasın. ama biz burda kötüyü de çok paylaştık, birbirimize dualar ettik. birbirimize akıl verdik. bi daha umarım kötü bişey olmaz da olursa paylaşırsan derdine ortak oluruz sakın öyle düşünme. öptüm seniŞeniz
gercek dostlarım benım GAF sende olesın velved sanada kankanada baslıycam sımdık senı MSN den sılıym :mymeka: :1closedeyes:
Sağol canım benim onu sil beni ekle :jeyyar: :roflol:
gercek dostlarım benım GAF sende olesın velved sanada kankanada baslıycam sımdık senı MSN den sılıym :mymeka: :1closedeyes:
böcük kıskandın mı gıııııııııııııı
arkadaslar böcügü öteki topicten tanıyorum lafın gelişi söyledim...
böcük duymasın kızdırmak için demiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?